Kom igeeeen

Vi kommer att fortsätta blogga om någon gullig sate är snäll och fixar en design till oss. Inte för att det är något fel på våran nuvarande (Carro) - men vi want change!

Villig?

Kul med traaasig telefon

Men är ganska säkert på att en sån här ska ersätta min jobbiga sate.

GOooooooootland

Sjukt längesen jag skrev nu. Kommer knappt ihåg vad som har hänt sen dess. Igårkväll kom jag hem efter att ha tillbringat tio dagar på gotland. Det var supermys eftersom jag åkte med maken min, vi sov varannan natt hos mig och varannan hos henne i en stuga som hennes päron hade hyrt. Jennie kom när det var tre dagar kvar. Vi har gjort en massa mys, ätit vid havet, massa cykelturer, legat på stranden och ätit korv och druckit fanta lemon som var standardlunchen, garvat åt Jörgen, strosat i visby och ätit jordens godaste glass, spelat kort, chillat vid havet, ätit gottis, fikat på ett ställe med alldeles för goda saker alldeles för många gånger, chillat rejält har vi gjort. Elin har varit mycket duktig och fått mig Emelie Amanda Olivia Wiger att läsa, så nu har jag snart läst ut min över 400 sidor långa bok *stolt*.
Idag har jag absolut inte gjort någonting förutom att landa lite och packa upp och sånt där tjaffs. Även hunnit med lite pensionärsysslor, dvs korsord och bokläsning.. ojoj.
Kommer inte göra så mycket heller, ska laga mat snart tror jag min mage skriker lite halvt. Sen kommer Lollie hit som jag inte har träffat på alldeles för länge!

Storholmen

Nu drar jag till Storholmen med syster och mamma i en vecka. Kommer hem på lördag! Då är det jobb som gäller.

85kg på ryggen


Inte igår

Oj, längesen jag skrev nu. Men jag skriver ju som sagt bara för mig själv för jag ska komma ihåg vad man pysslar med på dagarna.
Har inte skrivit sen den 30 juni, har hänt en del under den tiden kan man säga. Shit, vad jag glömmer saker nu när jag försöker tänka efter vad jag har gjort.
Var på årsta med Linn förra torsdagen (haha), träffade Elin på kvällen om jag inte minns helt fel.
I fredags åkte jag Lollo och Jennie till Schweizerbadet och solade och badade, sjukt mysigt. Jennifer och Elin kom efter ett tag. På kvällen var vi på fest i skogås, minst sagt en händelserik kväll det där..
Var hemma vid fem dagen innan och upp till jobbet som började tolv.. hann bara hem och göra mig iordning tills vi drog till Patte på feeeeeeezt.
Hemma fem även den kvällen och upp till jobbet dagen efter, död tjej på taco bar.
Slutade jobbet och åkte hem och packade och handlade för utö.
Måndag till idag har spenderats på utö med mina favvisar. Sjukt mysigt och vi har skrattat hysteriskt mycket! Solat, badat, spelat kort, ätit.
Efter den satans jobbiga cykelturen hem åkte jag till långgarn en stund och skulle sola men blev mulet ganska snabbt, åt god middag innan jag åkte hem. Har inte gjort någonting alls ikväll, har haft så fruktansvärt tråkigt. Tvekade mellan att gå ner till konsum och köpa godis eller en promenad. Duktig som jag är och lite smått äcklad av hur mycket skit vi käkat de senaste dagarna valde jag promenaden, en lång sådan!

Vi som gillar att ta gruppbilder


KRÄFTA

Kollar mig i spegeln och undrar vad FAN jag kan göra för att få ett normalt ansikte igen, smink funkar inte!!

RSS 2.0