Tisdag

Nu sitter jag i soffan och har precis tittat klart på Despie. Efter en rätt hektisk skoldag med mycket att göra åkte jag hem till min kära mormor och myste, alltid trevligt! Spelade alfapet. Har även fått med mig mamma på combat, var väldigt skönt att träna idag. Gick bra med bilkörningen också, fast efter att ha åkt sträckan till och från gymmet vääldigt många gånger nu så börjar man få in lite rutin. Ska köra ordentligt under påsklovet tänkte jag. Vill bara ha körkort nununununu!

På kärt återseende

Herre min skapare vad längesen det var man bloggade. Kommer knappt ihåg hur man gör. Som Lollo sa förut har det hänt en massa sen sist! Vet inte riktigt vart jag ska börja. Tänkte skriva igår men det blev inte av, då hade jag fullt upp med att sitta ute i solen, vara på lunch hos farmor, träna afrodans och bodypump för att sedan äta svingod middag hemma recept a la Ripa! Tanken var ju att gå på Elins studentskiva men mådde inte alls bra efter träningen.. Åkte hem och slöade hos min pojkvän som jag förövrigt har varit tillsammas med i 4 månader igår faktiskt!

Eftersom att jag är typ den enda människan på denna jord utan jobb (känns det som) har jag försökt ta tag i den biten. När jag var på banken och uträtte ett ärende i fredags blev jag tipsad om att de sökte sommarjobb. Så har nu skrivit klart mitt personliga brev och ska skicka in det tillsammans med mitt cv och se vart det leder.

Här är det meningen att det ska komma upp någon fräsig bild, men det gör det inte!


10 April 2011

Nu är det såhär att jag och Mandis tänkte börja skriva i den här bloggen lite igen... Jäklar vad det har hänt mycket efter att vi slutade skriva i den... skulle kunna skriva en hel bok, men skippar nog det.
Det var så länge sen jag bloggade så jag vet inte vart jag ska börja. Får väl ta och berätta vad jag gör här och nu istället för att börja dra upp massa gammalt.

Sitter nu hemma hos min älskling i Årsta och tar det lugnt. Har varit med honom hela helgen, varit på släktkalas, ätit asgod mat och haft det trevligt. Idag tänkte vi åka til till stan och gå en promenad i det fina vädret och ta en fika på Helmers café, nya favoritstället!


RSS 2.0