And to take somebody under his wings. It wasn't too very clever

Efter en promenad till Handen från VH, 25 minuters löpning och en och en halv timmes handboll så är jag helt slut. Behöver plugga men det blir typ som att jag svamlar när jag skriver. Sjukt trött! Nu ska jag nog sova, tidigt men vem bryr sig. I ♥ to sleep

Imorgon så börjar jag nio, ska gå igenom en naturuppgift med min idrottslärare. Egentligen inte så nödvändigt men jag måste visa att jag är ambitiös för att få bättre betyg. Har sedan bara 3 lektioner och slutar 12.05. Ett tag efter skolan så ska jag till Sabis eller nåt och handla mat med Jennie. Nu orkar jag seriöst inte skriva med, ska lyssna på Satellite Heart och lägga mig på sängen nu, fast skulle fan hellre ligga här nu. I värmen i Spanien på en solstol, 50 meter från havet och 1 meter från poolen. Ja tack!

Fes du? Det lät som en lövblås!

Sitter här och chillar med mitt nästan uppätna påskägg höhö. Slutade skolan tidigt som vanligt på onsdagar. Emilia slutade också tidigt så vi möttes i farsta vid ett tiden, gick omkring där och kollade på presenter till Christel, Lollo och Jennie och hittade till allihopa. Jag köpte en klänning till på lördag också, väldigt färgstark var den om man säger så. Ville egentligen ha vit men det fanns inte i min storlek.. Köpte en tröja och en mascara också. Fan, har inte mycket pengar kvar nu och jag fick dom idag, starkt jobbast Amanda!
Idag ska jag inte göra någonting tror jag i alla fall. Imorgon är sista dagen innan lovet, fy så skönt!

Lunkans 20års fest!

Ååååååh!!

Måste se den här filmen, den verkar vara helt sjukt bra. I klass med The Notebook! Kolla på traliern på youtube, man blir helt lycklig. Äntligen en bra, sorglig, romantisk och underbar film! Det förstår man att det är bara man kollar på youtube. Plus att världens snyggaste kille är med i den också.... Channing Tatum.

Godnatt

Nu är det dags att sova, eller jag ska läsa lite först. Duktig som jag är, fast jag är tvungen så...
Sitter och kollar ned på mina påskäggnaglar, först gula och sen rosa, röda och ljuslila-prickiga. Lite barnsliga men spelar roll, jag målar ändå om dom nästa vecka säkert. Brukar byta färg varje vecka.
Igår så drömde jag föresten om min födelsedag hela natten, som man gjorde när man var liten dagen innan ens födelsedag. Jag brukade knappt somna innan min födelsedag förut, och jag vaknade alltid flera timmar innan jag egentligen skulle upp, och så låg jag bara där och väntade på att mamma och pappa skulle komma och sjunga... Kände mig lite barnslig när jag vaknade upp imorse alltså, men vad gör det, det var ju bara en dröm!
2 dagar kvar tills lovet nu!
Godnatt!

Jääääävlar!

Fredags/idag


Nyttig vs tjockis

Fick vänta på Lollo ett bra tag, men som tur är hade jag sällskap. Vi körde ben idag (gjorde Anders stolta och körde benpress). Måste säga att Lollo var jätteduktig idag med spagaten, nära som bara den! Som sagt gick vi hem, fan va bra jag är egentligen det är faktiskt ganska långt från gymmet och hem. Mamma hade lagat sjukt god middag idag, bulgursallad med avokado, såndär ost som gnisslar och massa annat gott. Åt som en häst hähä. Jag hade bestämt mig för att vara nyttig den här veckan, men så var mormor här och hade med sig ett påskägg. Känns taskigt att inte äta då (a) bra ursäkt, men det är faktiskt bara påsk en gång om året (ännu bättre ursäkt). Fick även en lotion och bodyscrub av mormor, som komiskt nog hette "shape" som sägs ska göra att man ser smalare ut haha! Undra om det var medvetet för att min mormor tycker att jag är tjock eller om hon inte visste om det? Hoppas på sistnämda alternativet..


Faith

Sometimes it gets worst before it gets better
And it takes too much to be brave.
Sometimes it feels it will hurt forever
But when all the lights are yet to fall.

Nu ska jag göra fruktsallad och mysa framför teven, härliga enkla vardagskvällar!
Och sen ville jag bara säga att,

Spagat-Lollo

Jag tycker om tisdagar! Ganska skön dag i skolan, gym, och oftast Desperate housewiwes. Fast idag så är det inte DH så jag får hitta nåt annat kul att titta på. Det finns annat skit att kolla på, samtidigt som jag kollar ska jag mumsa på en ananas som jag köpte till mig själv idag påväg hem från gymmet. För jag och Hampan gick hela vägen hem idag igen, väldigt skönt eftersom att vädret var toppen!
Föresten så var jag hur jävla nära som helst idag på att komma ned i spagat, jag kom nästan ned faktiskt. Helt sjukt för förra veckan så var jag aslångt ifrån, det går framåt iallafall. Amanda har bilder som hon troligtvis lägger ut sen. Pressade verkligen tills jag kom ned!
Nu ska jag fortsätta måla på mina prickiga påsknaglar. Ciao
Nästa vecka blir det DH-mys med Hampan, hihi ♥

Intressant fakta

Kom försent imorse för att Emelie ställde om min klocka så att den inte går lika mycket efter längre, inte tänkte jag på det imorse så jag missade bussen. När jag väl var i skolan hade vi historiaredovisning och svenskaprov. Kan inte påstå att det gick så bra på något ut av det. Nu har jag och Emlabemla bara spanska kvar, för vi vägrar simningen, usch! Sen måste jag vänta på att Lollo ska sluta vid tre i mer än en och en halv timme, kul!


hello tuesday

Nu sitter jag på lektion med Saris. Vi är båda klara med våra redovisningar så vi ska gå upp till Handen och äta lunch om ett tag. Vi var båda väldigt sugna på Taco Bar. Så Amanda får äta utan mig idag!
Idag efter skolan är det gym som gäller, sen plugga Ledarskap.
Ciao

One look at you and I can't

Fyfan vad skönt det var att träna, det var inte en speciellt hård och jobbig träning idag men kanske givande, vi körde lite knorr-teknik och match på miniplan med en äcklig boll.
Nu ska jag plugga lite, men bara lite. Sen chilla och sova, jag är verkligen jättetrött. Somnade nästan på bussen idag.

Pluggkväll

Blev gymmet med Kim, väntade på Jonathan så vi fick skjuts hem, skönt! Åt middag med bror min också. Mer än så har jag inte hunnit idag, blev ingen promenad för mig och Elin heller. Båda har mycket plugg och vädret är inte det mysigaste heller. Nu är det hög tid att jag sätter igång med mitt pluggande. Fyfan, antikens grekland alltså.. jätteflummigt, konstiga berättelser som man inte fattar någonting om. Segt som bara den att läsa en väldans massa sidor om. Historia redovisningen ska bli klar till imorgon också, men det är som tur är inte så mycket.

Mongolider i skolan


modekungen.se


Sugarpie

Det var en himla massa läsare vi hade igår då! Mycket trevligt.
Nu sitter jag i Torvalla och väntar på min klass, vi börjar om tjugo minuter men alla har lektion utom jag typ.
Här är jag och Amanda idag, hemskt gulliga.
Min veckoplanering ser ut såhär:
Måndag: Redovisning(check!), Träning
Tisdag: Inlämning, Redovisning, Gym
Onsdag: Resurs, Träning, Studiebidraget kommer
Torsdag: Till pappa
Fredag: Påsklov! Min och Jennies middag på kvällen
Lördag: Släkten kommer och firar påsk (och mig hihi)
Söndag: Min födelsedag!

Fis


MÅNDAAAAAG

Fy så skönt, har ingen spanska idag! Jag och Emelie sitter och chillar i hemvisten. Har precis ätit med Josse,Lollo och Kim. Har bara matte kvar nu innan jag slutar och drar iväg till gymmeeet.
Igår var jag som sagt hos Elin så kom Emilia dit också, vi åt middag och myste, tittade på film och gjorde glass. Muumsigt. Men nu den här veckan ska jag faktiskt skärpa till mig lite, det är ett jävla tjat på mig om mat hit och dit! Menmen, sån är jag. Gillar mat helt enkelt. Den här helgen har jag överträffat mig själv till och med. Får bli ändring på det den här veckan! Fast njae, det är ju påsk..
Blev jättestressad igår när jag skulle sova för jag kom på att vi har en del att göra i skolan som jag har glömt bort. Plus att jag var helt inställd på att Christels fest var nästa helg, men så är det den här. Jag som skulle med på släktmiddag, får se hur det blir med den saken. Sola måste jag hinna också!

Hittils ser veckan ut såhär:
Måndag: Gymmet, plugga svenska och historia
Tisdag: Svenskaprov Historiaredovisning, äckelsimning, gymmet och gå hem?
Onsdag: Skola till halv tolv, gymmet, farsta med Emilia
Torsdag: Lång skoldag, LOOOOV, köpa present till Lollo och Jennie?
Fredag: Louise och Jennies middag.
Lördag: Släktmiddag, Christels fest!


I h what you done to me

Fyfan vad jag ogillar att börja klocka åtta. Jag gick motvilligt upp klockan tio över sex idag för att sedan springa upp som en zombie och in i en varm dusch. Varje måndag tänker jag samma sak, att det skulle vara jävligt skönt att ligga kvar. Men det gjorde jag inte idag utan jag krigade upp, krigade sen ur duschen och ut i den kyliga lägenheten. Tur att det finns morgonrockar annars hade jag fallit ihop och huttrat ihjäl.
Nu sitter jag i skolan efter en bussfärd med Jonna och musik. Satellite Heart spelas nu i repeat i mina hörlurar hela tiden, den är så himla fin.
Så nu ska jag ha matte, ska försöka jobba och vakna till lite innan redovisningen om 2 timmar.
Jag fyller år om 5 dagar!

Kändis

Amanda är nu rankad av Kissies lillebror, fyfan vad dålig smak han har. Sätter alla fjortisar först. Finns det någon som är seriös när de skickar in ett foto som han ska ranka? Han är sjukt ful verkligen. Men det är väl en god tanke antar jag så det är väl gulligt av honom, eller? Amanda hamnade på "barometern" mellan Do-Able och Najs. Asg asg asg.

Vlogg 2


Road down

Idag drog jag från Amanda vid 1-tiden och åkte raka vägen till Torvalla för att kolla på min tränares match, de vann mot nåt fjolligt lag som hette Sthlm's Finest. De var verkligen inte sthlm's finest, motsatsen typ. Jag och Hannie kände oss lite som Amanda i hallen, vi var döhungriga och satt och fantiserade om mat.
Nu har jag pluggat lite historia och lite turism. Har 2 redovisningar mån-tis så jag borde fortsätta. Men det känns lite värdelöst med turism i det ämnet som vi pluggar nu faktiskt. Sure att det är intressant med turism, men att veta vilka slags turister det finns och saker inom det ämnen är varken svårt eller speciellt intressant. Men skitsamma.
Nu ska jag fortsätta plugga och sen sova! Imorgon är det måndag, vilket betyder träning - kuuuuuul. Fast min måndags-diskutionsvän Kimpis är i London så det blir nog inte som vanligt. Taggar inför fotbollen!
Ciaosi

På begäran av Emelie Dahlsten

Min käre klasskamrat Emelie tipsade mig om en efterrätt som hon tvingade mig att göra i helgen, hon ville att jag skulle utvärdera den i bloggen också. När jag och Jennie stod på konsum blev vi väldans sugna på att göra den, sagt och gjort. Digestivekex,kesella och hallon var det ända man behövde. Gott som fan var det!

Fyra av fem toasters!

Chillchillchill

Som sagt hade vi myskväll igår och bara satt och pratade och myste. Har varit en jättechill helg, men det är skönt att bara ta det lugnt också. Dock slutar det ofta med att man sitter där med en godispåse i ena handen och en efterrätt i den andra. Köpte godis två gånger igår, busig som jag är! Men vafan skitsamma, jag tränar ändå ganska mycket i veckorna så det jämnar typ ut sig..nästan. Iallafall, idag har vi inte gjort mycket vettigt heller, tog en kort prommis så gick alla hem till sig. Nu måste jag plugga, har svenskaprov på tisdag om antiken. Fyfan, det måste vara bland det mest ointressanta som finns! Sen ska jag leka med Elub, hihi.

All I can do is try

En lugn och chillad dag övergick till en känslofylld kväll fylld med tårar och allvar, men även skratt, mys, mycket god mat och annat gott. En kväll med underbara vänner. Fast även efter en sån här kväll så mår man inte toppen. Man vill inte må såhär, men det blir så ändå. Det stör mig, men vafan ingen skit är värd ens tårar så mycket så det är dags att göra något så saken nu. Vill bara hoppa, skrika och slå. Synd att vi inte har några matcher nu, vill verkligen springa av mig och få förbruka mer energi än vad man gör nu när säsongen är död.

Morgondagen kommer att spenderas här hos Wiger till en början, sen ska jag antagligen till Torvalla och kolla på min tränares kvalmatch in till tvåan. Sen måste jag plugga historia stenhårt. Nu ska jag fortsätta att försöka ha en fortsatt trevlig kväll, får se hur det går. Godnatt folket.


If it takes my whole life
I won't break, I won't bend
It will all be worth it
Worth it in the end


Superduperchill

Ligger i sängen brevid en sovande Amanda, vi har i stort sett chillat hela dagen. Josse och Jennie är påväg hit också, vet inte vad de förväntar sig men vi kommer iallafall mysa och chilla hela kvällen tror jag. För det kommer nog definitivt inte dyka upp nåt kul.

Töffa naglar

Elins mästerverk! Vad var det nu? Zebra/björkstam/godisar? Diggar dom skarpt iallafall.


Lördagmorgon

Lördagmorgon... himla skönt måste jag säga. Har legat i en timme och kollat på webb-tv på min dator och bara chillat. Ska gå upp nu och äta lite frukost, sen göra mig iordning för att sedan röra mig mot Tungelsta. Väntar bara på ett svar från Amanda. Vi lovade att inte sova bort hela dagen, så vi får se hur hon håller det. Nu ska jag iallafall göra frukost., hej!

Musiiiik

Mina favoriter just nu:
Knocked up - Lycke Li & Kings of Leon
The Pretender - Foo Fighters
Satellite Heart - Anya Marina
Death by Diamonds and Pearls - Band of Skulls
Bobby - Johnossi
Frontier City - Kings of Leon
Try - Nelly Furtado
Red - Daniel Merriweather
Stop crying your heart out - Oasis

Asså..... va?

Tv är upptagen några timmar framåt nu av Let's dance, åh vad jag ogillar alla dessa svenneprogram, Let-s dance, talang, körslaget, på spåret osv osv.
Solsidan verkar inte gå längre så det kommer inte vara någonting bra på tv idag! Funderar på att ladda ned en bra film, men har hjärnsläpp och kan inte komma på en enda bra film som jag vill se. Hjälp!
Satt och kollade på youtube och kom fram till mig reklamfilm, haha herregud alltså. Vad jag såg ut, men det är lite roligt faktiskt.

Grottkvinnan

Åh herre jesus! Det finns fan ingen hejd på mig när det gäller mat, åt som sagt på pizzahut idag. Tänkte att eftersom det är Gustafs födelsedag skulle jag se till att tävla lite smått med Jocke och Gustaf som alltid äter som hästar på lunchen. Trodde inte att jag skulle kunna äta ens hälften som dom, men icke jag åt lika mycket! och dom själva höll på att dö av mättnad, herregud finns inget stopp i mig. Ointressant vetande är att jag fick i mig åtta bitar(!).
Efter gick jag, Emelie och Jocke till centrum och kollade lite. Köpte ett nagellack och lite småsaker. När lollo slutade mötte jag upp henne på bussen så vi åkte tillsammans till gymmet, körde bara kondition idag. Har nog aldrig varit såhär svullen på magen i hela mitt liv så lite mer motion kunde inte skada. Jag och Lollo gick till Vh, men jag fortsatte gå hela vägen hem, inte tog jag den snabbaste vägen heller duktig som jag är. Fan, jag är bra.
Nu när jag kom hem ringde pappa och sa att jag kan få jobba på tacobar i sommar, fan va skönt med ett jobb! Det behövde jag verkligen.
Ikväll har jag verkligen ingen aning om vad jag ska göra, lutar åt att det blir en lika seg fredag som förra veckan..


Fredagkväll

Nu kom jag nyss hem och äntligen får man koppla av lite, idag efter skolan idag så drog jag och Hampan till gymmet. Hon var mätt som en plätt efter alla 8 pizzabitar som hon gick omkring och berättade för alla att hon hade tryckt i sig, så stolt var hon. Så vi körde en timmes konditionsträning som vanligt, och som grädden på moser så gick vi till Västerhaninge efter. Imorgon så har jag och Hampan bestämt att vi ska gå upp ganska tidigt, inte sova bort hela dagen. Sen kanske ta en promenad (beroende på vädret), sen ska vi antagligen mysa hela kvällen.
Nu ska jag laga mat, hejdå!

You are the only thing I see

So Pretty, So Smart
Such A Waste Of A Young Heart
Whatta Pitty Whatta Sham
What's The Matter With You Man?
Im, A Satellite Heart
Lost In The Dark.
Im Spun Out So Far, You Stop I Start, But I'll Be True To You


http://whoisthecutest.com/

Nu är det bara 3 timmar kvar i skolan sen är det helg, dumma Hampan har ju redan slutat och sitter och svullar på pizza-hut medan jag får äta korvgryta i skolan (nämen, gryta idag igen!?). Efter skolan så ska jag till gymmet med henne och sen hem och flytta över mina grejer till mamma. Jag har ingen aning om vad helgen har att bjuda på för händelser, får ta det som det kommer helt enkelt. Nu ska jag plugga, turism och sen bild. Kul!

FREEEEEEEDAG

Fy satan va skönt att det är fredag idag! Inte vilken dag som helst heller, för det är Gurrriiis födelsedag idag! Så vi ska antagligen äta på pizzahut till lunch eftersom vi slutar klockan elva idag och fira att födelsedagsbarnet har blivit stor pojke. Efter det bär det av till gymmet med Lollie. Fan, jag som svullade gärnet igår och så blir det pizza idag. Beach 2010 var det ja...


Sista inlägget 25 Mars

Äntligen.
Tandborste, täcke, sockor, kalsoner, Kings of Leon, helg imorgon och inget smink.
Skönt att man kan njuta av småsaker ibland. Godnatt!

SVT


Mjaaau

Nu är jag nästan färdig med turism-läxan, har en ledarskapsläxa och spanskainlämning som ligger och dammar och måste bli klara också. Plus en engelskabok att läsa ut. Får se till att jobba på mycket på lovet, om det nu kommer hända. Det har aldrig hänt förut så. Snart måste jag verkligen gå och lägga mig, jag är hur trött som helst och har inte alls mått bra idag.
Föresten så såg jag, Sara och Josse Kissie idag. Vi satt på bussen vid Grand Hotel när Sara säger "Nämen vem har vi här om inte...?" Hon gick utanför bussen som stod helt still och vi glodde som jävla höns, kollade mest snett på äcklet som hade 100 lager brunkräm och 100 kg hårspray. Då tog hennes bror en sten och kastade på fönstret mot mig, haha! Det var lite kul, Sara fick värsta nojan och blev helt till sig. Satt hela bussresan ba "Åååh Kissie, kissie, mjaau, mjau, kissimisssi" sen började hon krypa runt på bussen som en katt och kela mot människor.
Inte riktigt så men nästan.
Nu ska jag läsa lite och varva ned. Det är svårt att somna när man suttit vid datorn länge. Ciao

Haha :$

Oj, jag tyckte jag hade ätit ganska mycket idag! Närmare bestämt:
Skål med yoghurt och kiwi och smoothie
två portioner kebabytt
en våffla i skolan
två knäckebröd med ost
tre våfflor till
en fajitas
en jävla massa glass
Kvällen är inte slut...


MÄTT

Blev lite ändrade planer pga vädret som inte såg allt för mysigt ut så vi sket i promenaden och körde bara på våfflor. Haha jag skäms fan för att jag trodde att det stavades VOFFlor, käre Elin tycker jag är dum i huvudet. Våfflor blev det iallafall, men vi ville ha middag också så det blev fajitas blev det. Elub hade köpt jättegod glass också som vi har mumsat på!
 


Torsdag

Slutar egentligen tio i fyra på torsdagar, fast samhällslektionen var inställd, synd! Fick sluta vid två istället och på svenskan som var sista lektionen tittade vi på film så det har varit en skön skoldag idag. Det är ju som sagt voffeldagen idag så dom sålde vofflor i skolan och vi var såklart tvugna att smaka hihi. Om en stund ska jag och Elin ut och röra på fläsket. Efter det ska vi göra vofflor (ja, jag ska äta vofflor igen) fast egentligen har jag aldrig riktigt gillat vofflor fast jag börjar göra det nu märker jag. Måste hinna bli klar med den där satans powerpointen också, den ska vara inskickad idag..

Vlogg, våffeldagen


Mobilbilder

1. Kims jättegulliga studentfoto! Så jävla go!
2. Den andra Kim's ankface. Cute
3. Ett mongo jag träffade på när jag var på Konsum
4. Glad tjej på lektion
5. Elias bild av Amanda
6. Jag och lilla söta Elsa
6. Idomin-i-näsan
7. Snygga slöj-tjejer påväg till Konsum
8. En gooood Chocko-dream från Paus
9. Glada tjejer på promenad

Torsdag

Kom till skolan tidigare idag för att få naturuppgifter, eftersom att jag missat 5 saker som de har gjort. Ska börja med en ledarskapsuppgift. Det var den enkaste uppgiften så det ska nog gå bra.
Nu har jag samhälle, matte, spanska, engelska och sen ska vi åka till svt med klassen. Det blir en sen dag idag!

Var är våren?

Om en vecka, så var det här ett år sedan.

Hold tight

Sov i typ en halvtimme idag på eftermiddagen, har inte gjort det på jättelänge. Förut sov jag nästan varje dag efter skolan ibland flera timmar. Det är typ det skönaste som finns, men egentligen blir man bara segare av det fast ibland (som idag) är det värt det! Kände att jag inte skulle orka plugga annars. Inte för att jag har varit exemplarisk på den biten direkt, men har fått en del gjort iallafall. Ska ta en paus snart och kolla på Grey's. Sitter och funderar på vad jag ska smaska på till, smoothie? Fruktsallad? Eller varför inte både och? Fniss

Eftermiddag

Satt och väntade på min spanskalärare i 50 minuter när jag fick reda på att hon hade gått för dagen. Blev jäkligt irriterad eftersom att det var hon som bad mig komma igår. Men jag hann iallafall plugga lite historia så det gör inte så jättemycket.
Om typ en timme så ska jag åka till träningen, löpning idag. Har faktiskt börjat tycka om att springa ute nu, det är skönt! Måste bara få i mig lite mat nu så hejdå hejdå.

Om vi sover ikväll är det fredag imorgon

Kom hem från gymmet för en stund sen och har ätit knäckebröd som vanligt. Fast jag och Kim bestämde oss för att cykla i 15 minuter istället för 30 och gå från gymmet i Jordbro till Vh. Är så jävla trött på cykelfan, sjukt långtråkigt så det var skönt att gå i solen! Dock var det ganska kallt men vi överlevde.
Nu måste jag sätta mig och plugga en massa för min powerpoint skulle tydligen vara klar imorgon så jag har en del att göra kan man säga..

Min kärlek♥


Hatar skolan ibland

Nu är jag arg! Arg på skolan och arg på min spanska-kunskap. Vill bara trycka in kunskap i mitt huvud. Av någon jävla anledning så hade jag fått 3 ig-varningar. Jag har aldrig haft ig i något ämne någonsin. Det var i spanska, vilket är ganska förståeligt eftersom att jag verkligen är urusel på det. Men ska kämpa mig till ett g. Sen i natur och friluftsliv, och det förstår jag också eftersom att jag har missat halva kursen eftersom att jag bytte hit efter halva terminen typ. Men nu ska jag gå en halvtimme innan skolan börjar på torsdagar och få arbetet som klassen har gjort innan jag började, för jag ska fan inte ha ig i natur. Den sista ig-varningen blev jag mest häpen över, idrott! Är det ett jävla skämt... men det visade sig att jag var sjuk när de skrev ett viktigt prov och sen att jag missat mycket också. Jag som var van med idrott varje dag på högstadiet, plus att jag hade ett välförtjänt mvg. Kommer nu och så ger hon mig ig-varning? Fast hon sa att hon ser potential till ett högre betyg så det ska nog gå bra eftersom att det är en så pass lång kurs. Det vore helt galet om jag fick ig i idrott, jag och Jonna är liksom de enda sport -tjejerna i vår klass... Och jag vet att jag är bra på det så. Nu jävlar, sitter och väntar på att resurstiden ska börja. Sen ska jag fanimig hem och plugga.

Vi som ljuger om att vi har häst för att få kompisar!

Blää, missade bussen idag igen fast som tur är skjutsade min snälla pappa mig. Hade matte första lektionen, fick tillbaka provet också. Fick bara G.. men det är inte så konsitgt med tanke på hur lite jag hade pluggat. Ska se till att skärpa mig och börja räkna ordentligt nu, vet ju att jag kan bättre.
Kom på idag att jag måste plugga som en gris, har en powerpoint presentation som ska vara i tio minuter som ska vara klar till på fredag och hinner knappt plugga imorgon, kuuul!
Idag slutar jag halv tolv, så jävla skönt! Ska dock till gymmet efter, börjar tröttna på det.. blir så långtråkigt att köra mycket kondition, fast det är ju det som behövs mest.

Lagom snygga flickebarn imorse


Imma be

Nu sitter jag hemma hos Hampan och är precis färdigfixad. Hon drog precis till skolan för hon börjar tidigare än mig, men hon är försenad som vanligt (hihi). Jag ska ta tio över bussen så jag kan ta det lugnt ett tag. Idag är det en skön skoldag, bara tre korta lektioner som slutar tolv. Fast jag har lovat min spanskalärare att gå på resurstid så jag får väl ta att göra det också. Ska inte gymma idag, eftersom att vi inte har några matcher i helgen så funderar jag på att göra det på fredag istället för onsdag.
Nu ska jag packa ned datorn, ciao!

The Ting Things


And for all of you that can relate to this too



Det här måste vara en av världens bästa låtar!
Nu står Hampan i duschen, det betyder att hon kommer att vara i badrummet i cirka en timma. Jag hann iallafall göra en stor och jättegod fruktsallad med vindruvor, ananas, kiwi, apelsin och banan medan hon typ steg in i duschen. Men man kan väl skylla på att hon har så himla långt hår. Det har jag ju aldrig haft så!
Om en halvtimma så börjar vår tv-myskväll, brukar ha det ibland på tisdagar jag och Hampan. Nu är Hampan klar så nu ska hon gå ned och göra en av sina kända smoothies.

Fräscha tjejer

Idag jag vi varit duktiga på gymmet, vi körde ben och rumpa. Väldigt skönt! För att strö lite salt i såren så ska vi ta en promenad nu. Vi ska köpa hallon och nån mer smarrig frukt och så ska vi göra smoothie och fruktsallad. Hihi supermysigt. Sen är det 2-3 timmar framför teven som gäller, låter hemskt men det är så det är. Massa bra program på tv, mest Despie!
Nu ska vi röra på oss. Adios amigos (typ det ända jag och Amanda kan säga på spanska)

Retards på hög nivå


Fuck rubriker

Blä, sitter i skolan nu har rast länge. En timmes spanska och idrott sen slutar jag och drar till gymmet med Lollo. Ungefär så händelserik är min dag idag. Inte kommer jag på något vettigt att blogga om heller. Den här veckan känner jag mig inte alls lika taggad på att vara nyttig och sånt tjaffs, vet inte varför. Igår till exempel åt jag tacos i hästmängder, det ända är väl att jag inte ska äta en massa skit men mat tänker jag äta hur mycket jag vill. Köpte kesella till mig och bror min också, asgott att gå och ta en sked om man är sugen på något. Inte så farlig för figuren heller, eftersom man inte äter så mycket. Höhöhö

Coola tjejer för tre sekunder sen


HIHI


Jag kanske borde ta reda på vad jag vill först.

Den här veckan är det inga speciella planer satta. Skönt tycker jag faktiskt eftersom att det var ganska mycket förra veckan. På vardagarna så blir det bara det gamla vanliga, gymma, handboll, skola. I helgen så har jag absolut inga planer, och eftersom att serien är slut nu så är det inga matcher... tråkigt.
De roliga kommande händelserna som kommer inom några månader är:
2 April - Påsklov!
4 April - Min födelsedag och Påskafton
10 April - Kurs -> Jag får börja övningsköra
23 April - Carros 20:års middag
Skolan slutar, sommarlov!
Sen hade jag och Jennie tänkt att ha middag men vi får se hur det blir med det. Hoppas att det blir av iallafall.


Haningetjejer <3

Jag har hamnat i världens bästa lag, sitter och läser vår blogg varje dag och blir påmind om hur underbara alla är. Vår kända blogg har cirka 20-30 läsare varje dag, coolt...
Såhär skrev nyss vår nya målvakts/assisterande tränare. Asgulligt! "En sak ska ni veta att de är inte lätt att bara börja som tränare i ett lag när de är bara unga tjejer med tanke på att jag är lite ja ja mycket äldre man känner sig lite utanför...Men inte i detta underbara lag jag vill tacka alla att ni har släppt in mej med öppna armar."
(+ Carro och Glantz)

Not good enough

Kom nyss hem från träningen, det gick helt okej men det kanske inte var min bästa prestation känner jag. Så går det ibland. Fick ännu en liten skada av Kim, hon stämplade mig på tån, det känns som att jag har blånagel just nu fast jag inte har det. Har massor av minnen på min kropp av Kim, nya varje vecka. Förra veckan var det en lårkaka.

Linda berättade idag att hon hade börjat med ett preparat som heter Bio T, det ska tydligen hjälpa mot sötsuget, öka förbränningen och att minska jojo effekten. Många såna här tabletter är bara bullshit men det kanske är värt att prova. Mest för att minska sötsuget. Ett paket kostar ju bara 150 kronor så man kanske borde satsa.
Imorgon så ska det regna och vara 4+, vilket betyder att snön borde smälta bort en himla massa. Ett steg närmare sommaren, det är ju bara två månader kvar i skolan nu.


Måndag

När jag var på gymmet dök Kim plötsligt upp och körde med mig, så det var trevligt med sällskap.
Usch va irriterande att det snöade igår, blev lite ledsen i ögat. Som tur är verkar det ha smält massor idag ändå och så skulle det bli varmare sen senare i veckan såg jag, så inge mer snö nu tack!
Nu ska jag hjälpa min mamma med maten. Tacos blir det, fy satan va gott! Efter middagen ska jag ut och vandra med min käre Elin.

Såhär glad blir jag när jag får äta tacos.

Helgen

Ojdå, har inte skrivit sen i fredags. Så får göra en liten samanfattning av helgen. I lördags efter frukosten gick jag över till Elin och så fixade hon mina naglar så åt vi jättegod lunch. Emilia kom dit också, vi gick till konsum och köpte tårtgrejer sen gick jag hem. Det blev ett traditionellt förkrök @ Wiger's innan vi drog iväg till Judens sommarfest. Kvällen var överlag rolig, speciellt för Elin tror jag haha!
Igår hade vi värsta segdagen, vi hade solsidanrace och spenderade ungefär hela dagen i soffan. Godis och pannkakor åt vi också, hihi.
Idag bestämde jag mig för att börja skolan 11.20 eftersom att jag inte skulle göra historiaprovet. Har bara matte kvar innan jag slutar och pallrar mitt feta ärsle till gymmet.


Rumpa


Photo Booth:


Bilder från igår:


We are the insane as we ignore the mirror's truth

Nu mår jag bra. Återhämtat mig från mina frustationsutbrott. Har laddat upp alla bilder från igårkväll och packat upp alla matchgrejer. Sitter och trycker på min lårkaka som jag fick av Kim och njuter av sista timmarna på denna helgen, lyssnar på lite skönare musik nu än för ett tag sen. Suicide Silence funkar inte hela tiden alltså.
Har jag precis packat ned bikini till skolan imorgon, vi ska simma i Torvalla på idrotten. Usch, tycker inte om simhallar men wtf. Jag vill ha bra betyg i idrott så får offra mig, och vi är typ bara tjejer i klassen så jag bryr mig inte riktigt vad folk tycker.
Do you like to see me broken,
Why do I still care...

all your problems are back to stay

Jag vettefan vad som händer med mig ibland alltså, jag får värsta aggritions-sammanbrott och vill bara springa, skrika och gråta. Börjar känna mig lite som en emo när jag går och lyssnar på Suicide Silence och Chrildren of Bodom, med mera. Man vet när jag är arg, då lyssnar jag alltid på Hate me, har gjort det i några år nu. Det funkar oftast. Det börjar bli bättre nu, men jag funderar starkt på att gå ut och springa lite. Det är bara vädret som hindrar mig. Sen att det här är min nästan ända vilodag i veckan.
Åh!

so I do what I can, when I can
but I can't really do a damn thing

Ett långt jävla inlägg

Äntligen hemma med lite lugn, men bara för ett litet tag till. Var precis ute på en promenad innan frukosten.
Ska möta tjejerna i Handen om 1 och en halv timme typ så ska vi äta lunch på greken. Sen så är det match som gäller i Östra, sista för säsongen.
Gårdagen var skitrolig, gick upp vid 5 och stressade iväg till bussen i Torvalla. Kom verkligen på sekunden så att jag hann. Bussen rörde sig iallafall mot Romme, det tog ungefär 3 timmar sammanlagt. Jag, Jonna och Lotta guidade i bussen lite.
Väl i Romme så gick det jävligt bra att åka skidor. Jag som trodde att jag hade glömt bort allting eftersom att det var två år sedan jag stod på ett par skidor. Men icke, det gick skitbra. Jag och Sara åkte nästan hela tiden, blev en väldans massa roliga vurpor av henne. På samma gupp två gånger. Resans roligaste var det!
Vi var hemma vid sju ungefär, då rörde jag och Hanna oss mot Söderbymalm för att spela match. Direkt ut för att gå en promenad och sen var det match mot Skogås juniorer. Vilket egentligen inte var en så betydelsefull match för oss eftersom att vi redan vunnit serien. Men vi körde ändå och krossade dom. Det var jävligt skönt! Idag är det match mot Skogås igen fast med ett lite annat lag att möta, men det skulle ara jävligt skönt att sätta dom på plats! Eftersom att det var en himla jämn match sist men vi tog de tillslut så ska vi fan klara det!
Efter matchen idag så rör jag mig mot Amanda tror jag. Judens sommarfest ikväll!
Ciao

Blääääääääää

Första gången på jag vet inte när som jag är ensam på en fredagkväll! Alltid minst en här, ofta en hel drös med folk. Kom på när klockan var över nio att jag ville ju ha godis och då har ju konsum stängt, så jag övertalade Jonathan om att åka till lillkonsum och snäll som han är gick han med på det. Just nu har jag tråkigt som bara den, ätit upp mitt godis har jag också. Fan! Kanske ska gå och lägga mig tidigt för en gångs skull så att jag inte sover bort hela dagen imorgon, så himla mycket skönare att gå upp tidigt.

Fredag!

Ojoj, dåligt med uppdateringar här. Men jag skyller på blogg.se för jag skrev ett inlägg i skolan sen funkade det inte och inte kunde man skriva igen heller. Kommer inte ihåg vad jag skrev där heller..
Men idag iallafall var jag i skolan som vanligt hade naturprov som jag inte hade förberätt mig så mycket som jag egentligen vill till men satt iallfall ganska länge och skrev på ändå. Det var potatisbullar och raggmunkar till lunch ♥ åt sex potatisbullar och en raggmunk, men vafan det är ju fredag! 
Efter skolan åkte jag direkt till gymmet, men påväg dit insåg jag att min Ipod har blivit helt fuckad för den funkar inte alls, och inte är det batteriet heller.. det händer ingenting när man trycker på den och ingenting när jag skulle ladda den heller, fan ifall den är trasig :(
Kvällens planer ser inte allt för händelserika ut just nu, får se om jag hittar på något eller om jag bara chillar med mig själv och lite godis.

I got a notion that says it doesn't feel right

Nu mår jag och Hampan bättre, vi var verkligen nere idag men har släppt det nu. Är mest förbryllade. Det skulle inte skada med lite fint väder och solsken just nu. Amanda hade läst att det skulle bli plusgrader nu i flera dagar, och att det skulle regna... Alltså så borde snön försvinna vilket skulle vara helt underbart om det kunde skyndas å lite.
På lördag så är det ju "sommar" för några timmar, då skulle det också bli plusgrader sa Amanda. Det uppskattas eftersom att vi kommer gå runt barbenta. Känner mig inte riktigt redo för det än, men det är väl bara att göra antar jag. Vill bara få lite färg, och det är inte så himla lätt om man heter Louise Johansson. Men jag ska försöka.
Nu har jag viktigare saker att tänka på än den här JÄVLA bloggen.
Hejdå.

Amanda suger

Sitter och väntar i evigheters evighet på Amanda utanför hennes klassrum, hon vägrade att gå från lektionen tidigare. Planen var att hon skulle ha mensvärk, men hon bangade såklart. Mes.
Läraren tog hennes mobil! Ha-ha.

Jahapp

Dagen började bra, jag var duktig på matten för en gångs skull och gjorde allt jag ska. Jag var på bra humör helt enkelt. Klarade spanska provet också! Jag är bra. Men sen var det saker som sänkte mitt humör en del.. tråkigt. Inget att göra åt just nu så ska inte låta det dra ner mig. Har egentligen lång skoldag idag, men lollo och josse vill att jag följer med dom till handen tidigare än vad jag tänkte men jag får se.
När jag kommer hem måste jag plugga som bara den. Har natur prov imorgon som jag inte ens har börjat på, bra planering! Måste hitta en artikel om biologist mångfalld, inte det lättaste direkt. Sen ska jag klämma in en promenad med Elin också. Men inget gym idag för min del, skööönt!


Känslosvängar

Men mest ledsna

This just can't be summer love , L.O.V.E.


...


Orättvisor

Fan. Jag är så jävla dålig på att hantera saker ibland. Jag ska alltid förstora saker iställer för att släppa skiten och gå vidare. Just nu känner jag mig irriterad och jättekonstig.
Ibland blir det så kanske bara för en dag.
Ibland så blir det längre...

Sometimes we learn something new about the past
that changes everything we know about the present.

Imorgon är det freeeedag

Idag börjar jag halv tio, och det skulle varit en väldig skön dag om inte vi hade haft nationella sista lektionen. Men jag orkar inte stressa över det. Det går som det går.
Idag är min vilodag, ingen träning för min del idag alltså.
Efter skolan ska jag, Amanda och Josse till Handen. Sen till Tungelsta och sen ska jag hem och packa inför Romme imorgon.

Ibland känns det som att hela världen faller samman

När man har längtat efter en hallonsmoothie och inser att hallonen är slut :( Då är det bara att använda fantasin, så nu ska jag titta på Grey's med en annanas och banansmoothie istället!

Hurt-Lollo

Åh herregud, idag har jag tränat i sammanlagt 4 timmar typ och jag är inte ens trött nu. Jag körde först gym, kondition i en timme och arm/axelträning. Sen tröck jag i mig en måltidsersättning och direkt till träningen och ut och löpa runt i Handen, sen en jobbig men rolig handbollsträning. I'm good!
Nu sitter jag hemma och väntar på duschen, sen ska jag packa iordning, kolla på Grey's och sen hämtar pappa mig vid tio-tiden så ska jag hem till honom. Skulle egentligen dit imorgon, men för att slippa all stress imorgon så blir det bättre att jag gör det idag.
Nu måste jag sätta igång att packa!

Soooola

Precis kommit hem från gymmet och ätit tre knäckebröd med ost, som är typ det godaste som finns. Solade också så jag får hoppas jag fått lite färg, hatar att vara blek. En del fräknar har jag fått iallafall. Åh, jag längtar som bara den tills man kan gå upp på morgonen och bara gå rakt utanför dörren och lägga sig och sola utan att betala en krona. Nu ska jag hoppa in i duschen, borde kanske plugga natur också för jag har prov på fredag, det är en väldans massa prov nu för tiden. Sen ikväll är det Grey's!

Skulle inte sitta helt fel just nu.

Bullkaos

Nu har vi haft matteprov, det gick säkert bättre för Amanda än för mig. Men det gick nog helt okej, känns som att man har gjort 1000 prov på samma saker eftersom att Matte A bara är repetitioner. Därför fruktar jag Ma B, känns som att jag kommer dö. Däremot i trean, kommer jag jubla. Ingen spanska och ingen matte, då är skolan fulländad typ! Om det går.
Nu sitter Linda och Jonna brevid mig och äter bullar, men jag står emot. Linda hade med sig en heeeeel påse bullar som hon bjuder på men jag stod emot! Om det här hade varit förra veckan så hade jag lätt tryckt i mig en bulle. Men inte nu, jag vill inte svika mig själv. Det känns bra att stå emot skit faktiskt. Hihi!
Dumma Jonna som suktar mig. Jag bet henne i fingret

Lill-Lördag!

Har precis haft matteprov, det gick faktiskt helt okej tror jag trots att jag knappt hade räknat något. Nu är ÄNTLIGEN Jocke tillbaka i skolan efter att ha varit i thailand väldans länge, så han är såklart brunare än oss andra så blir man påmind om hur jävla blek man är. Ska fan sola idag, ska ju trots allt på sommarfest på lördag. Som jag förövrigt får lite panik över, sjukt svårt att veta vad man ska ha på sig. Kommer bli jättekallt ifall man är barbent fast det blir ju konstigt annars.. aja det löser sig nog.
Redag Onsdag, snart helg med andra ord! Kort skoldag idag också, sköönt.
Har massa träningsvärk i benen också för igår var det Anders lyckodag, han fick mig nämligen att köra andra övningar som grabbarna kör, inte så kvinnliga med andra ord typ benpress och knäböj.
Nu: företagsekonomi.


Kill it


Tisdag

Gud, jag kom aldrig hem idag känns det som. Efter skolan var jag som sagt hos tandläkaren, det gick väl bra antar jag fast jag fick vänta jättelänge. Fick sitta i tandläkarstolen och vänta så länge att jag somnade.. men det var skönt. Gymmet som vanligt, hem och ätit middag och nu sitter jag här. Måste plugga matte idag igen för jag har knappt gjort det de senaste dagarna, skäms på mig. Provet lär ju inte gå så jävla bra känner jag på mig, men inte så konstigt eftersom jag har varit väldans lat på lektionerna, får ta och bli ändring på det. Även jag ska titta på Desperate Housewives, dricka te och äta frukt hihihih.

Snygga


Make me feel like I'm the one who moves you

Kom nyss hem från gymmet, även fast jag och Amanda kör typ samma saker varje gång så känner jag mig ändå extra duktig nästan varje gång jag kommer hem. Vi kör kondition i en timme och sen annat shit i en timme också.
Idag var en sån dag där allt kändes bra. Plus att jag är så nära att komma ned i spagat nu så jag blir bara mer och mer taggad på det, jag ska klara det! Har stretchat nu i några dagar varje gång jag är varm, så jag vet att jag kommer klara det snart. En annan sak jag och Hampan ska klara är vår diet som vi kör på nu. Eller diet och diet, vi skippar allt skit bara. Även om jag inte blir nöjd med min spegelbild fram till sommaren så vet jag iallafall att jag försökt. Någonting borde ju hända om man lever på knäckebröd, frukt och en ordentlig kost. Vi vet ju hur man ska äta, måste bara göra det också.
Nu ska jag plugga lite, sen göra iordning lite fruktsallad och kolla på Desperate Housewifes. Har längtat ända sen förra tisdagen. Wie!
Arrivederci
Where ever this may take me I will follow
There´s nothing here to hold me anyway
Cause I can do without the pain and sorrow
I rather be alive than fade away

Snygga tjejer


Matmatmat

Imorse tänkte jag ta en senare buss så jag kommer någon minut försent, tänkte att det inte var hela världen. Men så missade jag den också, så blev jättesen men sen så visade det sig att vi inte ens hade första lektionen. Skitirriterande att dom är så dåliga på att informera om sånt men aja det var ju tur för mig att det var just idag.
Nu sitter jag här och väntar på att Lollo ska sluta så vi kan äta lunch, så jäävla hungrig!
Jag är jätte seg och trött i hela kroppen idag, så jag känner mig måttligt taggad att dra till gymmet idag, menmen det är bara att göra.


Soovgott!

Har fått massage av min älskade mamma, skönt som bara den! Hon fick massage av mig också snäll som jag är. Skulle plugga ju matte, blev inte så mycket av det. Typ tre tal kanske.. Ska nog fortsätta nu en stund så jag inte har allt för mycket kvar att plugga imorgon. Nu har istället för att vräka i mig en massa druckit te och ätit en kiwi och lite banan, klarar mig finfint på det, jaja nog om mat. Imorgon ska jag till tandläkaren efter skolan innan gymmet. Får se om jag har varit en duktig flicka eller inte. Missar idrotten också, syyynd!

Brownie!

Amanda är så väluppfostrad och duktig. Skriver horfan i bloggen, bra Amanda. Fint språk där.
Nu kom jag nyss hem från träningen, den var grym måste jag säga. Nu ska jag äta frukt och mysa i soffan ett tag, sen ska jag sova - herrejösses vad skönt. Imorgon blir det gym med Hampan och sen är det Despie hihi.
Jag funderar på att gå upp en timme tidigare än vanligt och gå en promenad, vore mysigt om det är skönt väder. Eller skit i vädret, går iallafall kanske.
Ciao

Hejhopp

Horfan, allt jag skrev nyss försvann! KUL. Iallafall så sitter jag här frusen som bara den efter min och Elins promenad. Det var jättekallt ute tyvärr, men det var skönt iallafall. Min kropp är fortfarande iskall även fast jag har hunnit äta middag emellan. Jag är fan bra, var på gymmet och så promenad sen ska jag plugga matte också. Imorse hade vi fått hem en ballerina kladdkaka i en förpackning som låg på köksbordet, hade det varit för typ två dagar sen hade den legat i min mage direk. Men icke! Jag bad mamma slänga undan den, haha det är faktiskt bra gjort om man heter Amanda Wiger!



.


Eftermiddag

Det blev inget gym för mig idag, vilar upp mig lite inför träningen istället och så gymmar jag imorgon. Nu står jag och lagar och samtidigt som jag skriver på mitt samhälle-arbete (och bloggar). Jag är taggad till träningen idag, ska bli kul att träffa alla igen och hoppas att vi gör något roligare än förra träningen! Det blir väl massa fotboll som vanligt. Vi är fan bäst på fotboll, borde vara ett fotbollslag istället.
Adios

Coola tjejer


Spagat here i come

Sitter i skolan och pluggar med Kim och Josse, eller om dom pluggar har jag ingen aning om. Jag har iallafall jobbat en del, de får skylla sig själva när de sitter sista dagen med massa plugg. Jag passar på att stretcha lite också, ska som sagt klara av att gå ned i spagat det här året. Helst under sommaren.
Snart ska jag äta med Amanda, är jättehungrig! Men mitt och Amandas nya liv börjar idag så det bli en nyttig lunch. Beach 2010 here we come, på riktigt!

Natural

Idag körde jag på sköna kläder, träningsbyxor, t-shirt, skinnjacka, converse och ingen mascara.

Älskade måndag

Måndag igen, har haft engelskaprov nyss. Fast det var oförberätt så man kunde inte plugga till det. Gick väl helt okej tror jag. Nu har jag tydligen ingen historia så börjar inte förens 11.20 så ska jag äta med Lollo som vanligt på måndagar. Sen blir det gymmet som vanligt och idag börjar jag och Elin med våra prommisaaar, nice som fan!
Jag är hungrig som bara den, men matsalen öppnar om en halvtimme så jag får stå ut. Men nu fan ska jag skärpa mig känner jag, den här veckan ska jag inte äta massa onödigt. Man njuter ändå bara en liten stund och inte fan blir det bättre efter heller. Så om någon ser mig äta något dåligt, slå mig!


Fans

Jag är inte ett dugg trött, och jag hade tänkt att sova nu. Ligger i sängen i en tyst lägenhet och myser med Kings of Leon i lurarna. Closer, Ragoo och True Love way är ♥
Här är bilder från när vi hoppade in våren idag:

Vecka. 11


Sing a million songs to make you smile

Nu sitter jag insmord i min mjukisdress och lyssnar på musik. Är ganska slut i kroppen efter en match mot fula Salem, den blev oavgjord och vi fick med oss ett poäng iallafall. Ska strax kolla vad vi hamnade efter detta, vi kanske ligger kvar. Idag så tog vi en promenad till VH, åt tortellini och lyssnade igenom massa sommarmusik. Vi blev helt idylliska och började nästan gråta när vi lyssnade på Dancing with tears in my eyes, jättefjantigt. Men vi är verkligen jättesugna på sommar nu. Fast det är ungefär bara 2 månader kvar, det är inte ens mycket. Det har redan gått 3 månader på det här året, det är sjukt. Tiden går fort! Snart är det sommar igen.
Adiosa
Här är jag och lilla söta Elsa, mitt kusinbarn som bara är 4 månader gammal. Så himla söt så man vill bara äta upp henne!

I might need you to hold me tonight

Idag tog jag Lollo och Jennie en promenad hem till lollo, fast först svängde vi förbi lillkonsum och köpte mjölk som vi skulle ha till pannkakor. Men väl hemma hos lollo fanns det inga ägg. Inga pannkakor idag inte. Vi chillade lite och gjorde lunch innan jag gick hela vägen hem igen. Det är så himla skönt att promenera, man har ju inte kunnat göra det på jättelänge. Så nu ska jag fan börja på riktigt med att inte äta en massa skit, det är fan sommar snart. Sen så ska jag och Elin börja med våra promenader som vi höll på med hela hösten, dvs. att vi går varje måndag och torsdag till Vh och tillbaka.
Lollo skrev ju om igårkväll och som sagt var filmen urusel, menmen.
Nu har jag precis ätiti middag. Borde egentligen plugga också, men får se hur det blir med den saken. Men fan, ska försöka bättra mig lite i skolan nu också. Har sjukt mycket den här veckan..
Appropå promenader så gick jag och josse hem ifrån Vh igår också efter vi hade solat, mysigt värre. Var hos henne en stund igår och träffade hennes söta lillasyster Ophelia som hade blivit jättestor och lärt sig gå, den sötungen.


YES


Idag är det väldans fint väder, så vi ska strax bege oss ut på en promenad mot V-H sen ska vi hem till mig ett tag. Gårdagen var trevlig, vi var hela gänget här hos Wigers, det var ett tag sen vi var allihopa och gjorde något. Det var typ i somras sist. Såklart så lyckades vi se en usel film, men det gjorde inte så mycket. Det kom en bra film efter, men då var alla aströtta och somnade typ.
Nu ska jag, Amanda och Jennie röra på fläsket. Adios amigos

Myspys

Ikväll så blir det filmmys här hos Wiger med hela gänget! Det blir nästan som i somras, vi ska se Hurt Locker och kanske Trubbel i Paradiset. Nu ska vi åka ned till Konsum och handla något smarrigt!

Hejhopp 14 mars

Nu ska jag strax röra mig mot Amanda och Josse. Ikväll så blir det filmkväll tror jag! Kommer väl ett gemensamt inlägg sen antar jag.

Kusin


Inte fullt normala

Jag och Elin sitter här halft utmattade efter våra prestationer, säger dock inte vad vi gjorde. Men vackert lät det! Emilia drog för en stund sen, men även hon var delaktig!
Maten var jättegod tillskillnad från förra gången jag och Elin åt ute.. Efter middagen var vi bara tvugna att köpa godis. Vi åkte hem till Elin och kollade på tv, men det var bara en massa skit så vi bestämde oss för att trotsa kylan och gå hem till mig och spela kort istället. Fast det som lockade mest var att vi hade glass, så vi gjorde våran hemgjorda ben&jerry's ännu en gång. Beach 2010 här kommer vi!

...

I'm afraid to fall again.
I'm waiting for him who can take my hand and assure me everything will be fine.
I want him to look me in the eye and say that everything is going to be fine.
If there is somebody like him, he's probably already someone else's.
I'm afraid to fall again.
I'm waiting for him who can take my hand and assure me everything will be fine.
I want him to look me in the eye and say that everything is going to be fine.
If there is somebody like him, he's probably already someone else's.

Save him

Jag kom nyss hem från Handen, var där med Josse. Köpte present till min syster som fyller år imorgon och så köpte jag en sak till mamma. Idag fick jag riktigt mycket vårkänslor, man såg asfalten på vägen - och den var torr! Hur underbart är inte det? Jag längtar tills man vaknar till ett fågelkvitter, går ut på verandan och äter frukost, gräset är grönt och trädens blad har börjat ploppa ut, det luktar duggregn, och allt grus är bortsopat från gatorna. Herrejösses vad det kommer bli skönt. Jag kom fram till att för ett år sedan (plus 4 veckor) så var det så, det var knappt någon snö ute och man kunde gå med shorts. Vi satt t om ute och solade ute på verandan då! Undrar hur det kommer bli i år, på min födelsedag, dvs på påsk!
Idag ska jag bara vara hemma, skulle hemskt gärna vilja gå en promenad i det mysiga vädret, men vet inte vem det skulle vara med.
Idag i skolan:
Ååååh! Den här gången tänker jag inte vara 3 månader efter med att se filmen...

Hejhopp!

Gud så skönt med Helg! Sitter bredvid Elub. Vi har ätit lite yoghurt med äpplen och knäckebröd, mums! Gymmat och duschat har jag också hunnit med efter skolan. För jag slutade tidigare, halv tolv närmare bestämt.
Om ett tag ska vi till Vh och äta på thaistället där med Emilia. Ska bli gott! Sen efter det ska vi som sagt hem till Elut och bara mysa, sover där också.
Lollo tycker att jag suger på att uppdatera, men jag skyller lite på att hon kan ta bilder med sin dator (som inte jag fick av äckelskolan) då blir det ju lite roligare att läsa också.


Tjusiga tjejer på Emilias 18års fest♥


FREDAG!!!


Torsdag

Ojsan, jag har inte riktigt varit den bästa på att uppdatera. Men jag har faktiskt inte suttit vid datorn på hela dagen. Lollo har ju bara varit hemma hela dagen så inte konstigt att hon har kunnat skriva en massa.
Gick i skolan till typ halv fyra. Hade som sagt spanska prov, jag vet inte hur det gick egentligen. Men bra kan det ju inte ha gått eftersom jag inte pluggade så mycket. Idag var det pannkakor i skolan så jag var glad! Smällde i mig sex stycken hihi. Efter skolan mötte jag upp Josse i handen en stund och kollade på när hon åt sen kollade vi lite. Har bara hunnit det och hem och ätit middag. Herregud va tiden går fort! Redan fredag imorgon, jösses. Fast det är ju skönt och då ska jag till gymmet som vanligt efter skolan sen ska jag hem till Elin på kvällen, Emilia kommer dit också. Ska bli myys!


Har inte hunnit mysa med denna sötnos heller, dags för det nu tror jag!


Notion

Måste säga att Amanda inte är en jävel på att uppdatera alltså, känns som att jag invaderar den här bloggen med alla mina inlägg. Men Amanda får skylla sig själv, för om jag har lust att blogga så gör jag det.
Idag har jag legat framför teven och kollat på Lotta på Bråkmakargatan, jag låg typ och log under hela filmen, jag älskar den! Speciellt när hon ställer sig i gödselstacken och skriker att hon vill bli stor, när hon garvar när hennes bror ramlar i vattnet, när hon säger fy farao och när hon kletar korv på fönstret.
Jag har precis laddat över massa bra låtar till min ipod, det var dett tag sen så det behövs verkligen! Lite mer skön musik än massa dunk, det är rätt irriterande att gå och lyssna på. Det har jag bara på löpträningen.
Imorgon så kommer jag till skolan om halsen inte är körd, men känner ändå att jag behöver gå imorgon. Viktiga saker att göra i skolan då. Imorgonkväll så ska jag kanske träffa Jennie, på lördag fyller min syster år + att ska jag till Hampan, på söndag har vi match mot Salem.
Jag drömde att jag Jennie och Amanda reste till Grekland, herrejösses vad jag blev besviken när jag vaknade. Det kanske kan bli en dröm som kommer i uppfyllelse, vem vet! Men jag är sugen på att åka till Spanien igen iallafall, det skulle vara ruskigt skönt. Men jag älskar Grekland, har varit där 2 ggr och kommer definitivt åka dit igen.
Här är bilder från när vi var i Spanien i Augusti förra året.

Leaving me stranded all in love on my own

Stannade hemma från skolan idag pga att jag har skitont i halsen och mitt huvud känns som en stor stenbumling. Jag ska alldeles strax gå upp och ta mig en fet kopp te med massa honung, sen kommer det säkert bli bättre för ett tag, ska leta efter Bafucin också. Det var bafucin som gjorde att jag kunde träna och springa igår, annars hade jag flåsat och hostat ihjäl mig, men än så länge ingen skada skedd så jag hoppas att min hals blir bättre till imorgon... eller nåt.
Adiosa

Godnatt

Blev helt till mig av Grey's idag, åh vad jag ville vara Christina i den situationen med Owen... så gulligt. Men blev dock ledsen över att Karev är så dum... och att Lexie och Mark gör slut. Ååååh!

Hello world

Jag sitter nu och kollar på Sex rehab med Dr. Drew, vilket sjukt program. En kille hade haft sex med 3000 personer och en tjej utnyttjade killar på sex när hon var 12 år, sjukt ju.
Jag ska strax gå och lägga mig men jag ska bara vänta på pappa, han har vart och spelat innebandy så han kommer om en kvart. Jag tycker inte om att gå och lägga mig utan att han är hemma, eller det är skönast så. Träningen idag kanske inte var den roligaste någonsin, men ändå ganska nyttigt att traggla igenom massa kombinationer. Vi tog några finfina bilder också, väldigt snygga måste jag säga.

Grey's

Sitter och pluggar spanska nu, sådär lagom roligt. Fast det var faktiskt inte så mycket som jag tänkte att det skulle vara, men det är fortfarande krångligt som bara den. Aja det löser sig antar jag.
Ska ta en paus nu, väntar på att Grey's ska börja. Åh vad jag älskar att både DH och Grey's har börjat igen ♥
För en gångs skull slipper jag gå upp tidigt imorgon för jag börjar sent, sköönt!

 


Glaaaaad hest

Aah, jag blir fan lycklig av solen!  Idag iallafall fick vi sluta typ 10.40, så det var skönt. Åt lunch med Emelie och Gustaf innan jag begav mig iväg till gymmet. Slog mig precis att jag måste plugga spanska som bara den för jag har prov imorgon, känns som att det kommer gå sådär för jag är så jävla dålig på spanska så jag skäms. Jag är nog faktiskt sämst i hela gruppen, fattar inte hur folk kan.. jättesvårt ju! Inte har jag varit ute i god tid med att plugga heller, har sparat allt till sista dagen, bra Amanda!
Om någon timme när josse har städat klart hos sin farfar ska vi ut i solskenet på en promenad. Det är som lollo säger, att det är en sån dag man bara vill ut och promenera! Så jag borde egentligen sätta igång med den där jävla spanskan om jag överhuvudtaget ska ha en liten chans på G ens...

Tack vare min bildbrist slänger jag in en snyyygg bild från Kims födelsedagsmiddag!


It's was the age of no regret

Sitter nu redo att gå på träning, 2 timmar föt tidigt typ. Men vad gör det, då kan jag äta middag nu och kolla lite på tv kanske. Idag är en sådan dag då man vill gå ut och promenera, helst med solglasögon, skinnjacka och converse. Fyfan vad nice. Det enda som saknas där är mina converse men det ska jag önska mig när jag fyller år, och det är ju snart. Har ju mina fake-converse så länge. Får stå ut blasket med mina tjockisskor annars.
Ser fram emot kvällens träning, spelar i världens bästa lag med världens bästa tjejer.
Här är bild på mig och Göris imorse när vi satt och myste vid frukostbordet.

Vårkänslor med mina nya solglasögon


Fy Hampus

Sitter hemma hos Hampan nu och väntar på att min buss ska gå, Hampan sprang iväg för en halvtimme sen. Alltid lika stressad på morgonen... ack ack. Själv hade jag en timme på mig och jag är klar för en kvart sen, det går ingen nöd på mig. Skönt att ta det lugnt på morgonen, man ska inte snooza för mycket, fy Hampus.
Idag har jag på mig min nya mysiga korta stickade tröja från HM, sammetsleggins och skinnjacka!

Take my breath away

Nu ska vi äntligen sova. Det blev senare idag än vanligt (coolt), men det gör inte så mycket för mig, börjar inte åtta imorgon som Hampan gör. Efter två avsnitt DH så bev det lika många bitar kladdkaka till, ooopsiii.
Godnatt folket!

Despie

Nu sitter jag och Amanda hemma hos henne och väntar intensivt på D-H. Kan inte bärga oss! Vi måste se förra veckans avsnitt innan, dvs om tio minuter. Men det är dåligt att alla dör hela tiden! Kan de inte låta folk få leva? Dock inte Edies gamla man... usch! Adiosa

HEJ

Nu sitter jag på golvet nere i Torvalla (mitt tredje hem) och täntar på att Hampan ska bli klar. Hon kommer bli klar om en timme, kul va!? Men är man en vän så är man... haha.
Right now.

Tisdag

Nu har vi haft uppsats, helvete vad kul! Extra kul att jag glömde bort att vi började 8.15, så jag gick upp 8.20. Bra jobbat Lollo! Kom till skolan halv tio typ. Men jag hann ändå och det gick väl hyfsat. Sen åt jag med Hampan, Josse och Kim. Nu sitter jag på spanska (jättekul!). Jag slutar efter den här lektionen, sen måste jag vänta på Amanda till klockan 3, ska sitta i Torvalla och jobba med mitt Turismarbete för sen ska vi till gymmet. Längtar till Desperate Housewifes... fniss.
Idag är det 3 veckor och 4 dagar tills jag fyller år!

Dagens facelook (facebook)


Skolan är bäst

Sitter och väntar på att Emelie och Gustaf ska bli klara med sina uppsatser samtidigt som jag mumsar på ett äpple. Vi har haft uppsatsskrivning på svenskan som var tänkt att vara i tre timmar. Man skulle ha förberätt sig en massa med tankekartor och sånt, hade jag gjort det? Nej.. Inte kom jag i tid heller, för vi skulle tydligen vara i skolan 08.15 istället för 08.50. Inte gick det bra att skriva heller, fan jag måste skärpa mig i skolan nu. Även fast vi har haft lov är jag lika trött på skolan som jag var innan, om inte ännu mer.
Otroligt intressant inlägg.


Be Mine - Ellie Goulding & Erik Hassle

There's a moment to seize everytime that we meet
But you have always keep passing me by
No, you never were, and you never will be mine

We got to Fight

Idag så gick jag hem till Kimsan som bor på Vallavägen väldigt nära min skola, efter jag slutat. Vi bakade, kollade på knasiga människor och pratade som vanligt om allt möjligt. Har alltid massa skit att prata om. Och hennes finfina bakverk blev supergooood. Längtar efter att få sätta mina tänder i den nu... kokos, choklad och knäck... huh!
Träningen idag gick bra, blev en massa diskutioner om våran nystartade blogg. Lagets blogg alltså. http://haningehandboll.blogg.se, det är Carro som är nörden bakom allt. Men vi har fått alla (nästan) att blogga, till och med Rickard. Coolt. Vi har jävligt kul tillsammans alltså.
Min morgondag ser ut såhär: Skola (lite sovmorgon), Gym, Despie! En vanlig tisdag.

FY FAN, vad skönt.

Fear of the dark

Träning hit och träning dit, herregud vad det ska snackas om hur vi ska göra! Även fast det är ett skämt men serisöt, relaxa lite. Föresten så vet ingen hur starka vi egentligen är. Jag tog alla killar i min klass i nian (nästan) på armbrytning, och Amanda har börjat få en jävla massa muskler efter att hon började gymma ordentligt. Kolla liksom!

Njaae tror inte det va?

Såhär vill min käre vän Anders att vi tjejer ska se ut i sommar! Han tycker att hon ska bli min tränings förebild. Om jag var kille skulle jag typ bli... rädd?


Soooool

Kan inte påstå att det gick bra på gymmet idag, smidig som jag är glömde jag sportbh, inte hittade jag några normala byxor heller, hade skitig tröja och Ipoden dog så fort jag kom dit. Sjukt irriterande. Men inte hängde jag läpp för det, för jag blir så jävla glad av vädret! Det var till och med ljust när jag vaknade idag klockan sex typ. Känner verkligen att man behöver sol nu, har varit utan det alldeles för länge. Varmt är det också, eller varmt och varmt någon plusgrad. Hur man nu kan tycka det är varmt.. Nu fattas det bara att snön försvinner också så är jag nöjd, fast det lär i och för sig ta ett tag. Glad blev jag när jag hittade en pannkaka i kylen från igår också, nedrans god var den!

Snart så!


Händelserik dag

Sitter i skolan med Lollopollo och Emelie, har precis ätit lunch. Har bara matte kvar idag, väldigt kul. Jag har fan ingenting att blogga om känner jag. Ska iallafall till gymmet idag.


typ såhär charmig är jag idag


Glasögonormar


MÅNDAG


The time we spent apart will make our love grow stronger. But it hurt so bad I can't take it any longer

Imorse så tog det verkligen emot att gå upp, jag snoozade i en halvtimme så tillslut så hade jag bara en halvtimme på mig att göra min iordning. Men det räckte mycket väl, fattar inte varför jag går upp så tidigt i vanliga fall. Duschar, sminkar mig, klär på mig och äter frukost på en halvtimme, och då stressar jag inte ens. Jag är snabb helt enkelt.
Har Historia nu och måste göra ett stort arbete, sen efter skolan måste jag göra klart hela spanska-inlämningen som ska vara klar idag... jobbigt, eftersom att jag vet att jag suger på spanska och det kommer bara bli hjälp av ordlista och translate-google. Huh.
Ikväll är det träning med laget också, ser fram emot det.
Snart ska jag äta lunch med Hampan, bara en lektion till innan lunch.

...


Kul liv, godnatt


Vem är din bäste vän? Jennie Sjölander
Vem älskar du? Min familj, mina närmaste vänner
Vem sov du med senast?
Amanda och Jennie
Vem såg du full senast?
Jonis!
Vem kysste du senast?
:)
Vem kan berätta allt för dig?
Jennie såklart.
Vad åt du senast?
Drack Proviva Mango ♥

Pain of salvation

Okej jag erkänner, jag såg typ en kvart av melodifestivalen igår. Bara för att det inte var något annat på tv, såg en bra artist. Pain Of Salvation, han hade en jävla röst, jag fick rysningar av honom. Men satt och väntade på att den skulle gå igång, de satt med trummor och allt, men de började aldrig spela. Konstigt. Här är låten iallafall, skitbra. En grupp som jag lätt kommer fortsätta lyssna på om de har några bra låtar.

Coming up only, to show you wrong

Det här har varit den bästa söndagen på länge, vaknade upp utvilad och åkte iväg till Matilda där hela laget väntade. Var där vid typ halv elva. Vi åt god mat, pratade och diskuterade om saker angående laget, spelet, klubben och tränarna. Allt som har med oss att göra, sen så hade vi enskilda samtal allihopa och det var väldigt givande.
Sen tog vi en promenad till Torvalla, hade match mot Tyresö. Det gick så jävla bra, jag tror nästan att det var den bästa och nästan roligaste matchen vi någonsin spelat tillsammans. Humöret var uppe och spelet funkade, vi återhämtade oss i svackorna som kom och ja, fan vad grymma vi var! Det här kan jag leva på ett tag. Ett jävla bra slut på lovet.
Här är bild på mig och Kimsi när hon borstar mitt hår (ängel).

Segsöndag

Sov helt ensam inatt för första gången på jag vet inte när, har inte varit med någon på hela dagen heller. Men det är skönt även fast det är lite tråkigt, men man behöver det också känner jag.
Idag stekte jag pannkakor till lunch, måste säga att jag är skillad som få på att vända pannkakor i luften!
Har bara tagit det lugnt hemma hela dagen, fortsatt fixa på mitt rum eftersom att det blev helt ändrade planer i fredags. Middag ska vi äta hos farmor och farfar, mysigt värre. Får alltid god mat där.
Egentligen borde jag plugga en massa, får se hur det blir med den saken. Fast det är ju jobbigt att börja skolan med att ligga efter... Fan orkar inte med skolan. Blää


Trött

Har inte varit den bästa på att uppdatera de senaste dagarna, har inte hunnit helt enkelt. Som sagt började fredagskvällen ganska segt men blev ganska kul ändå. Väldigt jobbigt att ta sig hem därifrån dock, men slutade hemma med varm choklad och kladdkaka, inte helt fel.

Igår åkte jag och Elin in till stan, köpte lite saker. Sen skulle vi äta thaibuffé på ett ställe där vi ätit förut, men så hade dom höjt priset till 200 spänn, inte fan lägger man ner det på mat. Så vi gick till ett annat ställe men det var jättemycket folk och allt var rörigt, maten var ganska äcklig och vi ville typ lägga oss ner på marken och gråta.

Väl klara där rörde vi oss mot bion och mötte upp Jennifer, Patrik, Emelie, Christel, Tom och josse. Vi såg Shutter Island. Bror min och hans vänner sa att den var sjukt bra så vi hade höga förväntningar. Jag tycker den var konstigt och komplicerad, fast det kan bero på att jag ständigt somnade. Kunde verkligen inte hålla ögonen öppna, skitirriterande. Känns ganska ovärt att lägga 105 kronor på att sova typ.


Trött tjej

Det blev att sova i soffan några timmar, kunde inte hjälpa det. Jag är sjukt trött. Just nu så önskar jag att jag hade en hund som kunde ge mig en anledning att gå ut på en promenad och få lite frisk luft. Men det här blir en seg-lördag för mig. Nu ropar pappa att jag ska spela Fifa med honom så jag får väl göra det, får se hur länge jag orkar.
Det här är nog den första bilden jag lägger ut i hela mitt liv när jag är osminkad. Enjoy.

There's just so much that time can't erase

Jag vet inte vad jag ska göra. Jag vill inte kolla på tv, inte träna, inte sova, inte sitta här.
Jag vill lägga min i sängen, äta pappas hemmabakade pizza och lyssna på Håkan. Bara för att.

Jag kanske gled emellan.

Just nu så har jag lust att ta bort min facebook, blogg, msn. Allting. Vet inte varför men det skulle vara jävligt skönt.

Tack underbara Håkan för att du finns.

You can make me whole again

Nu sitter jag hemma och lyssnar på musik och äter vindruvor. Idag har jag absolut inga planer, jag tror att jag ska mysa hemma i soffan hela kvällen. Alla mina vänner ska typ på bio, men det var ingen film som jag ville se så jag struntade i det, plus att laget har "samling" klockan tio hos Matilda imorgon. Vi ska typ ha en heldag tillsammans, äta och ha utvecklingssamtal typ. Sen på kvällen har vi match mot Tyresö.
Igår så var jag i Handen med pappa på dagen, jag köpte 2 tröjor, nagellack och strumpbyxor. Under tiden som jag stod och betalade så ringde Amanda och frågade om jag var taggad på fest hos Lill-Jocke. Det var jag faktiskt... jag var så taggad så att jag nästan dansade fram. Senare på kvällen när alla var klara och vi bara väntade på att åka, så var man inte lika taggad. Vi satt ungefär 9 pers i soffan och kollade på Solsidan, killarna kunde inte bestämma sig hur de skulle göra.. Dricka eller inte, vilket dilemma. De singlade t om slant(!). Vi kom iväg tillslut iallafall, men skjuts hela vägen till Trollbäcken, jävligt skönt må jag säga. Och kvällen slutade med att dem drack, såklart.
Festen var verkligen jävligt tråkig när vi kom dit, men den drog igång. Det var en händelsefylld kväll och efter den så känner jag mig trött, glad, lite ledsen och förvirrad. Men det känns bra ändå, pallar inte gå och tänka på dåliga saker. Det är bara jobbigt, försöker njuta av sista tiden på lovet istället. Imorgon kommer det bli myspys med världens bästa lag.
Så här såg jag ut igår innan jag åkte till Amanda, inte färdigfixad såklart, men jag är nöjd med mitt hår som det ser ut nu, skulle bara vilja ha lite mer lyster. Har min nya mysiga tröja på mig också.
If we crawl, 'till we can walk again
And we'll run, until we're strong enough to jump
And we'll fly, until there is no end
So let's crawl

Do it all night

Idag har jag varit på Ikea med mami, mormor och Elin. Handlade lite smått och gott till mitt rum. Vi fikade och åt lunch där också, väldans smaskigt! I bilen påväg hem ringde Jonathan och undrade om vi var taggade på fest, och visst var vi det.
Så nu sitter jag här nyduschad med Elin och ska snart göra oss iordning. Vi har precis smällt i oss lite glass från igår våran hemgjorda Ben & Jerry's, en Elin & Amanda's alltså. Den blev helt fruktansvärt god, vi hade kakdeg och massa annat gottis i.
När vi har gjort iordning oss ska vi äta middag, sen kommer det nog lite folk och förar här, brukar bli så. Innan det bär av till Trollbäcken.
Nu ska här taggas!


I'm burning inside, but my outside is much colder

Fan vad jag älskar att vara kvinnlig. Jag och Jennie sket i glassblandningen, vi kanske gör det imorgon istället. Vår kväll består av Chips, Fifa, Corroded och In Flames.
Fast det är faktiskt nice ibland att inte bara kolla på djupa eller ytliga tjejfilmer som vanligt, så man bölar och pratar djupa känslor och blir deprimerad för att man inte har det lika bra som dem i filmen, så svullar man ännu mer godis för att man tycker synd om sig själv.
Vi funderar på att vara lite barnsliga framåt midnatt och kolla på Upp, skulle vara pricken över i:et... eller?

Keep it going louder

God afton bloggen. Sitter och myser med Elinpelin, vi har precis ätit ceasarsallad till middag.
Idag har jag bara tränat och tittat på en muminfilm. Som sagt skulle vi ju kolla på mumin igår, men vi kollade på typ en innan vi tröttnade.

Vi blev lite inspirerade av Lollo och Jennie med att blanda egen glass, men då måste man gå hela vägen till konsum så vi får se om vi tar oss i kragen och pallrar oss dit. Fast det lutar åt det, för det skulle vara hemskt gott att blanda kakdeg och glass så det blir som våran glass vi åt härom dagen, mums.

Sen ska vi kolla lite i mitt rum hur man kan göra om lite där, känns lite tråkigt där just nu. Känner att det behöver en förändring. Så imorgon bär det antagligen av till ikea så jag får inspiration och kanske köpa lite saker också.


Snoppelin


Jordgubben

Idag tycker jag om mitt hår, det gjorde jag inte igår. Igår var det trassligt av färgningen och färgen var cp. Idag så känns det bättre, hade inpackning i typ en timme och det känns som att mycket av allt rött har försvunnit så jag ser inte ut som pippi längre. Nu ser det ganska okej ut, fast det tycker inte min syrra. Hon sa att jag var skitful idag, hon är så himla snäll ♥

Jenniepennie

Nu är jag hemma efter ett roligt träningspass, tränade med min vän Ida. Vi hade jävligt mycket att prata om, det var så länge sen vi sågs. Så vi bestämde att vi skulle göra något snart.
Om nån timme så ska jag åka in med pappa till Globen, där ska jag möta Jennie på hennes jobb. Sen ska vi köpa lite godsaker, vi har nämligen bestämt att vi ska blanda till vår egen glass. Eller vi ska köpa vanlijglass och lite saker till, som Ben & Jerry's typ. Sen ska vi till mig, kolla på film, spela fifa och bara mysa.
Please please please - Shout out louds

Kom att tänka på massa minnen...

När vi var F-93. Det var tider det, vi kanske inte var bäst, men vi hade jävligt kul och hade jävligt bra kombinationer. Saknar mest alla cuper.
Linköping 2008 med Frida & Lollo. När vi gick omkring i stan, fikade, satt på Hawaii på kvällarna och åt glass med kolasås.
Alla gamla minnen från landet. Typ som när vi cyklade 1,6 mil för att äta lite glass, och när vi åkte in till Norrtälje med mina kusiner och pratade om horpartyn.

Muminmuminmumin

Jag var kär i mumin när jag var liten, tittade på det varje dag. Jag hade mumin på väggen mumin saker överallt. Jag älskade mumin helt enkelt, så jag har typ 20 muminfilmer och som sagt ska vi titta på dom ikväll. Tanken var att jag Emelie och Gustaf från min klass skulle kolla, men Gustaf bangade för han är sjuk. Så vi får klara oss utan honom. Lollo kommer sen efter sin träning, och Elin kanske tittar förbi också. 
Just nu sitter jag här bredvid Emelie och snart ska vi mumsa i oss tacos, mums!

Jag har fått höra från flera håll att jag ser ut som mumin, tack för den.

 


Amanda?            Mumin?


Pannkakan


Imorgon ska jag vara med min bästis!

I'am a read-head

Nu har jag precis kommit hem från Nacka, gick upp halv sju imorse för att jobba ett tag med pappa. Skönt, igår så vaknade jag för 2 timmar sen typ, så jag säger som Amanda. Det var skönt att gå upp i tid så att inte hela dagen försvinner. Jag kände mig jättefeminin på jobbet må jag säga, gick omkring med jobbarbyxor i Nacka Forum. Tur att jag inte träffade på någon som jag kände! Nu har jag iallafall skrapat ihop lite pengar, som kommer handlas upp någon dag som är kvar av detta lov. Den här dagens händelser fortsätter om 2 timmar. Då ska jag träna, löpa och handboll. Sen beger jag mig på bussen till Wigers för Mumin-kväll (Grey's anatomy också).
Nu ska jag lägga mig och vila! Ciao

Onsdaaag

Igår var jag väldans duktig på gymmet måste jag säga, men mindre duktig när vi igår bestämde oss för att köpa Ben&Jerry's och godis senare på kvällen.. Som förövrigt var mycket mysig, vi åt god middag pratade och myste.

Sitter här i träningskläder redo att åka till gymmet. Gick upp vid nio idag, så himla mycket skönare än att sova bort hela dagen, för jag är lika pigg som om jag skulle gått upp tre timmar senare.
Ojojoj nu måste jag skynda mig till bussen!


Mums!


That's all I want and all i need

Fick nyss reda på att jag ska jobba imorgon med pappa i Nacka Forum. Kul, det är faktiskt inte så farligt. Han ger mig någolunda bra jobb (han är plattsättare), och så får jag min lunch betald, skjuts hem, och jag kan förhandla lite om min lön (lite iallafall). Det känns bra att jobba lite extra sådär, för jag vill shoppa, vår och sommarkläder, och sen lite småsaker till mitt rum som jag har kollat ut. Sen så fyller Jennie och Carro år snart, och de ska ha middag båda två tror jag så jag vill köpa present till dem. Plus att min syster fyller år. Så det är inte bara grejer jag vill köpa till mig själv. Kolla de här söta sänglakanen, de vill jag ha....

:(

Skulle ju sett Shutter Island på torsdag, men jag tror att jag bangar. Jag såg filmen och den verkar inte alls vara något för mig. Tycker inte om såna filmer. Usch nu känner jag mig som en mes, men skitsamma. Pallar inte betala för en film som jag kommer sitta och blunda igenom. Jag vill se Valentines day.
Usch, jag känner mig som en tjejig mes.

Åh klubbland

Trodde att det här skulle bli en tråkig dag, men det blev det inte. Åkte hem från Amanda vid 1-tiden, köpte hårfärg och sen mötte jag upp Carro. Hon färgade mitt hår, och det blev ganska bra, lite annorlunda. Jag kanske inte kommer att vilja ha såhär länge, men vi får se hur pass bra det håller sig. Köpte en blond färg som jag kan använda sen i nöd, men inte just nu. För då kommer det bli riktigt gult, eller orangeat (hur fan stavas det?). Kan vara skönt att inte ha helt jätteblondt hår hela tiden faktiskt.
Sen blev det en middag på Millas med Carro, vi satt där i ungefär 2 timmar och pratade om allt möjligt, det var trevligt. Nu ser jag fram emot en kväll framför teven, Dating in the dark, Desperate Housewifes och Cougar Town. Dock så blir nog bara Despie det jag kommer fortsätta att följa. Resten av veckans planering ser ut såhär:

Onsdag: Jobba, träna handboll på kvällen, Mumin-race hos Amanda senare på kvällen (Grey's!)
Torsdag: Till pappa, Shoppa med Jennie sne myskväll med Jenniepennie
Fredag: Pass på gymmet.. Amanda?
Lördag: Inga planer än.
Söndag: Heldag med laget hos Matilda, match på kvällen mot Tyresö i Torvalla.


2:a mars

Har precis ätit frukost i min ensamhet för lollo ligger och sover som en gris där uppe fortfarande.
Idag ska jag dra iväg till gymmet, var inte där igår.. skäms på mig!
Efter det ska jag hem till Elin, Emilia kommer dit också, myysigt.

 
Charmiga gymtjejer förra veckan


Knäckebröd med ost är bland det bästa som finns

Min nya ring och min favoritmacka ♥

Nyklippt

Herregösses vad skönt det var att kapa av en bit av håret, blev väl ca 5cm kanske. Ingen större skillnad egentligen fast det känns mycket kortare.
Fyfan va äckligt väder det är ute orkar inte med skiten, fötterna blir ju helt dyngsura så fort man kliver utanför dörren. 
Lollo har redan skrivit allt vi gjort så har inte så mycket att säga.

 
Sommar nu skulle inte skada


I'm in love

Nu har jag och Hampan varit i stan i 4 timmar, först klippte hon sig i en timme. Sen gick vi runt i slasket och kolla i affärer på Götgatan, vi åt på Sandy's som vanligt och sen åkte vi hem. Amanda köpte en finfin ring och ett somrigt fint linne, hon lägger väl ut bilder sen antar jag. Jag köpte ett armband som jag blev kär i på Ginatricot, de har verkligen fått hemskt fina smycken där. I vissa affärer iallafall.
Nu ska jag äta middag med mami, sen ska jag till Hampan igen.

Godnatt

Nu ska jag och Hampan sova, vi sitter och geekar vid båda datorerna, skittöntigt. Imorgon ska Amanda klippa sig och jag ska träna på kvällen.
Godnatt gårdagens alla 84 läsare.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

RSS 2.0