Sista augusti

Var hemma hos min man med mami och papi för våra föräldrar skulle få se alla bilder från grekland. Lycklig blev jag när hon hade bakat en kladdis, finns typ ingenting godare än en Elink92kladdkaka♥
Imorgon är det gå upp tidigt som gäller, börjar åtta är himla skoj. Börjar dagen med spanska 4, hur jag ska lyckas klara den kursen är ett mysterium. Ska fan se till att klara den, känns ju hyffsat ovärt att gå på en massa lektioner i onödan, så ska fan försöka hänga med så gott jag kan iallafall.
Lite halvsorligt att det är sista augusti = sommaren är slut. Menmen, höst är väl mysigt.. eller nått.

Otroligt snygg randombild från helgen

Duktigflickaaa

Var inte riktigt säker igårkväll om jag skulle ha spanska eller inte, men skippade den och tur var det för inte hade vi det inte. Så dagen började med skolfoto, känns som att det blev fuult men det återstå att se. Har bara haft två lektioner idag pga det, fast långa som fan. Slutade tidigare eftersom vi inte hade någon fotografisk bild, sköönt. Gick till centrum och köpte en bok till matten och en kalender eftersom att jag är en duktig flicka ska jag för en gångs skull se till att ha koll på allting. Åkte direkt till gymmet också, förvånansvärt skönt faktiskt! Kanske till och med pallrar mig dit imorgon också. På bussen påväg till gymmet kom det på en tjej, hon såg skum ut som fan och luktade konstigt, skitigt hår hade hon också. Iallafall, hon skulle egentligen vara på sjukhuset sa dom, hon hade typ psykiska problem eller något, hon vägrade gå av bussen så man fick sitta och vänta så tillslut fick dom lämna henne där så skulle dom möta henne i Tungelsta, men så frågade hon folk hur man kom till tåget så hon hade nog tänkt något helt annat, fett läskigt att dom släppte iväg henne. Undrar fan vart hon tog vägen om hon hoppasde av eller om dom hittade henne obehagligt iallfall.

Längesen

Duktig tjej, pluggat stora delar av kvällen. *Stolt*. Gick på en promenad till konsum, fy satan vad kallt det har blivit! Mina fingrar var som isbitar och det är fan fortfarande augusti, vad är det här? Nu har jag precis fått massage av världens bästa mami, sjukt skönt. Imorgon ska jag hör och häpna till.. gymmet! Har inte gymmat sen slutet av våren kanske, så det är fan på tiden. Kommer väl knappt ihåg hur man gör. Men det ska väl bli skönt. Men nu är det dags att hoppa in i duschen och sova, börjar inte helt otippat klockan åtta imorgon. Skolfoto har vi också, som man alltid blir så tjusig på!

Efter imorgon hade jag tänkt se ut typ såhär

I must be blind

Drog till träningen ganska tidigt idag, så det blev en promiss från Tuvvägen som vanligt. Tyvärr så fick jag inte sällis av Kim denna gång eftersom att hon gick i skolan till halv sex. Annars så brukar vi alltid ta Vallavägen till hallen. Skön och perfekt promiss för en pratstund. Jag gick själv iallafall men träffde på sköna Jessica i hallen. Annso tränade sina småkillar och hon frågade om jag och Jessica ville hjälpa henne med linjerna. Det var jätteroligt faktiskt! Fast jag råkade göra bort mig totalt, trodde att killarna hette Lucas och Ludvig - men tydligen så hette dom Lucas och Joakim. Så efter många "Bra Ludvig!" så kommer Lucas och säger: "Han heter Joakim". Även fast han bara var typ 11-12 år så var det pinsamt, och lilla stackars killen vågade inte säga vad hen hette egentligen utan kollade bara konstigt på mig hela tiden.
Imorgon blir en lång dag, skola till halv två och sen skolfoto klockan två. Sen chilla i 2 timmar tills jag ska jobba i 4 timmar. Sen blir det att bege sig direkt till Lidingö för att få pisk av Gustavsberg, det ser jag fram emot! Hmm...
Nu ska jag kolla på Time Out, sen är det dags att sussa. Ciao
Bilder från idag, betydelsefulla måste jag medge.

Jag<3skola

Då var första skoldagen avklarad! Kan ju inte påstå att det var superkul, men faktiskt ganska skönt att komma igång med rutiner igen. Just nu sitter jag faktiskt och pluggar matte, hamnade lite efter eftersom jag missat några lektioner. Typ så händelserik är min måndag, kul.
Vet inte om jag tycker mitt schema är ok eller sämst. Vet dock inte riktigt säkert för saker ändras hela tiden men här är mitt schema för dom som tycker
det är otroligt intressant att veta när jag befinner mig i skolan:
Måndagar: 09.35-14.20
Tisdagar: 08.00-16.30
Onsdagar: 08.00-13.00
Torsdagar: 08.00-1600
Fredagar: 08.00-13.55

Hampus namnsdag

Jahapp, då var det snart dags att hoppa in i duschen och sova och upp i skolan, wiiie. Känns konstigt som fan, inte varit där på hur länge som hellst. Min kväll har iallafall bestått av en konstig film, djungelvrål och nästan en hel marabou passion, bra jobbat!
Hade tänkt att kriga och ha shorts på mig imorgon men får se hur det blir med den saken, känns inte så lockande just nu..
Jennie påminde mig om att jag faktiskt har namnsdag idag! Eller jag och jag.. Hampus, men inga gratulationer för det inte :(

Choklad är gott

Waka Waka!

Idag körde jag för första gången på en landsväg! Dagens övningskörning blev till Årsta Havsbad och runt allt för att sen komma tillbaka till VH. Nästa grej blir backningsövningar och motorvägen... hoo-hooo.
Efter körningen åkte jag och Hampan till Handen för att köpa lite skolgrejer, skulle köpa en miniräknare till matten - men till min förvåning så kostade den 179 spänn och jag tänker inte lägga så mycket pengar på det. Ska kolla runt om någon som tagit studenten har en sådan som ligger och skräpar någonstans, isåfall så köper jag den gärna. Resten av dagen så åt vi godis, kollade på One Tree Hill och åt god mat.
Nu är jag hemma hos mamma för första gången på ett tag. Dags att krypa till kojs snart!

Yes we like it!


Det var inte igår!

Nu var det dags att dra igång bloggen igen efter en sköön sommar. Kom hem från tidigt Grekland igår morse, det var superskönt där, varmt som satan! Hyffsat skönt med 8 grader när man kom hem, och imorgon är det tillbaka till verkligheten som gäller, känns konstigt men faktiskt inte så farligt. Känner att det är höst nu så lika bra att dra igång skiten. Har till och med varit och köpt skrivblock till skolan idag duktig som jag är. Vet inte riktigt hur mitt schema ser ut men vet iallfall att jag börjar åtta varje morgon utom måndagar så det suger.. menmen.
Slänger in lite bilder från grekianlandet!


Lördagkväll

Var hos Josse igår och åt middag med några andra tjejer. Firade att Josse fyller 17 i veckan. Det var mysigt och ganska galet stundtals. Träffade iallafall vänner som jag inte har varit med på länge, vilket alltid är roligt.
Amanda och Elin var som alltid sjukt jäkla bruna efter en veckas sol, och jag är inte alls avundsjuk. Inte alls.

Ni har saknat oss

Ligger och chillar, dags att sova snart. Imorgon blir det jobb som varje lördag - följt av en tjejmiddag.
Inatt kommer Amanda och Elin hem från Kreta. Min homecomingpresent blir en ny design, fjantigt men ändå. Får se, men vi kanske drar igång bloggandet igen. Maybe baby, gillar ni den nya designen? Headern är gjord av Paulina, taaaaaaack!

Så kan det gå

Blev sugen på att blogga här, så nu gör jag det.
I förrgår, igår och idag har jag övningskört. Det är grymt roligt, vill bara ta körkortet NU. Men, är tvungen att vänta i 8 månader till - om jag är färdiglärd då, såklart.

Denna veckan har jag inga speciella planer, jag ska jobba 3 ggr, på onsdag så ska vi ha mys hos Paulina, imorgon ska jag rida med Carro och jag hoppas på en rolig helg! Jag vill se Karate Kid som kommer ut den 6:e, den verkar braaa.

Idag fyller Lunkiz 21 år! Hoppas du får en awesome dag!

RSS 2.0