Snygga tjejer asså


Du vet en sånhär stålhäst

Fick sällskap av Ripan till stan åt mumsig ceasarsallad, sen kom Emilia och Lollo en stund. Elin kom lite senare och var med oss. Blev en jävla massa köp, svider i plånboken just nu. Men det var det fan värt, hihi. Jag följde med Elin hem till henne och åt middag, chillade en stund innan jag vandrade hem. Är alldeles ensam, vilken är väldans sällsynt nu på senare tiden.

Sommar är det bästa som finns i helahela världen

Måndagen spenderades i största del på årstahavsbad men Linn, mycket sol och bad, trevligt värre. Åkte hem innan jag vandrade till min man. Vi åt mumsig middag och tog en underbar cykeltur! Mysig kväll som alltid med Elub hihihi.
Igår var jag på årsta med Elin och Jennifer men åkte tidigt för var en aning röd. Dödade tid i handen i typ två timmar innan jobbet, skitsegt det finns verkligen ingenting i handen nuförtiden. Var på dåligt humlr redan innan jobbet.. Blev en aning lyckligare när jag fick glass från paus, haha. Åkte till mormor och åt grillat och massa gott. Mötte upp mina flickebarn vid bussen och åkte till årsta ännu en gång. Blev kvällsdopp som sagt, var faktiskt inte så farligt kallt i vattnet! Skjutsades hem av lunkan så spenderade jag natten med min man igen, hon har gått hem och jag ska sätta igång och göra mig iordning inför stora staden.


I'll do it

Kom nyss hem från Årsta Havsbad, tog ett nattbad med Amanda, Josse, Kim och Elin. Vi var dock inte ensamma utan det var tio fulla & äckliga polacker där. Jävligt irrirande.
Nu sitter jag bara och chillar och lyssnar på musik. Imorgon jobbar jag klockan fyra, har ingen aning om vad jag ska göra innan det. Antagligen ingenting alls, tråkigt.

New new new things


When Im gone


Jag är snygg


Dont waste your time on me, your already the voice inside my head

HOLA! Börjar jobba på Mcdonalds idag. Dock inte på Slussen som många tror utan i Handen (inte den i centrum).
Jag orkade egentligen inte sola idag, men så bestämde jag mig för att göra det ändå. Och nära jag gjrode det så blev det skugga... Kul! Nu ska jag åka och köpa Mcdonaldsskor för 300 spänn, ännu roligare! Jag som är så rik. Tur att jag har fått jobb alltså.

Samaaaanfattning

I torsdags gick jag upp tidigt så hann gå en jätteskön morgonpromenad.Sen var jag Josse och Kim vid grindsjön och solade och badade. Gick upp tidigt så hann gå en jätteskön morgonpromenad. Det var mysigt som bara den. Provade lite volter också som jag inte testat på typ två år, tvekade länge då jag inte alls var säker på hur det skulle gå alls. Men det gick faktiskt bra som tur är!
Jag åkte hem, sen kom Elin K92 hit och kelade lite tills vi åkte ut till långgarn. Vi köpte med oss gottis och myste hela kvällen. Sen sov vi ute! Det kan ha varit bland det mysigaste jag varit med om. Sov på våran altan som är precis vid vattnet med tända ljus och miljoner kuddar och täcken och mysig musik.
Sov trots allt riktigt bra men vaknade vid åtta av att solen brände på mig, väckte Elin för ett morgondopp! Fy satan vad kallt det var. Åt god frukost och soladeeee. Emilia kom lite senare så gjorde vi fula kransar. En väldigt lugn men skön midsommar. Var på "festplatsen" som den kallas, haha. Vi gick raka vägen till chokladhjulet med vinst. Kastade pil och vann ett presentkort på Åhléns, värst vad jag lyckades med på landet.
Igår åkte vi hem därifrån hyffsat tidigt, på kvällen var jag, Elin, Emilia, Lollo, Jennie, Malle, Jonathan, Elias, Patte och Niclas här och grillade och myste i solen. Tanken var att vi skulle ta ett nattdopp, men hade ingen skjuts så det gick inte. Kollade på the ring 1 och 2 istället.
Idag har de flesta av mina vänner varit på stranden medans jag varit på jobbet, KUL! Och imorgon är jag ledig och då är de flesta av mina vänner på jobbet, KUL!



Ha det så kult på staaaaaaanden!

Jag och Elin gick upp före åtta och slängde i oss frukost, tog med vårat pick och pack och gick till bussen som var jättesen så vi hann precis med bussen till årsta. Mötte upp Emilia och Lollo och vi var där före nio, starkt jobbat! Men det är fan tusen gånger skönare att gå upp tidigt, man är inte ens tröttare än vanligt när man väl kommit upp. Ett par fantastiskt sköna timmar med sol, bad(!) frukter och fula bilder blev det innan jag åkte till jobbet. Juste, glömde nästan att El Topa var där också. Nu på kvällen har jag varit med Josse, vi hakade på Jonathan och Elias på en timmes promenad. Skönt.
Nu kommer en jävla massa bilder, men kunde inte välja, för härliga. En del charmigare än andra!

 



My feelings for yooooouuu lallalallala


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH SOMMMAAAAAR♥
Fattar typ inte att det är sommar. Helt sjukt jävla skön dag vi har haft idag!

HEEEEEEJ!

Igårkväll begav jag mig hem till min man och åt fruktsallad innan vi somnade. Gick upp hyffsat tidigt och åt frukost innan vi satte oss på bussen mot Emilia och solade ett tag tills Elin skulle till skolan och jag skulle träffa Tobbiiii. Var på pass med Lollo, blev body combat igen, asnice. Nu chillar jag med Elub igen hihiihihihih♥

So long

Det känns som att jag kommer att svika den här bloggen snart, vill inte och vet inte varför men det känns bara tråkigt just nu. Om vi hade en annan design så skulle jag nog fortsätta att skriva men det finns ingen som känner sig manad att fixa den tror jag. Jag har gjort en egen blogg där jag skriver av mig - bli inte sur Hampis, jag kände att jag behövde en lite mer personlig bloggis. Vi får se hur det blir men det kommer nog bli ganska torrt för min del här.

Josie in tha house

Hej bästis blåggÄn!
Känner att min egna blogg är ganska död(och ful) och denna uppdaterar så sällen så jag bloggar här istället. Hoppas ni inte har något emot det, inte för att det skulle stoppa mig mohaha! Idag har jag jobbar arslet av mig hos min far, var på jobbet från 07:30-16:00. Satan vad bra det känns när man kommer hem på kvällen och är så där skönt slut och känner att man åstakommit något av dagen, visst suger det när det är bra väder men det känns endå värt det när man tänker på alla pengar man tjänar hihih.
Dessa veckor framöver är fullspäckade för min del, jag avslutar Juni med en sista jobbdag imorgon innan jag åker ut i Skärdgården med Micke + vänner & hans far, detta mellan 24-27 Juni där vi även firar midsommar! Sedan är jag hemma i knappa 3 dagar innan jag Torsdag 1 Juli drar till Peace and Love med världens bästa Kim! Vi blir borta till den 4:e. Men än är det inte slut för det, haha för Måndag 5 Juli drar jag och 6 st tjejkompisar ut till Utö och har en gryym vecka tillsammans med bad, sol och massa annat skoj!

Det var häromdan

Lördagskvällen började hos oss med grillning och förkrök innan begav oss till lilljocke. Helt okej kväll, bortsett från slutet då det blev kaos i form av tårar blod och massa annat tråkigt. Var redan ljust när vi drog och var hemma efter många om och men vid halv fem.
Igår var jag, Lollo, Jonathan, Patte, Emilia, Josse, Lunkan och Elin hemma hos Emilia och låg och chillade vid hennes pool. Köpte kycklingrulle och godis. Sen åkte alla utom Josse och Lunkan på bio och såg Killers. Inte en jättebra film direkt men helt ok att titta på.
Idag har jag inte hunnit något annat än att jobba. Jobbade över lite, är sjukt trött ska nog sova tidigt ikväll. Men imorgon är jag ledig och det ska bli finfint väder så jag ska inte klaga!

Lööööööördag


Äntligen Eken Cup!

Nu är det helg igen, och det har redan gått en jäkla massa dagar i Juni. Blir lite knäpp när man tänker att mer än halva Juni faktiskt redan varit. Men det är bara roliga saker att se fram emot (förutom jobb). Men jobb betyder pengar, så det kommer inte bli så hemskt. På tal om jobb på var jag på arbetsintervju idag på Mcdonalds i Handen. Inte den i centrum utan Mcdriven vid Gudöbroleden. Det gick bra tror jag, jag hoppas på att få det jobbet. Vore verkligen toppen! Jag kommer ialalfall få reda på om jag får det eller inte på måndag.

Idag så gick jag upp klockan 8 för att bege mig in till stan och klippa mig. Jag klippte upp det en hel del och klippte av många centimeter på luggen. Dock så har ingen av mina vänner förutom Kim har sett skillnad. Efter att ha varit och klippt mig så åkte jag till Gubbängen för att kolla på Eken. Våra matcher är inte förän imorgon så hade tid att kolla idag. Träffade massor av vänner som man inte träffat på hur länge som helst vilket var jätteroligt. Kvällen kommer spenderas hemma i soffan/sängen/framför datorn. Om vädret blir bättre så tar jag kanske en promenad, eller en cykeltur. Imorgon är det upp tidigt för att ha samling 9.15 på Gubbängsfälter, 4 matcher!

Vad hände med solen? Kom tillbaka!

Uttråkad tjej

Kan inte riktigt bestämma mig om det är Tobbe eller Elin som har mest nagellackskills?

SommarSOMMARSoMmAr

I onsdags tog jag och Elinpelin en cykeltur till vh och köpte jordgubbar. Sen åkte vi hem till henne och lagade tacos, mycket smarrigt. Hon kom till mig lite senare på kvällen också.
Hade skrivit om vad vi gjorde igår men någon var visst före! Jättemysig dag var det iallafall, trots att det inte kändes så mycket att solen tog lyckades jag bränna mig lite lätt, fast blev lite brun också hähä.
Har absolut ingen aning om vad jag ska göra idag. Jättekul.
HAHAHA otroligt charmig tjej, förlåt min man♥
Glad tjej som hittat Elias busskort från 06!

Coola grabbar

Mindre än 5% av alla handjur är mogama

'Gästinlägg'
Hej louiseowiger! Josefin här.
Igår vaknade jag och var ledig från jobbet, ringde min kära vän Amanda Wiger och frågade vad dagens planer gick ut på - Rudan o sola blev svaret. Så dit drog vi, Jag Amanda Lollo Jennie Lollo S m. flera, låg och stekte mellan 12 och 15, käkade subway mackor och petade blommor i Elias näsa haha! Efter det drog jag, Lollo J & Amanda hem till Amanda, där var vi jätte flumiga och knasade ihop en måltid av spagetti och köttvasås som smaka lite skumt men det blev rätt bra ändå. Senare skulle Amanda träffa Himmler och Lollo hade handbollsträning så jag kilade över till Emilia som nyligen kommit hem från Grekland och catcha up lite med henne o Elin! Fast sen kom Lollo iallafall, surprise! Vi chilla hos Emilia, köpte godis och spela kort hemma hos Elin, jättechill men mycket trevlig kväll, fast om Emilia fått bestämma hade det blivit något mer fartfyllt - Am I right? ;) Aja, drog iallafall hem vid 22(?) tiden och tog universums längsta dusch sen natta mamma mig för första gång på flera år.. jätte mysigt, älskar min mamma överallt ♥


Bra, Spanien

Spelar Fifa och lyssar på Babyshambles. Fan vad jag är dålig på Fifa. Är nog sämst i hela världen, men det är roligt iallafall (fast inte när man förlorar....). Jag har precis varit på gymmet i en timme, om 50 minuter är det handbollsträning på Rudan igen.
Idag fyller pinglan Maria Millqvist år! Grattis grattis grattis!

Blääääsh

Kommer väl blogga då och då. Men räkna inte med någon superuppdatering.
Idag har jag, Louise Johansson fått lite färg! Blir lite lycklig varje gång jag kollar min rand, dock så har jag bränt mig precis ovanför randen. Inte lika kul.

Någon slags samanfattning

Kom hem för några timmar sen från en myyysig tripp till gotland, vädret var inte direkt det bästa. Blåste som bara den, förutom nu i eftermiddag precis innan vi skulle åka hem då det blev varmt och solsken.. hade inte direkt haft något emot att stanna ett tag till. Så jävla skönt där. Eftersom vädret inte var det bästa har vi typ bara chillat och ätit, haha.. men det är nice!

Så skrev jag precis när jag hade kommit hem från gotland, men har inte pallat skriva här. Fast det är ju egentligen nu på sommaren man vill skriva ner allt man gör och komma ihåg sen. Så ska samanfatta de senaste dagarna lite snabbt bara.

I måndags gjorde jag inte alls mycket, skulle åka till Lollo men insåg att mitt busskort gått ut så fick gå. Chillade där, köpte busskort och glass och åkte hem. Elin kom en snabbis, Josse och Kim tittade förbi också. Alla drog av olika anledningar, så kvar var jag där själv och dödligt sugen på godis. Mötte Lollo på konsum, Jennie kom senare också.

Tisdags gick vi upp och solade någon timme, åkte till mormor och slingade hennes hår innan jag åkte till handen och försökte få ordning på mitt schema. Mötte Elin på tåget så åkte vi till söder där vi tillbringade hela kvällen. Emelie åt med oss också. Vi köpte en massa gottis och tittade på the notebook som jag har sett typ två gånger men aldrig riktigt ordentligt märkte jag. Alltså, jag har blivit värsta mesen när det gäller filmer, båda två satt och hulkade haha.


Idag vaknade vi i stan och åt god frukost innan vi begav oss hemåt, la mig i solen när Josse och Ophelia kom med glass hihi. Myste i solen ett tag. Börjar faktiskt bli lite rastlös av att bara ligga där så fastnade här.

Tråkigt

Pallar inte blogga, så antingen så slutar jag/tar en "paus" eller gör en egen tråkigare blogg. Orkar inte med detta dator-behövandet hela tiden eller att känna att man "måste" blogga. Jobbigt.

Lördag i bilder


<3


Bye bye

Bye bye mina långa naglar, kände för en förfriskning! Vet inte varför jag gjorde det egentligen.

Mappiiiii!

Har spenderat kvällen med Mappy, vi har druckit te och kollat på Avatar. Eller vi såg typ en fjärdedel av filmen för Mappy skulle träffa en pojke och vi orkade inte helt enkelt. Im tired. Dags att sussa snart, imorgon blir en lång dag!

Skolavslutningen


Myspys

Gårdagen var trevlig, var hos Maria och åt middag med 3 andra tjejer också. Lite senare kom det lite annat folk, men det var chill hela tiden. Jag och Linda åkte hem klockan tolv, jag fick sen skjuts av Fredde från stationen. Tur var väl det för jag var ganska livrädd. Kanske ska träffa Maria ikväll också, vi tänkte gå på bio men vi får se hur det blir med det! Imorgon är det iallafall partiiiiiie för våran del!

HEEEEEEEIDÅ!


Drar till gotland över helgen och überchillar.

Time to pray

Nu är det dags för att bege mig mot Vendelsö, ska till min kära vän Maria Millqvist på middag. Nu ska jag först ska jag möta Linda i Jordbro. Trevligt, trevligt!

Sommarlov

Igår var en supermysig dag, började skolan vid halv tio och fick några betyg, helt okej nöjd. Blev dock besviken på min historialärare som hade sagt att jag skulle få vg men gav mig bara g.. Iallafall, så var jag för upptagen med att prata med honom så att jag missade Malles dans i aulan, tråkigt.
Efter skolan gick jag och Josse till handen, mötte upp Elin och åt lunch, köpte glass och åkte hem. Chillade hemma tills vi gick och köpte godis innan vi åkte in till stan. Mötte Emelie och Christel så gick vi och åt pizza, väldigt mysigt. När vi glufsat klart började vi röra oss mot bion och våra vipplatser, haha! Vi såg dear john, satan vad bra den var! Jag som aldrig gråter till filmer grät floder, såg ut som ett retard när jag kom ut därifrån. Vi var helt känsliga efter filmen också. Mamma hade gjort tårta till mig och Elin när vi kom hem och tänt en massa ljus, känslig som jag var började jag nästan gråta igen, fjantig tjej alltså.


DAGENS OUFIT!


Sweeeeeeet

Grillning på rudan idag med klassen, slukade tre "korvar". Irriterad över att det inte fanns en endaste vanlig korv, nä utan det var kyckling, soja eller nötkorv, tramseri. Om någon undrade alltså.
Solat lite idag, vilket resulterar att jag har fått typ soleksem eller något.. fult är det iallafall!
Satt på farmors altan och fikade med henne och faster, ännu mera godsaker, mysigt värre.
Som sagt blir det pass med Lollie snart, har inte tränat på snart en vecka så nu jävlar! Sen kommer Josse hit också så ska vi mysa.
Skolavslutning imorgon, helt okej skönt.

Day old blues

Vilken überchill dag. Har varit hos papi och tjänat ihop lite pengar, städat heeela huset i varje liten vrå. Ikväll blir det BodyCombat med Amanda och lite senare mys inför skolavslutningen som är imorgon.
Ciao Losers

SO LAST SUMMER.


King

Ettan har svischat iväg! Nu innefattar de enda skolbesöken skolavslutning och servering för studenterna. Idag blev jag klar med min sista inlämning, inga mer lektioner, inga mer prov, ingen mer press i första ring. Hoppas att tvåan går lika sanbbt, men det tvivlar jag starkt på. Jag ångrar mig verkligen inte en enda sekund att jag valde Samhälle Turism, jag förstår inte heller varför inte alla går den linjen. Man lär sig så otroligt mycket bra saker så det är sjukt. Jag älskar allt om den linjen förutom att man måste ha så mycket språk(spanska).

Nu ska jag lägga mig på spikmattan, får hoppas att den inte bjuder på gårdagens smärta idag igen. Jag behöver massage! Min rygg hurts efter både gym och handbollsträning idag.
Imorgon blir det att agera städtant.
Godnatt bloggläsare.


Den lilla gullefjun med mjuka silkesdun och alla hönsen sa kakaa..

Åkte till skolan för att få höra att vi inte hade någonting att göra så det var bara att vända hem igen. Fick med mig två mongolider på fajitas, gooottiis.
Chillade en stund med Elub innan jag var på födelsedagsfika hos min kusin.
Jag är trööööööööött, hejdå

Wraplunch


Perfekt helg helt enkelt

Lååånghelgen kan summeras såhär:
I fredags vaknade jag och Elin här, jag åkte till handen en snabbis innan jag gick till Elin och solade och åt jordens godaste lunch och smoothie. Åkte hem och duschade sen åkte vi till Emlilias polpartyliknandegrej, supermysigt!
I lördags var jag hos tobbiii, där var det födelsedagsfirande med tårta och mums hihi. Spelade alfapet som jag inte spelat på hundra år sen jag spelade med mormor varje måndag, jag var inte helt oväntat bäst.
Vaknade ganska sent imorse, stekte pannkakor och chillade innan jag begav mig hemåt för att hämta saker innan jag åkte till rudan och träffade Josse och Lollo. Emil och Lunkan kom dit lite senare, även Emilia dök upp.
Alla åkte hem till sig och åt, sen kom flickebarnen hem till mig och vi tog en promenad och köpte godis, sen satt vi ute och myste med filtar och snackade sommarbus. Spelade nyss alfapet igen och inte helt otippat så vann jag igen hihohiohoi.
Imorgon tänker jag ta sovmorgon för vi gör ändå ingenting vettigt, busig_tjej hejhej


4-6 Juni 2010

Denna helg har faktiskt varit grym. Fredagen spenderades hos Emilia vid hennes pool. Det var riktigt mysig stundtals faktiskt. Gick upp sent på förmiddagen på lördagen och fick skjuts av Jonis till VH. Där åt vi på La Bella som vanligt några stycken - pratade igenom gårdagen och åt kebab. As usual. Det var planerat att vi skulle dra på SATC 2 på kvällen - men det blev inte så, jag var sjukt trött och kände mig lite sjuk så jag bangade. Stannade hemma och kollade på film istället, fast somnade efter halva filmen, dvs klockan elva... Vaknade vid halv tolv så jag fick mig en rejäl sömn. Söndagen spenderades på Rudan, först med Jossie men sen kom Amanda, Lunkan, Emil och Emilia också. Fick mig en riktigt fin bränna på ryggen måste jag säga. & alldeles nyss så la jag mig på spikmattan - jag glömde att jag hade bränt mig! Det gjorde jävligt ont, fast, det var lite skönt också....hmm!

Kvällen har spenderats med Josse, Emilia & Elin. Vi åt lite smarr och tog en kvällspromiss - satt ocskå och spekulerade kring den kommande sommaren (om 3 dagar, wiiie).
Nu börjar mitt inlägg spåra ut så jag ska nog sova... riktigt chill dag imorgon.

Veckans planering


FÖR härligt


Slott och kineskiss

Fick sova hyffsat länge idag eftersom att jag skulle vara i handen vid tio där jocke och co hämtade mig. Fast vi blev lite sena och fick jaga våran klass på slottet, men tillslut hittade vi dom och vi insåg inte många sekunder senare att vi borde nog ha stannat hemma iallafall, för det var bland det mest långtråkiga och mest ointressanta jag gjort. Lyssna på en jobbig guide som babblar om historiska tavlor och vad dom gör på bilderna och vad det symboliserar typ, otroligt givande och spännande!
Fast helt värdelöst var det inte, åt pannkakor med jordgubbar i solen som följdes av en twister och sen fick jag en maraboukokos också hihi.
Blev senare än vad jag trodde och fick skynda mig hem men som tur var fick jag skjuts av sneela jocke så var hemma och slängde med mina jobbkläder och åkte med tillbaka till handen. Fick även mina pengar idag också, superskönt. Hade inte så stor koll på hur mycket jag skulle få men blev positivt överraskad :)
Elin mötte mig i handen och vi åkte hem tillsammans till mamma som hade lagat jättegod mat och hade köpt asgod glass, haha nyttiga tjejen!
Sitter och chillar nu med min man, hon ska sova här för båda är lediga imorgon, sköööönt!


Dagens footlook


workworkworkwork

Kommer inte börja jobba förens den 26:e så är lite ledig innan. Kommer jobba såhär:

Varannan vecka
Måndag: 15.00-19.30
Onsdag: 15.00-19.30
Fredag: 15.00-19.30
Lördag: 12.00-17.30
Söndag: 12.00-17.30

Varannan vecka
Tisdag: 15.00-19.30
Torsdag: 15.00-19.30
Lördag: 12.00-17.30
Söndag: 12.00-17.30



Snygga tjejeeerrrrr!


Mysigt

Oj, hunnit med mycket idag! Ville absolut inte gå upp ur min sköna säng och gå till skolan och veta att man inte kommer gör någonting vettigt, kompromissade med mami som tyckte jag skulle gå men skippade matten. Kom till skolan, hade betygssamtal i engelska som förövrigt gick över förväntan eftersom jag har världens sämsta lärare och därför inte gjort något vettigt på hela engelska A fick jag vg, så jag är nöjd.
Efter det fick vi sluta, innan klockan tio till och med. Gick till centrum och fick mitt schema för sommaren på taco bar, helt okej faktiskt.
Gick omkring och kollade lite, var tvungen att köpa tre par trosor för dom var världens gulligaste.
På bussen hem kom jag på att jag borde träffa min mormor, sagt och gjort. Lite senare satt jag på hennes baksida och solade och fick massa goda frukter av min söta mormor innan vi mötte upp min moster på nått ställe och åt lunch ute i solen och promenerade i en park, väldigt mysigt.
Fikade med mormor och blev bjuden på glass, inte fan kan man tacka nej till det hähä.
När jag kom hem kom Josse och vi solade ett par timmar tills Anders kom och hämtade mig och åkte på body pump.
Men när vi kom fram visade det sig att passet var framflyttat och att det var ett core pass innan i 30 min, så vi körde det också! Dubbelpass alltså, duktig flicka.
Gick direkt över till farmor och farfar på middag, satt ute och åt sjukt god mat som alltid där. Kvällen har bestått av Grey's, pannkaksstekande till imorgon och snart dör jag nog.
Lång dag = väldans långt inlägg!
gottis

What a day...

Onsdagen avklarad. En kort skoldag, myspys med Josie, arbetsintervju på Donken, en jobbig träning och Greys anatomy. Nu kommer det två grymma dagar! Kommer bli awesome.

Nu: Arbetsintervju


Kycklingpuss

Chillat mig igenom ännu en skoldag, skönt fast det känns fruktansvärt onödigt att gå dit över huvudtaget menmen, inte långt kvar nu hihi. Efterskolan har jag chillat med beeestiz tobbe. Sen var det sista avsnittet av despie, det är det sämsta med sommaren, att alla bra serier tar slut.. fast å andra sidan vill man inte sitta inne och titta på tv då heller. AH, det är sjukt, om en vecka är det dagen innan skolavslutningen. Sommarlov, känns som något man bara längtar till men aldrig kommer så är det snartsnartsnart, wiiiieeee :D Ettan snart avklarad, två år kvar..

hjälp.

Weei


Outfit


Brush it off

Nu kom jag nyss hem från gymmet, orkade inte gå därifrån när Josse gick så jag satt och pratade med Ida ett tag först. Pappa kom och hämtade mig efter ett tag, då åkte vi till La Bella och jag köpte en kycklingrulle. Åt senast klockan tio så det var verkligen gott. Har hunnit handla lite idag också! Lite somriga sköna kläder bara, inget speciellt.
Fick reda på att jag ska på arbetsintervju imorgon på Mcdonalds. Intressant! Får hoppas att det går sin väg...

RSS 2.0