Im so blogging this!


Glad tjej

Det är helt underbart skönt ute! Trots åska och blixtrar var min och Elins promenad jättemysig. Frös inte ett dugg och fick snudd på sommarkänslor för det är nästintill ljummet. Hoppas det blir såhär varmt imorgon också.
Sitter här med jordens godaste smoothie, ska bättra på mina naglar och lite sånt snart. Ska försöka komma i säng genska tidigt, börjar åtta imorgon.. men slutar 10.15♥
Kollade vädret nu och det ska bli typ lika varmt imorgon, åh underbart!

...


You make me wanna be......

Snart blir det att bege sig mot Sprallenhallen, den äckliga lilla hallen bakom Eriksdalshallen. Äntligen lite roliga matcher, fast fuck för att den ska vara så sent. Hur fan tänker svenska handbollsförbundet egentligen? Aja, jag är laddad iallafall!
Imorgon är det fredag. Äääääntligen♥


Den lilla flodhästen

Göran har blivit stor!

Så kan det gå

Haha, herregud. Tänker inte gå in på vad som hände men struligt var det allt! Har varit lite smått irriterad hela dagen av olika anledningar så fick jag som sagt sjukt ont i magen också. Men fick iallfall g+ på spanskan vilken jag var väldans nöjd med med tanke på hur värdelös jag är. Men så ska vi tydligen göra om det för att folk har fuskat, jävla typiskt. Var tvungen att köpa nytt ansiktsvatten och handkräm, fan vad jag hatar när sånt där tar slut. Magvärken gick iallafall över efter lite godis :$ och bus med Lolliiie. Så nu är jag på bra humör igen!

Göris

Både jag och Amanda hade ont i magen idag så vi gick hem, en snabbis i Handen och sen träffade vi Amandas mormor på Ica på vägen hem. Hon var urgullig och bjöd oss på lite smarr. Nu har vi tagit några fula bilder och spelat in några sjuka videoklipp. Ska bara chilla nu, ikväll ska jag spela match på Söder... im tired!


Jättesöta


Snygga sisådär på morgonkvisten


And I'm like YES

Shit vad slut jag är. Har kört dubbelpass, först 50min på crosstrainern och sen en halvtimme på cykeln, sen promenad i en halvtimme till Kim på Vallavägen för att sedan promenera till träningen för 20 minuters löpning och sen ett jäkla handbollspass. Man ligger i asså! Imorgon blir det ingen träning utan match, en sen jäkla match. 21.10 på Söder! Vilken jävla pisstid, går fan och lägger mig runt 10-11... KUL.
Här ser ni hur vädret ser ut inför valborgskvällen just nu, helt okej ändå tycker jag!

I ♥ Gröt

Sitter och äter min andra portion gröt för dagen, ska till gymmet om en halvtimme och sen direkt till träningen. har blivit av en vana att köra dubbelpass. Det är faktiskt jäkligt skönt! Nationella idag gick helt okej, har faktiskt ingen aning om vad det blir för betyg men jag hoppas på ett VG.

Onsdag

Nu är jag klar med nationella! Skönt. Gick väl helt ok tror jag. Idag slutar jag halv tolv, också skönt. Jobbar inte idag heller vilket är ännu skönare. Ska till gymmet, sen har jag ingen aning. Typ så mycket har jag att skriva om. Jag är hungrig, dags att kolla vad skolan erbjuder idag då. Adjö.

Tisdagskväll

Förra året på Valborg, Länge sen!
Har precis gjort fransk manikyr som blev dålig. Men men, nästa gång får mamma fixa! Imorgon ska vi upp tidigt och dra till skolan för att skriva nationella engelska uppsats, vi är måttligt taggade. Lite mer taggade är vi inför den kommande helgen, ser faktiskt ut att bli en ganska bra helg. Hoppas bara att vi får vädret med oss, just nu ser det inte så ljust ut må jag säga. Imorgon eftermiddag blir det gym för oss båda och sen handboll för min del.
Godnatt!

Mongolider


<3

Samanfattning av kvällen: Lollo och Josse, tacos, marabou passion, brutalt sprutande näsblod, chill, desperate housewives. En mysig tisdag med andra ord :)

Louise är kär i mig..

Missade historian imorse för jag var på vårdcentralen, synd! Har svenska nu men vi ska jobba själva. Sen lunch, spanska och idrott, tror att vi ska ha gym då, fast jag ska till gymmet ändå efter hoho.
Igår fick jag som jag skrev på facebook en chokladkaka under kudden, och jag är så jävla bra att jag inte har tagit en enda bit! Stolt.
Dessutom var jag en duktig hezt, jag och Elin har stegräknare, tog faktiskt 16879 steg, nice. Imorse åt jag rivet äpple och kanel i min gröt (om någon undrar) som Elin sa var asgott, men det smakade bajs.. men såklart åt jag upp allt ändå hähä.

Jag är lite kär i dig också :$


Min lilla salamipanda ♥

Gud vad skönt att inte behöva gå upp vid 6-7tiden! Sitter nu och äter frukost i lugn och ro. Snart ska jag sminka mig och sen ska jag bege mig till Quality Hotel vid Rudsjöterassen, ska intervjua en som jobbar där och sen dir till skolan för att göra ett arbete om det. Efter min enda lektion så ska jag till Älta, och sen till Amanda för en despie-kväll!
Dags att börja smeta på ansiktet! CIAO

Intresse bet mig just i benet

Denna dag började med min och Amandas nya favorit, gröt med banan. Pallrade mig sedan till skolan för ett kort möte med klassen, vissa lite mer irriterade än andra. Tog sen bussen med Lovisa och Sofia till Farsta C. Köpte en stor kaffe och blev genast hyper i några timmar. Köpte också en stor godispåse som jag tryckte i mig. Icke! Nej köpte godis för ungefär 100 kronor som vi på turism har skrapat ihop för att ett gäng ointresseade idrottare ska få pris. Väldigt snällt tycker jag, om vi inte låter de bäst engagerade gruppen vinna så blir jag sur. Jag hejar på den lila gruppen... dom var bäst. Vi satt iallafall där från 9 till halv 3 och väntade på sega grupper. Vissa lite mer trevliga än andra, men det var faktiskt roligt. Jag var hela tiden hyper av mitt kaffe. Hade enormt mycket överskottsenergi hela dagen så jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Halv tre så tog jag bussen till gymmet iallafall, tränade med Amanda i 1 och en halv timme kanske, sen bar det av att åka till Tyresö med Rickard. Vi hämtade upp målvaktstränare Johan och begav oss till handbollsträningen. Det var en hård, rolig och jobbig träning - men äntligen kändes det bra! Tog sen en promenad med Carro hem från stationen och pratade en massa skit. Nu har jag tryckt i mig mat efter en 8 timmars tom mage.
Morgondagen kommer bli lite stressig men jag ska iallafall besöka ett hotell, 1 lektion och sen besöka jobbet. Sen blir det kanske Despiekväll och får äntligen slappna av.


Här dör Sofia efter en knasig dialog med en sjuk gubbe.

Vi kommer nästan ingen vart som bollen i en pingismatch

Igårkväll gick jag ut på en välbehövlig promenad, hittade Jonathan och Elias på vägen så gick med dom. Promenader är himla skönt, både när man är själv och har sällskap.
Skoldagen flöt på som vanligt, satt ute i solen på lunchen och spädde på fräknarna lite. Fan vad jag älskar när det är sånt här härligt väder! Hoppas det håller i sig, och att det blir ännu bättre skulle inte sitta fel direkt.
Som vanligt blev det gymmet efter skolan, Lollo kom också. Nu har jag ätit mumsig middag, ska ut på prommis med Elin sen också.
Har inte gjort någon veckoplanering den här veckan, har nästan inget planerat, SKÖNT!

Jävlar va jag vill ha sommar nununu!

Veckans planering

Jag är lite smått stressad över denna veckas planering, känner att jag måste skriva upp den för att få klart allt i mitt huvud. Det kommer jag ändå inte få men ändå... värt ett försök.

Måndag: Samling 8.15 för planering av dagens tävling. The Amazing Race i Farsta centrum hela dagen, gym och senare handbollsträning. Ringa turismföretag inför tis.
Tisdag: Åka till turismföretag - intervjua -> skola och göra hela turismarbetet -> spanskalektion -> fortsätta på turismen och skriva klart läsloggen. Åka till Älta för att prata om sommarjobb.
Onsdag: Skola, engelska nationella skriva, resurs, gym med Carro antagligen, handbollsträning.
Torsdag: Skola, engelska nationella prata, match i Sprallenhallen 21.10 mot Notlob.
Fredag: Sovmorgon, skola, valborg!
Lördag: Lisa, Annso och Carros 20års fest!
Söndag: VILA



25 April

Bloggtorka hit och bloggtorka dit, ibland har man faktiskt annat för sig än att sitta vid datorn och skriva om vad man gör, dvs= ingenting.
I lördags eftermiddag så spelade vi ju match mot Tumba, sen så blev det ett massa åkande från alla möjliga hallar fram och tillbaka. Senare på kvällen så var jag iallafall med släkten och bowlade och åt middag. Jag sög på bowlingen som vanligt, kom näst sist. Efter det så tog jag bussen till Amanda, Emilia och Elin. Vi hade lesbianmys, kollade på film, pratade och sov massa timmar. Vaknade imorse av att Elin och Amanda satt och kollade ut genom fönstret på det fina vädret. Några minuter senare så låg vi alla i solen och solade, jätteskönt. Men det blåste lite för mycket, och som vanligt så tappade jag tålamodet. Anders kom efter ett tag och då gick vi in för det var lite för kallt med all vind.
Sen åkte jag till Eriksdalshallen, plockade upp Ida, Emelie och Elin på vägen också. Vi satt och kollade på alla möjliga finaler till vi fick gå ut på plan och ta emot vårat "pris".

Hmmm

Jag tycker om att titta på mina tomma förpackningar jag har förbrukat den här helgen vars innehåll tillsammans hade ca 2000 kalorier i sig som nu ligger i min mage. Men jag kunde inte tacka nej när sneela Anders (som försöker göda mig) bjöd mig på en Ben&Jerry's. Oooh nice att jag har ätit två små godispåsar och lite annat smaskens också. Inte konstigt att jag alltid känner mig lite köttigare efter varje helg. Äh, det tränar jag bort i veckan! Om min hals kunde ta och bättra sig..

Sött!

Urgulliga naglar som självfallet är gjorda av min egna lilla manikyrist♥

Fräkniz

Haha! Dags att ta och blogga kanske.. "här är ju torrare bloggtorka än i mormors murva, come on tjejor!".
Ännu en chillhelg har det varit, men det är sköönt. Som sagt var jag hos Josse och myste i fredags, sov där också som jag inte har gjort på skrämmande länge, typ ett år?
Vi gick upp tidigt för hon skulle iväg på övningskörningskursen, så jag traskade hemåt. Senare blev det promenad med Elin. Vi gick hem till mig och grillade och myste i solen hela dagen. Hade sällskap av ett gäng grabbar också.
Jag fick som vanligt 2094049489 nya fräknar, lyckades få en rand av byxorna också!
Vi orkade inte gå på fest så vi stannade hemma istället, Emilia och Lollo kom också. Vi hade lesbianmys.
Även idag gick jag upp tidigt och cyklade till Elin och hämtade lite saker, åkte hem och åt grötfrukost allihopa. Tanken var att vi skulle vara ute i solen hela dagen, men det varade inte alltför länge. Gick in och kokade korv istället, haha.
Nu har jag precis ätit middag med la familia köpte hem mat från lite olika ställen, jag åt kyckling med cashewnötter, mums!

Världens sötaste i Eliaaz ficka

Två Wiger i ett par byxor

Lesbianmys♥

 


Handbollshelg!

Nu sitter jag och laddar inför matchen idag, äter gröt med bananer och jordgubar i, mums! Vi vann igår mot Hammarby med 19-15, en ganska bra match faktiskt men vi kunde ju ha slagit dom med mycket mer om vi verkligen ville. Det gick ganska segt. Idag ska vi iallafall möta Tumbas juniorer, dom jävligt mycket bättre än Hammarby så vi få se hur det går. Hur som helst så ska de få en jävla match hade vi tänkt!
Om vi åker ut nu så åker jag och kollar på Tessans match, om hon kommer vidare. Sen ikväll ska vi äta middag på Tex-Mex buffé vid Årsta, fira mina tre kusiner och spela bowling. Jippie, alla vet att jag älskar bowling.
Imorgon blir det att kolla på finalerna i Eriksdalshallen tror jag, sen ska vi få bli fotade och få pris för vår serievinst i juniorettan.


Kom ikväll å va snäll i min kantarell

Sitter och chillar med josse i soffan och äter godis, är trött som en jag vet inte vad. Kom hem sent från jobbet.
Idag efter skolan åkte jag med mami till mormor och åt lunch där innan jobbet, jättemysigt. Kommer säkert däcka snart, ajdö!
Marabou passion♥

Just get me out of here


Nu ligger jag hemma i soffan och dricker kaffe och kollar på Förhäxad. Ska snart göra iordning lite middag, måste äta tidigt eftersom att jag ska spela. Får lätt håll så det är skönt att göra det 2-3 timmar innan. Annars är det jävligt skönt med helg föresten!

Hallå där

Nu är det bara några timmar kvar till matchen, Haninge - Hammarby. Äntligen match! Fan vad jag har längtat, är faktiskt lite nervös till och med! Det brukar jag aldrig vara... Nu har vi bild och sen slutar vi 14.30. Helgen kommer bli fylld av handboll & bowling med släkt!
Stig-Helmer och Emojosse.

Sovdags

Vi kom fram till att våran blogg typ handlar om mat, skolan, träning och vädret. Det tragiska är att det är så också. Så för att inte bryta den trenden kan jag ju tala om att det ska bli bättre väder imorgon! 10 grader typ sol. Skönt! Det här vädret suger verkligen som varit de senaste dagarna, blir ledsen av att titta utanför fönstret. Så jag hoppas att jag vaknar till solsken imorgon! Börjar tidigt imorgon = upp klockan sex. Nu ska jag snart bege mig mot sängen så jag inte gör samma tabbe som imorse..

HEadEErrR

Vi vill ha en ny header? Någon som känner sig manad? Carro?

Jordgubbar

Fick en impuls och drog till gymmet innan utvecklingssamtalet, vilodag kan ta sig. Men kunde dock inte träna någon styrka eftersom att jag har träningsvärk typ överallt. Fick bli en timmes konditionsträning istället. Får nog vila på söndag ändå, vi lär ju troligen inte komma till final. Men vad vet jag!
Nu sitter jag i min lila mysdress, har precis kommit till mamma. Lagat mat och packat upp allt. Nu återstår det bara att läsa igenom historiaredovisningen till imorgon. Sen ska jag bege mig till soffan och äta massa jordgubbar som jag och mamma köpte idag. Fast det är säkert bara skit på tv idag som vanligt, ska kolla på ishockeyn. Det är ganska kul faktiskt.

Fullt normala människor en vanlig onsdag


Skönt

Utvecklingssamtalet gick ganska bra, dock kommer jag försent alltför ofta så det ska jag bättra mig på. Plugga i tid till prov och sånt tjaffs måste jag också. Så ska sätta mig och räkna matte som jag ligger efter i.
Mötte Lollie på gymmet också. Idag körde jag ganska mycket kondition som jag alltid gjorde förut men har blivit en latmask, men gud vad skönt det var! Det är ju egentligen det som behövs.
På bussen påväg hem såg jag den minsta fjortisliknande varelse jag har sett! Stackars människa, vad är det för föräldrar egentligen som släpper iväg sina ungar när dom ser ut som bajs i ansiktet? Usch.
Måste få skriva (även fast jag inte ska skriva om mat) att jag åt våldsamt god middag.

Var bara tvungen, pappas medicin, hahah!

...


Dont forget to be awesome

Den blev en kort skoldag, hann äta med Amanda när hon kom till skolan. Men då slutade jag, skönt! Blev en lunch med Maria, Linda och Amanda. Fylld med skratt och planeringar om korvfester. Asnice.
Så nu sitter jag med massa plugg som ska göras. Ovanligt! Klockan fem måste jag vara tillbaka i älsklingsskolan för att ha utvecklingssamtal också. YEY.

Sovmorgon

Råkade vakna liiite för sent imorse. Fick sova tio timmar inatt, fast det behövde jag faktiskt. Är i skolan och har precis ätit lunch, kommer bara ha två lektioner idag och sen har jag utvecklingssamtal.. Fast nu visade det sig att vi inte ska ha svenska så jag kunde varit hemma fortfarandeeeeeee.
Blir ingen promenad idag men ska till gymmet iallafall och röra på fläsket.
Vore ju trevligt ifall man hade något vettigt att skriva om, men icke! Adios


Dansa med ammunition i blicken

Herre min skapare, vad jag är taggad på att festa. Det var 5 veckor sen jag satte min fot på en fest. En riktig fest iallfall. Snacka om att jag har varit taggad på att dra på på krogen dessa sista veckor, som för övrigt har varit döda på roliga fester. Har inte varit dödligt taggad på något de sista veckorna heller faktiskt, men nu börjar det väckas igen!
Nästa vecka drar det igång igen! Först valborg(som jag hoppas att det händer nåt kul på), sen Carro, Annso och Lisas 20års fest dagen efter, sen Johanna Wolfs kändisfest. Sen är det fan sommar! Nu är jag taggad för de kommande veckor, månader! & tack maskinen för att ni förgyller en tråkig skoldag.

...


Kesella <3 funlight

Åh, vad gott det är! Sitter och mumsar på det nu. Det är inte alls dåligt heller, nice. Har läst igenom alla natursidor nu till imorgon, orkar fan inte läsa mer nu får det vara nog. Det får gå som det går helt enkelt.
Historiaprovet gick väl ok, fast det känns som att jag hittade på lite själv haha, jag bara blandar ihop alla revolutioner hela tiden. Blev iallafall klar ganska tidigt så behövde inte stressa alls. Jag var inte själv på jobbet heller, fast jag fick göra nästan allt själv ändå men det är bra. Nu börjar träningsvärken komma på riktigt i både rumpa och ben, ont fast skönt! Har sovmorgon imorgon♥

Åååååh

Stränder, jordgubbar, värme, bikini, sol, flip-flop, snäckor, handdukar, bryggor, myggor, midsommar, solkräm, blommor, pool, klarblå himmel, tälta, vattenspridare, hallon, smultron, hängmatta, maskrosor, klänningar, solglasögon, humlor, grilla, musik, sand, cykla, kjolar, sill, barfota, syrener, simma, piknik, stugor, gräsfläckar, saft, bada



Free to be whatever I want


Oasis - Whatever

Turismnäring hit och turismnäring dit

Mitt första inlägg idag. Coolt.
Är ganska utmattad efter en lång dag, resurstid efter skolan och sen hem och gjorde jag klart 2 inlämningsuppgifter. Ibland är man duktig! Hade faktiskt tänkt börja på ännu en inlämning, bara massa jävla inlämningar på gymnasiet. Vad hände med skriftliga prov? Träningen idag gick väl helt okej, eller nej föresten. Det gick åt fanders. Jag var på sämst humör, missade alla jävla skott och hade ont i kroppen efter all gymträning - mer ordagrant träningsvärk. Mest i rumpan, stor big mama rumpa på g.
Jag pallar seriöst inte sitta vid facebook hela kvällen, det tar död på mig och det är så jävla tråkigt. Plugga, tv, läsa eller sova? Tror att jag ska läsa igenom nästa inlämning och sen skriva lite läslogg. Wiee vad kul!
& jag är sur på vädergudarna, vad fan är det för jävla väder vi får? Usch! Det håller i sig i stort sett hela veckan också. Lite fint väder vore toppen.



Älskade onsdag

Börja 08.00, slutar halv tolv, väntar på resurstiden, historia prov, skynda till jobbet, jobba till sju-halv åtta, hem och plugga natur, ingen grey's idag heller.. =(
Typ såhär roligt kommer jag ha idag, får se ifall jag överlever först historiaprovet som jag inte riktigt kan så mycket som jag borde och som är om en halvtimme och sen att jobba själv, fast som tur är tror jag att jag kommer få lite hjälp ändå.


Invarderat av sniglar

Skulle prova att äta gröt till frukost och se ifall jag höll mig mätt längre, men icke. Blev hungrig vid tio som vanligt. Gott var det iallafall så ska köra på det imorgon också, höhö.
Tvärt emot Lollo så är jag bäst i världen på att plugga! Okej, inte riktigt men jag har iallafall pluggat konstant sen middagen till nu och lite innan. Visst, jag kanske inte kan allt men nu får det fan vara nog. Blev helt suddigt för ögonen när jag skulle läsa. Hinner plugga lite imorgon eftersom att jag måste vänta på att resurstiden ska börja så jag kan göra provet.
Som sagt kommer jag och Lollo garanterat ha träningsvärk i benen imorgon, tog 100 i benpress idag *stolt* nej men jobbigt var det iallafall!
Ska duscha snart så jag får sova någon gång, börjar tidigt.. wiiihoo


There is a possibility

Fan jag suger på att plugga, är nog sämst i världen.
Idag har jag iallafall fått reda på att jag kanske kommer att få läsa franska steg.1 för att slippa steg.4 i spanska. Är det värt det? Har ingen aning men det kan väl vara kul att kunna lite franska också, och det är värt det om jag slipper spanska nästa termin...
Jag har också fått reda på att jag har fått sommarjobb, inte 100% än men ganska säkert iallafall! Jobbet är Älta, kanske inte superkul med den resvägen men får tänka på lönen varje gång det blir jobbigt. Då är det värt det. Ska inte jobba där i evigheters evighet heller direkt, är lite smådesperat så det blir toppen.
Nu är det Guif-Sävehof, måste ses! Sen är det Desperate Housewives om 40. Wej!


We know our times will change

Gymmet gick helt ok, tog lite mer på benövningarna än förra gången. Var ganska jobbigt faktiskt, träningsvärk på g. Usch det är inte vara skönt att ha träningsvärk i benen när man ska springa (och hoppa). Därför brukar jag känna mig gaaanska seg i benen på onsdagar. Bara träningsvärken är borta till helgen så blir det super, men det tror jag.

Nästa vecka drar sommarserien igång också. Äntligen! Den börjar dagen innan valborg, 21.10 på Söder, har verkligen saknat att spela match. Det är rätt segt att bara träna hela tiden.

Hej jag heter Jonas och jag vill vara anonym

Har varit hos massa läkare idag, så kom till skolan nu. Har turism och sen är det gymmet med Amanda.

Skillnad

Herregud, va mitt hår har blivit ljust! Var nästan svart förut, vet inte riktigt hur jag har lyckats få det så ljust men jag antar att solen har en del med det att göra. Haha, kom inte på förens nu att jag käkar på båda bilderna.. menmen sån är jag!

Now I can see straight


Whatever

Jag bestämde mig att gymma idag iallafall, hann göra klart inlämningen i skolan. Idag åt jag solero pineapple för första gången och jag måste erkänna att den var über! Asnice, skitgod, superfrääääsch! Den kommer jag definitivt äta hela sommaren, och eftersom att det är lika många kcal som en knäckemacka så gör det inte så mycket (haha).
Träningen idag gick bra, det var jobbigt - eftersom att vi knappt var några där, typ 8 st bara. Nu hade jag tänkt att plugga, vi får se. Har asont i min tand :-(

Måååndag

Hann med bussen imorse och var jätteduktig och pluggade en massa på engelskan för en gångs skull, för vi har världens sämsta lärare så man lär sig inte ett skvatt där. Iallafall var det en normal skoldag, glass i handen med Jossie, ungdomsmottagningen med henne, gymmet med Lollie, jätteskön prommis med Elin, hem och åt tacos, nu dags att plugga. Jippiiie!
Letar efter en jäävla spansksaga, självklart är jag och Emelie ute i sista sekund och det är till imorgon som vi ska ha prov på den och gjort en massa saker, bra planering! Igen av oss hittar någon heller..
Måste egentligen plugga på historian också så jag slipper plugga ihjäl mig imorgon kväll.
Väldans massa pluggsnack nu..


KUL


F.K

Beslöt mig för att ringa min vän Frida Krüger idag, det var alldeles för länge sen vi pratade. Kom på hur mycket jag saknar henne. Det är synd att vår vänskap bara rann ut i sanden, såklart är vi vänner fortfarande. Men inte som förut, tror inte att det kommer bli så igen, men det vore kul att gå en promenad eller ta en fika någon dag iallafall.
Saknar min knasFrida ♥

Gammalt inlägg från Frida i min gamla blogg:

Jag våldgästar Louises blogg just nu, busigt eller vad?
Nej , hon är medveten om att jag gör det, så kanske inte fullt så busigt som jag hoppats på, men men.
Jag vill bara skriva att det finns inte en enda männsika som kan ta Louise plats.
Hon är den personen som påverkar min vardag, den personen jag inte kan leva utan, inte andas utan, den person som jag älskar obeskrivligt mycket.
Jag vill att Louise och alla andra ska förstå hur mycket jag behöver henne och hur mycket hon betyder för mig. Trots att det är omöjligt att beskriva så försöker jag, gång på gång.
Louise ser allt, hon ser och bryr sig. Hon ser mig som jag är, även de delar jag försöker dölja, både för mig själv och omvärlden. Jag har inte kännt Louise i ens ett år och ändå har en sådan otroligt stor del i mitt liv, om något skulle hända henne skulle jag aldrig kunna möta världen igen, för nu när jag har haft/har henne i mitt liv så vet jag att det inte skulle fungera utan henne.
Hittills har hon left ett liv som är ganska olikt mitt. Hon har helt andra erfarenheter och en annan syn på livet, men ändå är hon den som förstår mig sådär otroligt bra och ibland förstår jag inte hur hon bär sig åt.
Hon är den person som jag skrattar sådär olidiligt mycket med, jag skrattar så jag gråter och jag gråter så jag skrattar. Så jag antar att vi är odädliga älskling, efetrsom skratt förlänger livet.
Jag kan inte skriva ner allt jag vill säga, eller uttrycka för att få dig eller alla andra att förstå hur underbart speciell du är och hur lyckligt lottad jag är. Men jag hoppas du kanske fått en liten bild av vad jag fösöker få fram.
Jag älskar dej louise johansson, för den du är och för allt du gör & gjort. Då nu och föralltid <3

You caught me whilst a lying

Haha herregud vad alla gnäller på våra svar, det är inte jätteseriöst. Och varför ska folk bli irriterade över att man inte svarar seröst på hur ens drömkille ser ut.... Varken jag och Amanda har någon idealbild på hur våran drömkille ser ut direkt. Ta det inte så seriöst!
Kom nyss hem från en promenad från Amanda till vh, tidigare idag så var jag hos Mucklan i Jordbro med laget. Kollade på Sävehof-Lugi först, sen på vår juniormatch som vi vann mot Skogås. När vi väl spelade den så tyckte jag att vi var grymma, men nu tyckte jag att det såg skitdåligt ut. Ha-ha.
Ser fram emot den här veckan... hmm! Planeringen ser ut såhär just nu iallafall:

KUUUUL VECKA KUUUL!

Såhär rolig ser min skolvecka ut hittils, döda mig snabbt och våldsamt.
Måndag:
Skola, ungdomsmottagningen, gymmet, promenad med Elin, plugga som fan, dö.
Tisdag: Skola, spanska prov, gymmet, plugga ännu mer, dö lite till.
Onsdag: Skola, historiaprov på resurstiden, jobba (helt själv, vetefan hur det ska gå till) plugga om jag fortfarande lever.
Torsdag: Skola, natur test, utvecklingssamtal, promenad med Elin, gymmet?
Fredag: Skola, gymmet om jag hinner, jobba.

Snabbaste helgen någonsin

I fredags tog vi det jättelugnt, jag var heelt död efter jobbet. Sugen på godis var jag också, så vi tog cyklarna ner till konsum. Köpte marabou passion ♥ för första (men absolut inte sista) gången, herrejäävlar va god! Vi däckade vid tolv typ.
Igår gjorde jag absolut ingenting på dagen, men det var skönt att inte göra någonting för en gångs skull, själv var jag också. Middag åt jag med Jonathan, Elias och Moberg i Vh på kinastället där. Blev lite struligt sen på kvällen men jag sov hos Elinpelin iallafall. Gick och la oss vid tolv även igår. Drömde en massa skumt, slulit bussar, skällt på barn och kollat på en full elin som spytt i vattnet, herregud.

Vi blev lyckliga av solskenet imorse och gjorde sjukt god frukost som vi mumsade på i solen, dock kom det en massa moln efter ett tag. Vi tänkte cykla till Ica men det började snöa(?) lite så vi skippade det.
Lagade satans goda pannkakor iallafall, och myste inne istället.
Dags att avsluta det här äckligt långa inlägget.



Lördag 17 April

Nu sitter jag hemma och väntar på mamma. Vi ska åka till Tessans match i Skogås och kolla, efter det så ska jag till Gubbängen och vara barnvakt till Albert. Kommer nog inte sitta vid datorn någonting tror jag.
CIAO

Svar på alla frågor.

Postat av: Malin: Hej, är ni två tillsammans?
Svar: Ja, sen 2 år tillbaka. Riktigt lyckliga är vi!

Postat av: vad använder ni för trosskydd?
Svar: Always!

Postat av: malin Är Ahlgrensbilar - lakrits goda? Funderar på att köpa dem.
Svar: Njee inte så värst goda. Om du är inne på bilar så köp Ferrari coca-cola. Annars rekomenerar vi jordnötsrutor. Och om du är nötallergiker så föreslår vi marabou passion.

Postat av: Vilken klass går ni i?
Svar: Vi går båda i ettan, Amanda i Sp09c och Lollo i Sp09f.

Postat av: vad tycker ni att man ska ha på sig i sommar? prickigt eller långrandigt?
Svar: Långrandigt är nog snyggast i år!

Postat av: Varför bloggar ni?
Svar: För att kunna kolla tillbaka och se vad man har gjort, sen är det skönt att skriva av sig lite ibland och ha koll på vad man pysslar med.

Postat av: hur ser eran perfekta DATE ut?
Svar: Oj, haha! Ingen aning säger vi båda. Överaska oss typ eller nåt

Postat av: hur känner ni för Jonathan Wigers utflytt, tror ni det kommer fortsätta som vanligt?
Svar: Amanda tycker att det kommer kännas tomt (Lollo med), men mest Amanda såklart. Men vi kommer ju fortsätta umgås så det är inte värsta grejen egentligen.

Postat av: Emil. Hej modeexperterna. Jag är en ung man i mina bästa dagar. Jag orkar inte träna på gym som alla andra töntar och nördar utan spelar hellre handboll. Men nu kommer frågan: Vad är den godaste drinken ni vet? Förutom Redbull Vodka och en surdrink som ni snor utav mig på festerna.
Svar: Alla barndrinkar utan alkohol såklart.

Postat av: en som undrar Amanda är det sant att solera pineapple glassen är din favorit?
Svar: En av många.

Postat av: LOUISE GILLAR DU HAMSTRAR MER ÄN POJKAR? DET VERKAR SOM DET NÄR DU MYSER MED GÖRAN SÅ MYCKET.. HAR DU KÄNSLOR FÖR HONOM???? TACKSAM FÖR SVAR
Svar: Hej Emelie Dahlsten. Ja det är sant.

Postat av: rektorn: amanda och louise: jocke eller gustaf? Gustaf eller jocke???????
Svar: Amanda: Gustaf och Lollo: Jocke

Postat av: Micaela: Är ni bästisar???
Svar: Inte riktigt bästisar kanske, men braaaiga vänner.

Postat av: 1. Varför umgås ni bara med äldre? 2. Är ni intresserade av några killar? 3. Vart brukar ni festa? Har sett era videos på fb och ni verkar ha det väldigt kul ibland
Svar: 1. Det är Amandas brorsa och hans kompisar och det har blivit så det sista året. Inte så konstigt. 2. Njaa inte riktigt. 3. Överallt runt i Stockholm, oftast runt Haninge.

Postat av: Hej! Vad har i för planer för sommaren? Ha en trevlig dag!!
Svar: Hej! Jadu.. inga speciella planer tror jag. Vi ska ha sjukt kul iallafall. KANSKE åker till Gotland.

Postat av: Vad har ni för smink? Ni ser alltid ganska bra ut så vore kul och veta pussssss
Svar: Vi har båda ID-puder, sen är det lite olika. Men inget speciellt sådär.

Postat av: michaela: favoritfärg? favoritdjur? vad vill du/ni bli?
Svar: Rosa rosa bara rosa!! HIHIHI. Hästar. Hästskötare.

Postat av: Louise&Amanda Hur torkar ni er när ni kissat? (Framifrån eller bakifrån)
Svar: HEJ JOSEFIN ANDERSSON.

Postat av: Ylva: Rakar ni er där nere? Hur många har ni haft sex med? Har någon av er pojkvän
Svar: Nej vi kör vildvuxet, rena rama djungeln där nere. Nej ingen av oss har pojkvän och vi vill inte berätta mer, hemliz.

Postat av: Latte: Liten fråga: om du fick arbeta med vad du ville, vad skulle du du bli?
Svar: Gynekolog. För vi är så intresserade av det kvinnliga underlivet. Brukar utforska det på varandra ibland.

Postat av: N: vad gillar ni för killar? hur ska en kille klä sig för att väcka erat intresse?
Svar: Helt olika faktiskt. Det är skitsvårt så det går typ inte att svara på.
Postat av: A vem är den snyggaste killen utav alla era killkompisar på facebook?
Svar: Göran Wiger.

Postat av: VAD I HEVLETE ÄR DET FÖR IDIOTER SOM SKRIVER HÄR?!
Svar: Det undrar vi också.

Postat av: Trotte: hur ser drömkillen ut? :)
Svar: Fattig, finnig, ful och han MÅSTE HA EN MOPPE!

Postat av: Anna: Varför tränar ni så mycket? Vill ni bli värsta muskelbergen eller??
Svar: Ja vi hade tänkt det, bodybuildning nästa!

Postat av: Mats: HEJ! VILKA ÄR DESSA KILLAR NI UMGÅS MED? VARFÅR FÅR INTE JIAG FÖLJA MED O LEKA?
Svar: Hej Emil Askestad. Du får vara med om du är snel.

Postat av: Jag har hört att Emil är världens bästa handbollsdomare. Visst stämmer det?
Svar: Världens bästa... NJA. Helt ok.

Postat av: Eh men asså vilka är ni egentligen? Ni ser ut som liksom värsta coola kändisarna. Vafför känner jag igen den blonda?
Svar: Vi är två (o)normala tjejer på 17 vårar som gillar att leka med duplo och rida på träpinnar. Du känner nog igen mig från Titanic. Ni vet den där filmen?

Postat av: hur ska en snygg tjej se ut för er? alltså kläder,utseende m.m.
Svar: Också helt olika, beror ju på från person till person.

Postat av: Vad tar ni i benpress? Vem är starkast av er?
Svar: Dum fråga, Lollo är lätt starkast men Amanda är rätt stark hon också. Vi har inte riktigt maxat benpress så vi vet inte vad vi tar exakt men sist tog vi 125 och 95 x10.

Postat av: 1. Har ni haft några förhållanden nån gång? 2. Vad hade ni för poäng när ni gick ut grundskolan? 3. Vad gör ni förutom att gymma på fritiden?
Svar: Amanda, nej. Lollo, ja. 2. Amanda, 230. Lollo, 250. 3. Vi gör inget annat.

Postat av: killen med stil vad vill ni göra efter gymnasiet? eftersom att ni tränar så mycket undrar jag om ni har sett några resultat, har ni gått ner något? är ni oskulder? sen vill jag bara tilläga att ni är fett snygga!!!!! nr?
Svar: Linda Cardell, TJA. 1. Vi har ingen aning vad vi ska göra efter gymnasiet. 2. Ja det är klart vi har sett resultat. Båda har droppat ganska många kilo. 3. Nej det är vi inte och TAAACK CARDIZ

Postat av: en kesolår o en fräkne jävel vf ser ni ut så ?
Svar: FÖR VI TYCKER ATT DET ÄR SNYGGT!

Fredagsmys

Nu har jag precis varit och handlat med pappa, ska fixa lite här hemma sen ska vi grilla. Jennie kommer hit och äter också, sen drar vi till Amanda vid 8-tiden när hon har slutat. Sen blir det fredagsmys hos Amanda! Vi ska svara på alla roliga, knasiga, oseriösa, dumma och idiotiska frågor också. Så håll er uppdaterade. Resten av helgen ser ut såhär:
Lördag: Kanske åka till Älta och fixa sommarjobb, kanske kolla Tessans cup. Barnvakt i Gubbängen på kvällen/natten
Söndag: Äta middag vid laget vid.4-tiden hos Mucklan och kolla på vår inspelade grymma vinst mot Skogås!

Fredag!!!!!!!

Just nu står halva klassen och sjunger och dansar. De har typ fest i klassrummet, nice. Har bara estet kvar sen slutar jag, dvs klockan tre, sen ska jag bara hem och chilla och vänta tills Amanda slutar!

Skööööönt

Var tvungen att ta en tidigare buss idag, 07.09 hemskt tidigt. Fick gå upp tjugo i sex för att jag skulle vara helt säker på att jag skulle hinna och inte komma försent för en gångs skull! Nu har jag min redovisning avklarad, sjukt skönt. Det gick väl bra antar jag var inte så farligt ändå, dock hade jag typ tre minuter kvar av mina tio menmen.
Idag är det potatisbullar som är typ den godaste maten i skolan, muums. Slutar vid halv ett tror jag, får se ifall jag hinner till gymmet eller inte innan jobbet. Borde göra det eftersom jag lär glufsa i mig hästmängder med potatisbullar höhö. Sen blir det jobbet från tre till stängning, dvs. runt sju halv åtta.
På kvällen ska jag träffa Lollo och Jennie och bara mysa, skönt.
Ikväll ska vi svara på alla störda frågor! Eller nej, kanske inte alla..

Pösss


Nära döden upplevelse

Skulle ha bloggat igår, men jag pluggade på min redovisning och gick och la mig tidigare istället. Åkte motorcykel med Pattiii igår som sagt, HERREJÄVLAR va läskigt det var! Trodde jag skulle dö hela tiden, satans snabbt gick det fast kul var det iallafall! Var glad efter att jag överlevde överhuvudtaget. Mindre kul var det när jag skulle duscha för min hår hade blivit helt sjuukt trassligt och jag tappade jättejätte mycket, kände mig helt tunnhårig haha.

Chauffören hähä


Godnatt

Det blev en vinst till Djurgården, håller faktiskt på dom när det gäller hockey. Jag är hammarbyare men jag bryr mig inte så värst mycket om vart de ligger inom fotbollen eller hockeyn. Vet att de vann innebandyn iallafall, c00lt. Bryr mig såklart mest om handbollen men ibland är det kul att variera sig lite. Aja!
Jag tycker om vår statistik, jävligt jämn den sista veckan. Roligt. Nu ska jag sova, godnatt folket.


Jag var 17 bodde själv och hade tappat kontrollen

Nu sitter Amanda med Patti på en motorcykel och jag sitter här hemma och gör absolut ingenting. Tänkte ta upp natur-boken för en halvtimme sen men sen glömde jag bort det. Har inte gjort något vettigt alls så får ta att göra det nu. Sitter typ bara och kollar på folks meningslösa bilder på facebook, värdelöst!! Nu är det slut med det. Fram med plugg, sen tänkte jag bli lite brun på köpet också så att man känner sig lite fräääsch.
Ikväll så hamnar man väl framför finalen, sen är det sova mums för jag börjar klockan åtta imorgon!

Hungrig

Hatar den här lektionen, magen kurrar alltid som en galning! Är skithungrig verkligen och nu ska man sitta och prata spanska, bläää. Men slutar efter den här lektionen och då ska jag gå och göra ett syntest. Imorgon är det helg!♥
Jacka Gina, Skor Scorett, Byxor Zara, Tröja H&M

Hihihi

Missade bussen idag också för horbusschauffören såg att jag kom springandes så kollade han på mig och åkte iväg istället för att stanna som dom brukar göra, taskmört! När jag väl kom till skolan fick jag veta att vi varken har samhälle eller natur idag, sköönt! Har hål nu och slipper den sjukt långa samhällslektionen så jag slutar två istället för tio i fyra. 
Efter skolan får jag se ifall jag drar till gymmet (troligen inte eftersom jag har sjuuuk träningsvärk fortfarande och jag dör varje gång jag rör på benen).
Men nu ska jag äta luuunch med grabbaaaarna, adjö.


Pain

Fick inga pannkakor idag fan va arg jag blev och så blev jag helt sjukt sugen på det bara för därför. Struntade i gymmet, så tänkte jag plugga och gå på matte resurstiden istället. Blev inte så heller, gick en sväng i handen och köpte glass med bästis i vårsolen, mycket bättre!
Gick omkring lite i centrum innan jobbet, köpte två nagellack också som jag ska måla snart hihi. Gud, jag kan inte fortsätta äta på jobbet, kommer bli tjock som fan lagom till sommaren. Men kan inte hålla mig så gott som det är!
Herrejääävlar, mina ben är helt döda från igår.. vill inte ens veta hur det kommer kännas imorgon.

Träningsvärk

Det här har varit en bra dag, helt vanlig vardag. Men ändå! Skolan gick bra och träningen gick helt okej. Spelade fotboll ute på gräset idag, fan vad skönt det var. Riktiga vårkänslor, saknas bara att springa runt i shorts och t-shirt. Längtar, inte så långt dit.
Imorgon så är det vanlig skoldag igen, fast jag går bara till 12.05. Ska till trafikskolan och göra ett syntest så jag måste gå från skolan, synd! Nu ska jag sova, eller läsa min jävla engelskabok som rent utsagt SUGER.

Pannkakor med sylt på

Shit vilken underbar träningsvärk jag har i benen och rumpan. Känns oerhört skönt att ställa sig upp efter att ha suttit på en timmes lektion, INTE.
Jag har en lektion kvar tills lunchen, är döhungrig. Visst är det nice att det är pannkakor, men pannkakor är överskattade i skolan, dom är mycket godare hemma. Plus att sylten i skolan smakar bajs. Efter lunchen ska jag på spanska resurs och sen hem och läsa min engelskabok. Jag ligger på sidan 50 och det är 180 sidor i boken, den ska vara klar imorgon. Kuuuul, boken är verkligen skittråkig så det är ganska svårt att sluka den boken. Senare är det löpning + handboll som gäller.

Lill-lördaaaaaaaaaaag

Missade två bussar imorse, det gick ju bra med att komma i tid.. Har haft engelska redovisning nu iallafall, har prov alldeles snart. Känner på mig att det inte kommer gå jättebra direkt. Skippar kanske gymmet idag, blir bara stressigt innan jobbet. Kanske går på resurstiden istället för matten och tar en prommis. Men jag är glad för
 IDAG ÄR DET PANNKAKOR!♥


Jösses Amalia

Varför känns det som att det är Kim och Josse som sitter och spammar våran frågespalt? Kul att ingen vågar skriva namn heller! Haha... vilka jävla frågor vi har fått, seriösa ligan!
Nu ska jag fuska lite och bli lite brun, mår illa av att vara blek. I ansiktet iallafall, det får räcka. Om tio min är det despi, ska toppa det med en vit grapefrukt. Mummms! Började med mina sötsug-tabletter idag så hoppas att de funkar. Annars gör de inte så mycket, kostade bara 105 kr.


HAHA

Ja, knäppa människor finns det gott om.. vilka jävla frågor!
Iallafall, innan idrotten bjöd jocke på glass (generös kille det där) och för att inte vara allt för onyttig blev det solero pineapple♥ det är fan lika lite kalorier som i ett knäckebröd typ. Vi hade yoga på idrotten, det var skönt faktiskt. Massage hade vi också. Men somnade när vi hade avslappning, som jag har gjort på ALLA lektioner idag utom än. Fick till och med ett litet slag i huvudet av historia läraren, haha.
Som sagt körde vi hårt på gymmet idag, dock vågade jag mig inte på Lollos vikter, nöjde mig med 95 kg vilket jag ändå tycker var bra jobbat! Gick till Vh från gymmet med Lollo och Elias. Nu har jag precis ätit och ska sätta igång med företagsekonomin igen. Kuul.. Får bli en paus sen och kolla på DH.

VÅÅÅÅR

Hahaha vilka seriösa frågor, tur att vi inte behöver svara på allt...
Nu står jag och lagar mat, kom nyss hem från gymmet. Patte och Elias tvingade på massa vikter när vi skulle köra benpress så tillslut låg jag och körde 125kg. Det var tungt men inte så överdrivet tungt som jag trodde att det skulle vara. Nu ska jag bara chilla, läsa min engelskabok och sen kolla på Desperate Housewiwes. Frågorna kan vi svara på någon annan gång, på fredag när jag och Amanda ses kanske.

YES


Företagsekonomi är inte kul

Elins och min promenad nu var jättemysig, för vi gick tidigare än vi brukar och det var soligt också. Vädret påverkar mitt humör jättemycket, blir tusen gånger gladare om det är solsken än molnigt och äckligt. Något annat som påverkar mitt humör är skolan, som just nu drar ner det ordentligt för det är så mycket och jobbigt.
Nu sitter jag här med företagsekonomiboken i högsta hugg och en kopp te i handen, har läst igenom allting, tror inte jag orkar läsa mer idag. Ska se till att lägga mig tidigt istället. Sov alldeles för lite inatt, kunde inte somna på sjukt länge, har för mycket i huvudet just nu. Sov gott bloggfan.

Fifa world tour

Är typ inte ens trött efter ett gympass och efter ett handbollspass, det var bara roligt alltihopa!
Nu ska jag försöka plugga, läsa min engelskabok iallafall. Här är en snygg bild från träningen idaaaag! Eftersom vi är så grymma på fotboll så fick vi fifa-tröjor av Rickard.  Right?

Busiga cheeejer


Jag skiter INTE i det

Tänker fan inte skita i det, jag vill hårdköra och bli jävligt nöjd, men det känns som att jag aldrig kommer det. Usch och bajs på allt godis och gott. Min veckoplanering ser ut såhär iallafall, plus att jag skrev om mitt cv igår så ska fortsätta söka jobb som en galning.

Måndag: Skola, gym, träning
Tisdag: Skola, slutar klockan.13, gym
Onsdag: Skola, träning + löpning
Torsdag: Skola, 2 inlämningar klara, till pappa, löpning med laget 19.30
Fredag: Skola, gym, träffa Amanda efter hennes jobb?
Lördag: Barnvakt åt Albert
Söndag: No plans

Nu jävlar skiter jag i det här

NU SKA JOCKE BJUDA MIG PÅ EN BULLE.


Grattis i efterskott!

Hade helt glömt bort min käre klasskamrat..


Man kan inte tro att han är 18 barre!


Tisdag eftermiddag

Nu sitter jag här i äckelskolan på äckelengelskan med äckelläraren. Blä. Vi skulle ha haft redovisning nu på morgonen, vem fan är så jävla dum i huvudet så man lägger in en redovisning direkt på morgonen efter ett lov?
Hann med bussen idag, duktig som jag är! Har lovat mami att komma i tid nu framöver.
Hittils ser veckan ut såhäär:

Måndag: Skola, gym, plugga, promenad med Elub
Tisdag: Skola, gym, plugga,
Onsdag: Skola, företagsekonomiprov, engelska redovisning, gym? tandläkarn? jobba
Torsdag: Skola länge, plugga, fan vet jag
Fredag: Information och layout redovisning, gym? jobba, fan vet jag
Lördag: no plans
Söndag: inga flygplan


:)

Jag är glad som fan, vet inte riktigt varför. Det mesta är bra nu helt enkelt. Fast.. något som är mindre bra är att Gustaf påminde mig om att vi har företagsekonomiprov på onsdag som är skitsvårt. Sen har jag muntlig redovisning på Information och Layouten också, i tio min på fredag alldeles själv. Blir en pluggvecka med andra ord. Ska jobba på onsdag och fredag också. Ääh, ska se till att försöka plugga ordentligt för en gångs skull.

Heter man Wiger i efternamn är man typ såhär cool.

Glass är gott

Solero pineapple♥

Asnice, kostar 11 riksdaler och innehåller bara 60 kalorier.

Blev lycklig när jag insåg att det var bitar med ananas i också.


Den kommande dagen

HERREGUD vad jag ser fram emot morgondagen, sjukt! Dagen börjar med att min älskade klocka ringer klockan 06.20. Har första lektionen matematik klockan åtta, min favoritlektion. Dagen bjuder på intressanta lektioner som historia och idrott. Jag har dock ingen spanska imorgon, fan också! Jag som älskar spanska. Hm. Det blir alltså en extra lång lunch, för än gångs skull så får jag nu äta med klassen. När de sen har lektion så är jag med Hampan, håller henne sällskap och bloggar lite. Efter idrotten som slutar 14.40 så drar jag och Hampan till gymmet, hade tänkt att gymma ända tills träningen börjar dvs. 17.30. Eller inte riktigt hela tiden men jag ska dricka en måltidsersättning emellan också. Sen är det handboll som gäller till 19.30.
Vad säger man? ...Sounds like a plan


Klirr i kassan


Behövs mer och det kommer lite mer reklampengar, men är på god väg efter att knappt jobbat ihop någonting. Dessa pengar kommer användas sommaren 2011 enbart till resor och partaj

Unik

EFTERSOM att mina kära vänner (+ halva Sveriges befolkning) var tvugna att köpa likadana jackor som mig så gjorde jag min lite annorlunda.
Köpte nitar på Punkt shop och vips!

Jag fick i mig något som får älgar att svimma

Åh, jävlar va nice helg egentligen. Även fast vi inte festat eller så. Lollo har skrivit om gårdagen redan, mysigt som bara den. Idag vaknade och åt frukost och ritade (haha) allihopa, dvs. jag, Lollo, Emilia, Patte och Jonathan riktiga mästerverk fick vi till. Eftersom det har varit underbart väder idag var vi tvugna att lägga oss och sola, låg där ett bra tag! Jag och Lollo cyklade till konsum och köpte hamburgare och bröd som vi girllade ute i solen, så himla härligt! Sommarkänslor som bara den. Det var våran första cykeltur i år, och fler lär det bli hihi.
Grabbarna drog iväg till gymmet och vi tog en låååång promenad. Jonathan hade köpt något nytt träningstjaffs "no-explode" hette det, vi blev nyfikna och testade vi med. Man skulle bli pigg typ, men vi vet inte om vi inbillade oss men vi kände inga större effekter. Vi gick till Vh och köpte glass som vi gick och åt i solen. Jag var nog ute lite väl mycket idag, har fått jättejättemycket fräknar, bränt mig i ansiktet och på bröstet. Men jag fick faktiskt en rand av byxorna på magen typ *stolt*.
Nej nu får jag fan ta och avrunda det här inlägget innan det blir en hel uppsats, adjö!

Party på Gudö


Gårdagen

Gårdagen var mycket trevlig. På dagen så hade jag lite släkt här och firade min födelsedag, jag fick lite pengar också. Jag har fått ganska mycket pengar av alla släktingar nu så ja bestämde mig för att lägga undan en hel del, jag måste ju börja lägga undan pengar inför nästa sommar. Jag blev extra glad när jag hittade 250 kronor när jag städare min låda idag... Än så länge så har jag ca. 5000 undanlagt. Nästa sommar är vi ju 18, så det vore nice att ha pengar att spendera då...


Igår åkte vi till Heron och åt middag på thaistället där. Sen var vi tvugna att köpa nåt smarrigt till bion så vi gick till Willys. Där hände det en sjukt rolig grej, tänker inte skriva i bloggen men fy helvete va kul det var.
Filmen var faktiskt skitbra också, trodde att den skulle vara B i början, men den var faktiskt väldigt rolig, och lite spännande. När vi åkte hem så hämtade vi upp Emilia, och sen som grädden över moset på kvällen så såg vi på det sista Solsidanavsnittet som är sjukt roligt. Jag slocknade tillslut till någon komedi som Jonis laddade ned efter.

Chilllördag

Nu sitter vi hemma med Patte och Jonis, har suttit och snackat i några timar om allt möjligt, kommit fram till att den här sommaren kommer bli så jävla grym! har planerat lite småsaker som vi vill göra också, fan vad vi längtar.

Vi ska strax åka till Heron för att äta middag och kolla på bio. Vi ska se Kick ass, handlar typ om några superhjältar. När vi kommer hem så väntar det sista Solsidan avsnittet, det var grymt!




I'm gon' brawl, so be there, one for all. I'll be there

Idag drog jag och Amanda ganska tidigt till gymmet, körde mage/rygg och lite armar. Eftersom att jag inte är på gymmet så himla ofta nu så försöker jag inte bara rikta in mig på en grej. Sen fick jag skjuts en bit hem, gick till Konsum och köpte lite mat. Sen fastnade jag här soffan med ett stort skönt täcke. Svårt att slita sig från...
Ikväll tror jag bara att jag ska vara hemma, men man vet aldrig! Imorgon ska jag iallafall på handledarkurs klockan tio, den tar tre timmar tror jag. Sen kommer lite släkt och firar min födelsedag som var för en vecka sen. Efter det tror jag att jag ska till Haninge C och spana lite på Amanda på Taco Bar, sen så lutar det åt att vi ska gå på bio några stycken. Vi får se.

Im gonna make you scream my name

Jaha... då var lovet nästan slut då. fan det är bara några dagar kvar nu, fast det gör inte så mycket. Det är skönt att komma in i vardagen faktiskt. Och nu är det sista veckorna i skolan i ettan, och de sista veckorna innan lovet. Eller ska man säga dom sista månaderna kanske...
Kvällen spenderades i Amandas säng, tittandes på Valentines day. Den var bra, fast en liten besvikelse faktiskt. jag har gått och längtat efter att få se den filmen och så var den inte alls så bra som jag hade förväntat mig... trodde ärligt talat att den skulle vara mycket bättre. Men det gör ingenting, jag har Dear John som jag fortfarande vill se. Känns inte som att det kommer bli en besvikelse faktiskt. Samma person som gjort The Notebook, den kan inte vara dålig! Men vi får se helt enkelt, det är bara en film...

Den kommande dagen så händer det inget speciellt, jag ska till gymmet på dagen och Amanda jobbar vid tre-tiden. På kvällen har varken jag eller Amanda planer, jag tror att jag ska vara hemma iallafall.
Nu ska vi sova. Här är lite mer bilder från idag...


You fullfill my fantasy. In my head

Gick en riktigt mysig promenad i solskenet med mina bästa vänner i stan. Det började i Gamla stan, blev sedan ett stopp på vårat favoritfik på Drottninggatan och sen gick vi tillbaka till Kungsan och åt en smarrig glass och satt i solen i Kungsan ett tag.
Nu ska jag åka till mamma, fix iodning lite och sen ska jag röra mig mot Amanda. Får se va vi hittar på!


Lika glad var nog inte den här :(


Se på luffarn som går där på vägen lalala

Gick upp i ottan idag (07.00) och följde med josse till ungdomsmottagningen. Gjorde mig iordning snabbt som bara den för en gångs skull. Efter åkte vi direkt till Jennie där lollo var och chillade lite och väntade på när dom gjorde sig klara. Väl i stan prommenerade vi lite i gamla stan och myste omkring och tog massa bilder. Åt på jättegod ceasarsallad på uteservering. Efter det köpte vi årets första och största glass och satte oss i solen i kungsträdgården, mumsade på årets första jordgubbar gjorde vi också! Det är så himla mycket skönare att gå upp tidigt för det känns som att man hinner med mycket mer, inte har vi käns oss tröttare än vanligt heller, förutom att jag och Josse somnade på tåget hem och på sängen när jag kom hem..HAHA
Jag är glad idag, hejdå!



Promenad

Nu är vi alla hemma hos Jennie och gör oss iodning, ska dra till stan sen, gå en promenad och ta en fika i det fina vädret! Ciao
Bilden är för ett år sen.


Shame on me

Hoppsan, inte varit lika flitig som Lollo med bloggandet. Har jobbat två dagar nu iallafall, det verkar bra och är ganska kuul. Dock blir man trött som ett cp efter. Jag har inte hunnit träna någonting den här veckan! Fan, vet inte när jag ska hinna det heller eftersom att vi ska till stora staden imorgon. Äter mig tjock på taco bar istället, höhö. Såg till min fasa idag att det är 738 kalorier i en nacho deluxe..
Idag hade jag knappt ätit någonting alls innan jag hade turen att hamna hos Eluv (HAHA) på god middag och himmelsk efterrätt.


In my head, I see you all over me

Skrev att jag skulle plugga idag... sure, så blev det inte utan jag fick ett städryck och städade i stort sett hela huset. Diskade och tvättade också. Känner att är ett ryck som min vän Amanda aldrig skulle få så jag kan väl känna mig lite speciell på den fronten.
När jag hade städat klart så ringde Josse och sa åt mig att skynda ned till centrum och hoppa på tåget, så jag gick med Amanda och Josse i Handen tills Amanda i började jobbet. Nu tackar jag iordning lite till träningen och kläder till kvällen och morgondagen. Ska ta bussen från Söderbymalm till Jennie efter träningen och sova där. Imorgon blir det en promenad i stan med tjejerna och sen en mysig fika på någon uteservering.

Louise-invasion

Kvällen blev ju inte riktigt som planerat men det gjorde verkligen ingenting för mig, jag kollade på Desperate Housewiwes och sen somnade jag till de andra programmen. Kändes värdelöst att sova vid tv:n så jag satte mig vid datorn, smart. Jag är väldigt sugen på att stänga ned den.
Funderar lite på vad jag ska göra imorgon. Jag tror att jag ska plugga på förmiddagen, gymma på eftermiddagen och träna handboll på kvällen. Sen på torsdag så har vi mysiga planer eftersom att det ska bli strålande väder då. Meeeeen nu ska jag gå och lägga mig. Natti.

Hahaha

Haha fan vad min kväll blev rolig. Inställd fest = Jag kommer aldrig mer gå på nån spontanfest. Aldrig!
Men tur var väl att jag inte missar Desperate Housewiwes eller Cougar Town, men jag är riktigt gottesugen. Orkade egetnligen inte ens gå på fest, skönare att ligga hema och chilla.
Vet inte vad jag ska göra, springa till Vivo eller Lil-Konsum. Det blir nog Vivo som stänger om en kvart. Ciao losers (i am right now)

Right now


Hela klubben bara bara bounce som en Luger-check!

Spännande att det är Amandas första dag på jobbet idag, kul för henne, verkligen! Jag kommer känna mig jättefattig om jag inte får ett jobb snart. Har sökt ett antal jobb, har ingen aning om vad mer jag ska söka... Får lite panik faktiskt!
Dagens kommande planer ser ut så att jag ska fixa iordning mig snart, vänta på besked från Sara om hon kommer eller inte. Sen ska jag möta Linda och co. i vh-centrum ikväll så ska vi röra oss mot en fest här i vh faktiskt. Brukar aldrig festa här, vi får se hur det blir. Kan floppa totalt, men vem vet. Nu sk jag iallafall chilla ett tag.
Här är lite bilder från gårdagen:

Stuff

Lite av mina nya saker! Köpte en Rollin Stones tröja också men fick ingen bra bild på den.

hej och hå

När jag satt på bussen insåg jag att det skulle bli jättestressigt ifall jag skulle till gymmet, hem och duscha och sen till handen. Så jag hoppade av bussen i hanveden och gick hem istället, vill ju passa på att vara ute när det är bra väder också! Men så fort jag sticker ut facet utanför dörren får jag en jävla massa fräknar.. aja det är väl somrigt. Dock blir det konstigt i min träning den här veckan eftersom jag varken har tränat igår eller idag, vet inte när jag ska hinna göra det den här veckan ens.
Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning och äta lunch innan jag åker.


När kommer sommaren?






Bilder från Lollos landställe på Yxlan, Amandas på Fårö, Gotland, Spanien och jävligt god grillad mat som vi gjorde i somras.
Vi kan ju kortfatta detta inlägg med att säga att vi älskar sommaren!

Im in the middle of a chain reaction

Idag gick vi upp rätt tidigt för att sedan åka till Handen och shoppa lite, jag bytte mina rosa converse till ett par lila och så köpte jag två tröjor, ett linne, lite smink och en ring. Sen drog vi hem till Amanda och chillade ett tag, vi åt god middag och sen drog vi till Micaela och Kim. Låg framför teven ett tag och snackade massa skit medan vi kollade på Johan Falk. Vi fick skjuts hem av Lunkan vid halv elva, och nu sitter vi här i Amandas rum redo för att gå och lägga oss. Amanda pratar sitt dagliga samtal med Anders som kom exakt 23.10 (som exakt alla andra de tidigare dagar). De pratar typ om mat, träning, bh-storlekar osv osv... herregud. Snacka om att Anders har tråkigt nere i Malmö!
Nu ska vi mysa lite till och sen sova. Imorgonbitti kommer Jennie hit, sen ska vi allihopa gymma och sen ska Amanda jobba för första gången på Taco Bar, nice!

Här är lite mysiga bilder från Gotland förra året:




Amanda här

Sitter och kollar på när Lollo färgar Josses hår. Kom hem från handen för en stund sen. Josse och Lollo köpte en massa men inte jag inte har nästan inga pengar. När jag gick förbi taco bar pratade jag om när jag skulle jobba, så jag ska jobba imorgon, onsdag, fredag och lördag den här veckan så att jag ska lära mig lite.
Idag/ikväll ska jag chilla med Josse, Lollo och Jennie. Vi får se vad vi gör!

Nu drar vi till Handeeeeen


Glada tjejer

Mjauuu

Ligger och myser och kelar med min kattunge Hampi, jättekelig och go! Fast man får inte klappa henne, då blir hon sur och bits....
Vi har gjort en makeover, kissekatten och jag. Mycket charmiga på den andra bilden måste jag säga.

Skabbiga


Jag & min syster

Min lilla fjortis 96-syrra ville så gärna vara med i bloggen och ta bilder med photo booth. Så fort hon får läge så tar hon fram p-b och börjar ta egobilder. Ska länka henne också så att hon får lite mer läsare än de 5 stycken hon har nu. Tessiiiii

4/4 <3

Nej det är ingen vanlig dag idag för det är min födelsedag! Den hör för övrigt varit väldigt lugn, 2 kusiner kom hit idag och fikade lite sen drog jag och pappa bort till Håga för jag ville övningsköra lite. Det gick bra, tränade mycket dragläge och att växla. Eftersom att det är ganska bra att kunna som en start, körde iallafall bara med 2 motorstopp under en ganska lång tid, så det gick ganska bra.
Den här dagen kommer fortsätta spenderas hemma, Amanda kommer hit ikväll efter hennes släktmiddag och myser lite. Nu ska jag fortsätta chilla, känner mig helt superchill eftersom att jag inte har något alls att göra. Lyssnar på den är låten hela tiden, jag är lite besatt måste jag erkänna!

Lite presenter



Grattis!

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej, det är ingen vanlig dag för det är Lollos födelsedag hurra, hurra, hurra! ♥

Hoppas du får en jättebra födelsedag!

Soooool

Har precis ätit lunch, vet inte riktigt vad jag ska göra idag men vi ska ha släktmiddag sen kommer Lollo eller så åker jag till henne, vi får se. Herregud va fint väder det är! Jag frös inte ens i solen när jag hade barbent, väldans skönt. Plus att all snö är näst intill borta nu också. Känner att jag borde passa på att vara ute lite idag, en promenad kanske. Vår♥
Fick höra att jag antagligen kommer jobba på tacobar i veckan också, nice!

Helgen

Ojdå, skäms på mig. Har inte suttit vid datorn mycket alls. Så ska sammanfatta de senaste dagarna lite. Middagen i fredags var mysig och innehöll mycket mat och skratt. Dock slutade den ganska tidigt för de andra skulle iväg på fest. Men jag kände att jag inte orkade för att jag skulle på fest igår. Mötte grabbarna i dörren också när jag kom hem för dom skulle ut. Så jag satt hemma och gjorde ingenting, men det var ganska skönt faktiskt. Josse kom hit sen efter festen men vi gick och la oss ganska snabbt. Hann sova någon timme innan huset invaderades av ett gäng pojkar, var fullt i alla sängar typ.
Igår var jag på släktmiddag hos min farbror som hade ny lägenhet som var sjukt fin! Direkt där ifrån åkte jag till Christels fest. Dansade sjukt mycket, men jag och Emilia började bli trötta på slutet men hittade andra sätt att roa oss på, haha.

Chill

Amanda verkar ha glömt bort hur man bloggar så det blir Louise-invasion här. Men det skiter jag i, hon är och festar med kändisar ikväll medan jag sitter hemma och kollar på tv. Orättvist.
Men det jämnas ut imorgon när jag vaknar upp och är ett år äldre med presenter! Wej.

Nomy - Hold your head up high

Your life has complicated you
But you know just what to do
The light you give is not in you
Hold your head up high

Vååååååår och solsken

Idag har jag fått enorma vårkänslor. Sitter på balkongen i solen och känner hur fräknarna långsamt ploppar fram och jag blir lite röd under kinderna. Jävlar vad skönt det är asså. Skulle kunna ligga här ändå fram till sommaren.
Nu ska jag äta kladdkaka med min kusin, mamma, hennes två barn och hennes kille. Ikväll har jag inga planer, men eftersom att några av mina vänner ska partaja så blir det kanske att ta det lugnt så att man vaknar upp hemma till en rolig födelsedag imorgon. Det blir nog inte förän på måndag som jag träffar mina vänner igen. Trist! Men det här känns som en bra start på lovet!

I don't know what you want me to say. So I don't say anything yet.


Lördag 3 April

Nu sitter jag hemma med Sara i soffan och kollar på Extreme Home Makeover, igår så var det ju en liten middag här. Det var trevligt och jag fick massa fina presenter av mina gulliga vänner.
Såg att Hampan hade skrivit lite om igår men hon publicerade aldrig, whyy?
Efter middagen så drog vi till en fest i Vega, det var helt okej. Kanske inte den roligaste festen vi varit på men vi tjejer hade kul iallafall. Tillslut så blev det bara jag, Sara, Jonna och Linda kvar av tjejerna så då drog vi, det var ganska tidigt faktiskt. Typ halv ett..
Nu ska jag packa mina grejer till pappa, gå en promenad med mamma, fika med min kusin och sen åka till pappa.
Ciao
(Jag älskar min nya klänning tjejer!)

!

There might have been a time  
And I would give myself away  
Once upon a time I didn't give a damn  
But now, here we are so what do you want from me?

Tack!

Kunde inte hålla mig så jag sminkade mig lite mer nu iallafall. Jennie slutade nyss så hon är påväg, väntar med allt annat tills hon kommer!

Fredagkväll

Såhär ser jag ut just nu, jag har precis lagt på grunden på sminket och har på mig Amandas klänning från Zara. Väntar med resten av sminket och sånt till senare. Har stått och skurit en jävla massa grönsaker och gjort guacamole också, börjar med resten lite senare. Nu ska jag chilla lite ett tag innan kvällen. Det ska bli kul!

Scream my name

Idag gick vi upp ganska tidigt, åt frukost och gick mot Lollo. Jag gjorde henne sällskap sen gick jag hem, lite småkyligt i början men sen blev det jätteskönt i solen! Hittade krokus också som jag bara var tvungen att ta kort på. Snön smälter ju som bara den och man känner verkligen att det är vår nu, så himla skönt. Nu har jag precis ätit lite lunch, ska fixa lite här hemma och göra mig iordning och sen vid fyra tiden dra iväg till Elin där Emilia är också och fixa lite med presenter innan det bär iväg till Lollo och Jennies middag. Ska bli väldigt mysigt!

Glass-update och Lollo är brun

Det blev verkligen en chillkväll, vi väntar nu på en film som Elias laddar ned som tydligen ska vara skitbra, men det verkar inte bli nåt för det har tagit hur jäkla lång tid som hellst och frågan är om vi orkar kolla, vi har typ redan slockat lite halvt på sängen.
Idag blev jag seriöst rädd för Amanda, hon skrämde mig så jag blev livrädd. Det var inget speciellt utan hon typ morrade och sådär, jag blev fan riktigt rädd! Usch usch.


Vi köpte också den nya Ben'n Jerrys glassen på konsum med jordnötssmör, half baked, glass och choklad. (Vaniljgräddglass med jordnötssmör swirl (9%) och kakdegsbitar med jordnötssmör (13%) samt ett chokladöverdrag med bitar av chokladkakor (2%). Den var god, men verkligen inte värd 26 kronor. Om den hade varit billigare så hade vi definitivt köpt den igen, Men vi satsar mer på Calippo i sommar, godare och fräschare plus att den har 85 kalorier istället för 380 som Ben'n Jerrys pinglassen har.

Nu har ni fått intressant fakta om vårt glassätande.

Hej och hejdå alla läsare

Sitter nu hemma hos Hampan och lyssnar på musik, ikväll blir det bara überchill tror jag. Nu är det 10 dagars lov, inom den tiden så hoppas jag att vi hunnit göra en del roliga saker. Har lite planerat men inte så specifikt.

Har i tänkt på att det faktiskt fortfarande är ganska ljust ute? & klockan är 8, det är fan nice. Ett litet vårtecken, sen när det börjar ploppa upp gräs och blommor etc. Då är det riktig vår, längtar dit!

Loooooov



Fick sluta mer än en timme tidigare, drog iväg till gymmet och körde bara kondition. Solade också, busig som jag är. Gick till Vh där mamma var och åkte med henne hem. Nu sitter jag och väntar på Lollo som jag ska tillbringa kvällen med. Får se vad vi hittar på, chilla ska vi göra iallafall! Åh, va härligt solen tittade fram lagom tills jag skulle gå också så det mycket varmare ute. Nu ska jag hjälpa mami med maten. Juste, min mobil tog sig en simtur alldeles nyss.. den låg konstigt på handfatskanten så fick jag sms och så ramlade den ner i vattnet och blev dymngsur, men än så länge verkar det som att jag hann rädda den från att gå sönder, ren blev de iallafall!



April, april jag kan lura dig vart jag vill...

...Nej det kan jag faktiskt inte, jag är så dålig på sånt. Speciellt på 1 April, jag kan verkligen inte hålla mig när jag lurar människor.
Nu är jag iallafall hemma efter shopping på Ica Maxi med Jennie, vilket jävla hysteri det var! En stor klunga runt godiset, man var tvungen att kriga om man ville ha godis. Men det var väl värt det för det kostade bara 2:90/hg. Jag och Jennie fick raca mellan alla människor och kundvagnar. Jag råkade köra på en liten tjej i ryggen så hon brjade grina, hon hämtade sin mamma som skällde ut mig och så köpte jag en glass till henne så blev hon glad!
Nej jag skoja bara, haha... torr! Men jag råkade faktiskt köra på en liten flicka.
Nu ska jag åka till Amanda och leka!

Skärtordag

Började tjogo i elva idag, skönt som fan. Hade natur men nu har jag ingen spanska så har långt hål, skitirriterande. Känns som att jag lika gärna kunde ha legat hemma och sovit fortfarande. Är konstigt nog trött även fast jag gick upp stax innan nio. Jaf är typ den enda i världen som slutar sent idag! Inte har jag någon aning om vad jag ska göra efter skolan och gymmet heller. Är på konstigt humör idag, vet inte vad det är riktigt. Har inga direkta planer för lovet heller, förutom i helgen. Bläää jag vill ha soligt varmt väder nununu!


RSS 2.0