Gubben i lådan

Är inte den bästa i världen på att uppdatera, men sen jag skrev sist har jag pluggat som en grek så har inte haft så mycket tid för bloggfan. Idag var en fantasktiskt bra dag för jag slutade direkt efter matteprovet, strax efter nio. Sjukt skönt! Åkte hem och sov några timmar för jag var stört trött. Mormor tittade förbi, följde med henne in till farmor och fikade. Jag måste vara en av få som har en mormor och morfar och farmor och farfar som umgås så. Följde med mormor hem till henne och spelade alfapet, jättemysigt. Åkte hem och åt mumsig middag och nu sitter jag med min man Elin K92 som ska spendera natten här hihiohioehioeh. Jag är nöjd med tillvaron just nu, NICE.


Lying naked n the floor

Hade inga planer denna helg, men det blev en bra helg ändå. Jobb fredag och sen mys med Jennie. Igår jobbade jag, sen var jag med några vänner hela kvällen. Natten slutade på Vegabaren. Idag har jag chillat, kollat på film och ätit kebab... Dock så var jag lite duktig och tog en löprunda med lite backträning och fys. Duktigt, ja.
Den här veckan ser det ut att bli en himla massa pluggande och tränade som vanligt.

Skolis


You are, The only exception

Äntligen fredag! Eller?
Fredagar är inte lika roliga längre, nu jobbar jag 16-20 varje fredag... Inte nog med det så jobbar jag ju också varje lördag 13-17. Aja, pengar är pengar och jag behöver deeeet!
Igår drabbades jag av migränattack som vanligt på torsdagar, får det faktiskt varje torsdag. Då kommer veckan ikapp en kan man säga.
I helgen har jag liiiite småååplaner, vi får se vad som händer helt enkelt!
Nu måste jag dra till en la escuela.

RSS 2.0