Myyyyys i badet

Nu har vi myst i badkaret hos farmor och farfar Wiger. Det var ungefär såhär mysigt:


Made by Elub

Känner att jag bara måste slänga in en bild på min och Elins mumsiga tacopaj vi gjorde till lunch! Dock insåg vi att cream fraichen vi hade blandat i hela skiten var 12 dagar gammal, men det stoppade inte oss för det var fruktansvärt gott.
Elin fixade mina naglar igår också, astuffa! 


Smaskens

Nu har vi varit nere på Konsum och handlat massa godsaker (en ballerina-kladdkaka, en melon, passionsfrukt och bananer) vi har också fixat ett recept till en ansiktsmask som vi ska göra. Sköönt. Vi har också fixat en facebook till Göran, men nu så funkar det inte att logga in helt plötsligt, jävla facebook!
Såhär söt är lilla Göran just nu:

Naturliga skönheter

Halli hallå. Nu ligger vi i min mysiga säng, har precis kollat igenom Anders videoklipp från min fest förra helgen. Intressant, men hemskt att se sig själv. Vi insåg också att lakanen inte har bytts sen dess, uuuusch! Det ska vi göra ikväll. Sen ska vi också myspysa lite, smaska på nåt gott. Vi funderar på att ha det riktigt ordentligt mys, vi ska göra ett skumbad och tända lite ljus. Göra smoothie och äta massa frukt. Ååååh vi kan knappt bärga oss, så vi beger oss till Konsum snarast! Eftersom att vi vet att ni vill se oss bada så lägger vi ut bilder ikväll, så återkom!

Taggar till lite grann!


Nu sitter jag och väntar på Jennie som alla andra gånger som vi ska någonstans, shit vad hon är seg. Världens segaste människa! Det är ju inte så att vi behöver komma vid nio så det spelar ingen roll egentligen, skulle kommit vid tio men nu blir det nog framåt elva istället. Men det är nice.
Så jämfört med Hampan och Elub som myser ikväll så ska vi ha lite partaj, men vi får se hur pass mycket det blir. Båda är väldigt trötta så en soffa + tv + godis lockar ganska mycket!


Lördagsmys!

Dagen började med en redig frukost med min käre Elub innan vi gjorde oss iordning. Vi bestämde oss för att dra iväg till handen och titta en snabbis. Skulle inte ha något speciellt men fick med mig en del fint hem.
Även ett hamsterhjul inhandlades till lille Göran, välbehövligt för han blir alldeles dampig när han inte får springa av sig.
På hemvägen stannade vi vid ica och köpte en massa godsaker som vi ska smaska på ikväll.

Nu sitter jag här i Elins soffa proppmätt efter en jättegod middag vi kockade ihop medans vi lyssnade på lugna favoriter, mysigt som bara den.





Impossible


I'd find a million ways to say I love you
Sing a million songs to make you smile
But I can't turn back time
And I can't make you mine
It's impossible

Igårkväll

Här är lite bilder från igår:
.

Don't tell me cause it hurts

Kul att statistiken har hållt i sig de två dagarna som vi har bloggat, hoppas att det fortsätter.
Nu sitter jag hemma helt utmattad, jag har säkert skrivit i alla mina inlägg att jag är trött men det är jag verkligen. Om det är inte är jätteroligt ikväll så drar vi hem till Jennie och chillar framför teven, och då ska vi ha godis som väntar på oss. Jag är faktiskt värd lite godis idag. Matchen idag gick åt helvete, vill inte ens gå in och kolla dam-tabellen. Fast en god nyhet inom handbollen är att vi vann juniorserien! Wie, har bara Skogåsmatchen kvar och den tänker jag (vi) fan inte förlora. Fast som det såg ut idag så vet jag inte riktigt alltså, men ska försöka vara lite positiv så går det nog.
Såhär känner jag mig just nu, trött och seg. Har bara orkat måla grunder och eyeliner, resten kan vänta, haha.

Hold tight, make me feel, that what you say is for real

Nu kom jag nyss hem från Älta och jag är helvetes jävla ..... trött, och skitmätt jag med som Hampan. Har vräkt i mig fajitas, fy fan vad gott det var. I love it.
Min säng ser väldigt inbjudande ut och jag kan inte bärga mig tills jag får lägga mig och sussa.
Här ser ni en bild på min säääng som jag ska krypa ned i snart, och sen bilder på mig innan jag drog idag. De vart inte så bra men de var de enda där jag inte grimaserade. Imorgon lägger jag upp bilder från igår om jag hinner. För imorgon ska jag spela match 12.15 i Torvalla, hem till Hampan och träffa Anders, sen in till Globen och möta Pennan, sen till André och ha lite kul! Längtar tills jag får lägga min under en filt i en soffa en lördag och bara mysa med någon istället för att ränna runt på fester, börjar bli lite enformigt. Men det funkar, ibland är det riktigt roligt.
Godnatt folket! Jävla massa svordomar jag fick med i det här inlägget...

Ensam som vargen

Sitter här alldeles ensam för Kim har dragit, hon bestämde nämligen att hon skulle med josse till vemdalen imorgon bitti. Josse som jag för övrigt inte har träffat på sisådär en vecka och inte kommer göra på en vecka till, lite för länge alltså.
Nu ska inte skriva om mat, men herregösses vad mätt jag är! Jag som sällan blir mätt (kan äta hur mycket som helst) men ska med respekt för känsliga läsare inte berätta hur mycket jag ätit..

Iallafall så pratade jag nyss med Elin som jag ska vara med imorgon, men båda hade så fruktansvärt tråkigt så hon kommer nu ikväll istället så får jag sovsällskap, trevligt värre!


Snygg bild på Elub<3

Looov!

Som sagt har jag och lollo kört hårt på gymmet! Skönt var det. Älskar känslan när man har tränat. Blev bara kondition idag, har kört fyra gånger den här veckan duktig jag är.
På bussen hem mötte jag Kim som jag ligger med nu. Vi ska titta på gamla One Three Hill avsnitt och bara mysa och äta gott.
Hörs sen bloggen!

Fredag = Lov

Gud vad jag är trött. Sjukt! Vi spelade ungefär 8 st 3 minutersmatcher, det gick hyfsat bra ändå. Vann över ett lag med killar och vann 2 ggr mot Tumbas 93-91 tjejer typ, sen spelade vi 2 oavgjorda och resten förlorade vi. Det var jag, Tessan, Kristin, Hanna, Eggan och Fredrik på ett lag. Spelade mot grymma handbollsspelare så vi skötte oss bra tycker jag, åkte ut i B-semifinal mot John Bauer med en boll (jag skulle studsat!) Sen drog jag och några från laget och åt på en grekisk resturang, sen splittrades vi och jag och Eggan åkte tåget hem. Fick sen skjuts av hans kompis från Handen till gymmet, mötte Amanda där och körde stenhårt, kondition.
Nu ska jag lägga mig och vila, fundera över vad jag ska ha på mig ikväll skulle jag behöva göra! Ska ju till de här tjejernas tjejmiddag:

You say life is a dream where we can't say what we mean
Maybe just some roadside scene that we're driving past

Freeeedag!

Goddag bloggen. Har bara en lektion kvar sen är det lov!
 Sitter och väntar på att matsalen ska öppna för min mage tjuter.
Idag har jag verkligen inga planern, får se vad som händer helt enkelt. Ska till gymmet efter skolan ialladall.
Fast jag har ju alltid Göran att kela med :)


Some feelings never seem to let go

Igår blev det cirka 100 läsare, kul! Hoppas att folk stannar. Men så brukar det troligtvis inte bli, men eftersom att jag hade runt 70 läsare på min förra blogg så borde alla de komma hit (hoppas jag?).
Nu sitter jag hemma hos mamma, gick kanske upp lite för tidigt för mitt tåg går 07.40. Om det inte är några försenigar såklart. Men jag ska gå till centrum strax, passa på att köpa lite frukt att ha mellan matcherna också så det blir perfekt timing!
Fick inte till en enda bra jävla bild så nöj er med den här!

Mys

Skulle till konsum och köpa vanilj kesella som bror min ständigt tjatar om. Väldans gott det där men finns typ ingenstans av någon konstig anledning. Konsum i tungelsta var inget undantag heller.. men köpte mitt och lollos favorit tuggummi istället, annanas smakar det och är sjukt gott!
Haha, kom på mig själv sitta och skriva om mat igen. Kanske ska starta en matblogg istället? Appropå mat, ska pallra mig ut i köket och göra en fruktsallad, muuuums!

kesella ♥

Ringfrosseri


Det här lovet ska vi:

♥ Träna, gå på pass
♥ Kanske jobba
♥ Färga Lollos hår, inte leopardfärgat den här gången
♥ Vila och sova
♥ Äta massa god mat
♥ Ha en mysig tjejmiddag som förra lovet
♥ Längta till nästa lov när Lollo fyller år
♥ Shoppa, och då menar vi Amanda eftersom att hon har cashflow just nu
♥ Lollo ska gå övningskörningskurs! Hampan med kanske?
♥ Hampan ska klippa sig

Amanda älskar att äta ungefär såhär mycket:



Gymmet

Nu är jag äntligen hemma från skolan och gymmet, egentligen orkade jag inte men vafan kan inte ge upp nu träningen nu. Har nämligen börjat äta som en häst, sitter och väntar på mat just nu.
Jag är egentligen ingen bloggtjej så får se hur det här går, känner att jag ligger lite efter med uppdateringen.
Som man kanske förstår så älskar jag mat, vilket kanske kommer märkas i bloggen hihi. Ungefär såhär mycket:

People say I'am crazy and that I'am blind

Amanda är verkligen ingen jävel på att uppdatera, men hon slutade iförsig sent idag, plus att hon gymmade. Så det får man ju skylla på. Jag har däremot haft en riktig vilodag idag, det behöver jag för har redan gymmat 2 ggr den här veckan, tränat och spelat en match.
Imorgon så ska jag till Sprallenhallen och spela ungefär 8 st 3 minutersmatcher på miniplan, knasig cup! Sen på lördag är det match igen. Morgondagen lär ta slut ganska snabbt, finalen går halv elva så man lär komma hem i tid. Då ska jag vila ett tag, sen på kvällen så ska jag till min barndomsvän Sofia i Älta, hon och en kompis ska ha en middag för några tjejkompisar eftersom att de har fyllt år precis. På lördagen efter matchen, eller på kvällen, så ska jag möta upp Jennie vid hennes jobb troligtvis och så ska vi hem till henne och fixa iordning oss. Ska hem till vår vän André Hillgren som också har fyllt år, han ska ha en liten fest hemma hos sig. Sen har vi en veckas lov att bara njuta av ledighet.

André och jag i somras!

Tack Bladhan för designen!

http://carolinebladh.blogg.se

Hampan & Lollien

Vad tycker ni om vår blogg? Ska vi fortsätta?

Some people think I’m bonkers. But I just think I’m free

Nu sitter jag och Emmy på sista lektionen och lyssnar på Bonkers, jobbar lite engelskagrammatik och fotar. En vanlig lektion helt enkelt.

Blogga?

Jahapp, nu har jag blivit som alla andra och börjat blogga. Nej men den största anlednigen är att jag vill komma ihåg saker och kolla tillbaka sen och se vad man gjorde och tänkte.
Idag är det min längsta skoldag, tio i fyra med 1 timme och 45 minuter samhälle sista lektionen, kuul! Fast som tur är har jag hela magen full med potatisbullar så jag överlever nog.
Idag har jag på mig detta, otroligt tjusig bild.

Soft lips are open, knuckles are pale. Feels like you're dying, you're dying


If my dreams get real bizarre. 'Cause I saved a few and I keep them in a jar

Sista skoldagen för mig nu, shit vad skönt. Imorgon ska jag ju spela handbollscup med "skollaget", eller det är en mixcup på miniplan. Får se hur det går, men det blir väl kul antar jag.
Nu har jag spanska, den slutar fem över tror jag. Sen ska jag möta Hampan och så ska vi gå och äta potatisbullar, hennes favoriträtt typ. Efter skolan ska jag möta Malle, kanske fika lite, prata och så ska jag köpa en liten present till min vän Sofia som jag ska till imorgon.

Dagens vill ha outfit ...och dagens favoritmusik


Let's do this

Jaha... nu ska jag börja blogga här då antar jag. Om Hampan sviker mig så går jag bara tillbaka till mina andra blogg!

RSS 2.0