Louise + Fotboll = ??

Fan vad glad jag har varit idag! Har tillängnat större delen av dagen med Josse, och vi har tränat som dårar. Först så hade vi styrketräning på idrotten - det var ganska jobbigt men inte överdrivet. Drog sen till gymmet med Josse, vilket är mycket ovanligt. När vi satt och stretchade så övertalade Josse mig att träna fotboll med mig på kvällen. Jag lät mig övertalas och stod några timmar senare på en fotbollsplan i Tungelsta, i långa shorts och fotbollsstrumpor. (I said what!?)
Nu ska jag gå och lägga mig strax. Ska upp tidigt för en promiss imorgon!
(Jag är på sjukt bra humör idag!)

Waaaaaaaaaalk

Känns konstigt att inte ha en massa plugg att göra, så jääävla skönt! Fick reda på att jag fick starkt vg på matte nationella och hon var jättenöjd med mitt prov så får vg i matte A trots att jag har varit slö som fan nu på slutet, himla tur att nationella räddade mig.
Åkte till gymmet trots att jag inte var sugen alls, tråkigt som bara den var det speciellt eftersom jag körde själv. Men det är i och för sig väldigt skönt efteråt så jag ska inte klaga.
Även fast min käre man är hemma och pluggar så ska jag banne mig komma iväg på en promenad ändå, har ändå tråkigt och det är bara skönt att promenera, kunde ju ha sprungit men icke.. glömde skorna i skolan, fuuuck!

utan min man

HERREJÄVLAR VILKEN TUR ATT MAN BLIR SNYGGARE GENOM ÅREN!

Det här är låååååångt ifrån dom värsta bilderna som finns på mig, men för allas trevnad skippade jag att publicera dom..

Sista maj hihih

Vaknade bredvid min man Elin K 92 igår morse, vi gick till konsum och köpte pizzamix och glass. Tjocka tjejer jag vet. Sen kom Josse och gjorde oss sällskap och vi tog en promenad. Gick hem och duschade innan jag åkte på morsdagsmiddag hos mormor, tog med mig en hallonbakelse i handen när jag åkte också, sjuuuuuukt god!
Skjutsades hem ganska tidigt av bror min, för var tvungen att sitta och plugga samhälle hela kvällen, otroligt roligt! Men nu är det provet avklarat som var det sista provet i ettan ♥ Helt ok skönt.
Ska faktiskt släpa min feta röv till gymmet idag för en gångs skull, inte en dag för tidigt direkt. Smart att komma träna hela vintern och sen lägga av och komma på sista maj att man kanske borde träna lite, skyller allt på skolan då.. känns bättre.

Snart ett år sen


6 skoldagar kvar!!


Whats the point of doing anything?

Nu har jag precis kollat klart på Champios League finalen mellan Barcelona och Kiel. Höll på Kiel som alltid. Barca ledde hela matchen men Kiel tog ikapp i slutet och vann tillslut. Önskar att jag hade varit där! En spelare som verkligen sticker ut från mängden är Christian Zeitz - han är helt sjukt grym. Stoneface.

Jag har typ tankat ned musik hela dagen från sidan som Jennie visade mig imorse. Blev verkligen helt överlycklig när jag fick reda på att den fanns. Fjantigt men sant. Nu kommer min Ipod få massor av nya låtar, vilket alltid är skojigt. Har tröttnat på min gamla musik på sistonde, man zappar bara igenom hela listan tills man tillslut väljer nån låt som är helt okej.
Nu ska jag sova! Behövs om jag ska komma upp i tid imorgon. Godnatt folket.


I need to find, a piece of mind

Söndag... inte den bästa dagen. Men den här söndagen innebär att det bara är 6 vanliga dagar i skolan kvar innan lovet. Fy helvete vad skönt. De kommande dagarna kommer att bestå av massor av träning och knappt något plugg alls. Denna vecka ska jag ge mig fan på morgonpromenader - jag kommer dö av trötthet. Men jag bryr mig inte, ska fan göra det även fast det innebär en timme tidigare uppgång.
Min morgondag ser alltså ut såhär: Morgonpromenad, Matte kl.08.00, Historia, Spanska och Idrott till 14.40. Sen gym och senare träning 17.30.
Nu ska jag chilla lite hemma, städa etc etc. Fan vad kul!


Söndag

Jennie har precis visat mig en underbar länk! En sida där man kan få alla youtube-låtar till mp3-filer. Jag hade typ tio låtar som inte fanns på Limewire så jag blev överlycklig! Nu ska jag lyssna på ipod hela, hela, hela tiden!
Nu ska jag åka till Mariefred och på dop!

Trött_tjej_93

...Sitter och kollar på tv/lyssnar på lugn musik. Vad har denna kväll att erbjuda förutom regn och åska? En lugn kväll i soffan med älsklingar, film och glass. Yes ♥
Det enda bra med det här vädret är att man kan ligga inne och chilla utan att få dåligt samvete för att man inte orkar gå ut och sola....

Fredag, Lördag

Gårdagen spenderades i den stora staden, fick med mig en del hem. Bland annat en bikini (ÄNTLIGEN) shorts, hawaiian tropic, body lotion, lite anant kraffs OCH jag hittade en sak som måste varit gjord enbart för mig. En busskortshållare med mumin på, var tvungen att köpa det hihi.
Chillade med tooobbbiii hela kvällen igår, men var tvungen att gå upp tidigt och överge födelsedagsbarnet och åka iväg på den där jäävla övningskörningskursen! Jösses, vad långtråkig den var, kändes som att den aldrig skulle ta slut! Men som tur var gick hannie på samma och vi åt tonvis med kakor i pauserna.
Nu ska jag bara chilla tills jag ska på släktmiddag för min kusin fyller år, ska bli trevligt faktiskt :)
Sen får jag se vad vi hittar på, ska som sagt träffa Lollo, Jennie och Josse antagligen.


Lördag 29 April

Nu sitter jag hemma i soffan med Lollo och kollar på Summerland. Tjugo över tolv så drar jag till Gubbängen för att gå på barnkalas med mitt kusinbarn. Efter det så drar jag troligtvis hem och sen ska jag träffa Amanda, Jennie och Josse senare. Vad vi hittar på får vi se sen!

Lite bilder från gårdagen!


NEED A BIKINI!


They call me Jimi Slimi Bubbly Boy

Godnatt folket! Dags att krypa ned bland mina nya lakan.... mmmmysigt!

Torsdagkväll

Vilken otroligt skön dag, allt jobbigt stress-plugg är över. Blev hämtad av pappa vid 4-tiden, då åkte vi till Örby. Sen åkte vi och handlade mat och sen en kebab på La Bella. Sen var det träning och den gick faktiskt bra. Iallafall jämfört med igår, då kändes det verkligen sämst. Känns väldigt skönt att komma igång med träningen igen faktiskt, ju mer jag tränar desto mer taggad blir jag på att fortsätta(och sköta min kost....hm).

Imorgonkväll ska jag vara med min gulliga barndomsvän Sofia Cervell. Vi ses inte så ofta så det ska bli riktigt roligt. Först ska jag åka till henne i Älta och äta middag, sen ska vi åka hem till hennes pappa i stan och ha filmkväll om det inte händer något annat.
Nu måste jag sova, för jag ska upp kvart över sex imorgon.... fyfan!

Såhär liten var Sofia när vi kände varandra som bäst, och såhär snygg har hon gått och blivit nu! Snyggis!

Ett steg ut ur vassen?

Precis varit ute på en lång promenad med bror min, Emil och Moberg ytterst trevligt. Skönt att röra på fläsket, ska fan börja träna igen, fast ska nog satsa mer på promenader och kanske springa lite? Sen pass på det, blir nog braa.
Känns ju ganska ovärt att träna hela vintern och sen lägga av precis innan sommaren när det ändå är då som det spelar mest roll, inte för att jag är värsta sumot nu men finns en del att bättra om man säger så. Eftersom jag äter så mycket håller det inte att inte träna.. haha illa.
Ska gå en promenad imorgon bitti med mami för hon är också ledig, sen blir nog mitt uppdrag för dagen att hitta en bikini, men känns som att alla fina är paxade och allt börjar ta slut så det är på tiden att jag hittar någon nu. Hittade en fin på Zara men sen var den borta, ska ringa och se ifall den finns kvar.

Mina promenad kompiiizar

Treeeeningsdax


:D

Ååååååååååh va underbarthärligtfantastisktbäst! Fick reda på att jag är ledig imorgon, sweeeeeeet. Plus att jag snart är klar med allt i skolan för idag kan jag bocka av naturtest, spanskaredovisning och muntlig bokpresentation. Har bara historian jag ska skriva klart och ett samhällsprov sen är jag typ färdig med allting! Sjuuuukt skönt.
Blir ju inte direkt ledsen av att vi ska grilla kött och bea till middag och att man får studiebidraget imorgon också! Pricken över i:et skulle ju vara i fall jag fick lön imorgon också, men så kul ska vi säkert inte ha det.
typ såhär glad är jag just precis nu, hähähää

Vad händer för min del i sommar?

Jag vet faktiskt inte så mycket, jag vet inte ens om jag fått något jobb än. Men det kommer jag få reda på inom två veckor. Annars så kommer jag att jobba hos pappa när det går.
Det kommer vara en massa partaj nu i början av sommaren, har redan fått reda på typ 5 stycken. Den 18-19 Juni är det äntligen Eken cup. Sen är det midsommar, inget planerat där men det blir säkert kul.
Den 5-6 drar jag och tjejerna till Utö och har det mysigt - det kommer verkligen bli grymt. När jag kommer hem därifrån så ska jag troligen till Göteborg för att kolla på min syrra när hon spelar Partille. Några veckor efter det ska jag till Torö med mamma och Tessan i nån vecka, 1 och en halv kanske. No idea. Jag kommer åka ut till landet en del också. När jag väl är hemma så hoppas jag på massor av mysiga stunder med mina vänner! En resa till Gotland skulle vara det optimala - pricken över i:et på den här sommaren.
Längtar.

Curly!

Denna dag ser ut såhär:
Svenska, Samhälle, Matte, Spanska (2 redovisningar), Engelska -> Hem till mamma och packa, dra till pappa -> Träning 20.45 i Söderbymalm

Visst ser det otroligt kul ut? Och vad tycker ni om mitt überlockiga hår? Sov med en fläta så det blev lite afrovarning.

Dags för sängen ♥

Blir inte så roliga inlägg från min sida just nu, men snart så är det även slutpluggat för min del. Efter i morgon har jag inte mycket alls kvar, ett samhällsprov och en spanska redovisning i och för sig. Förutom alla jobbiga saker i skolan är det jättechill på dom ämnena där man är färdig, skönt. Nästa vecka lär ju bli ganska lugn då det mesta är klart. Det är helt sjukt att det är sommarlov om två veckor exakt, så om två veckor sitter jag här (eller förhoppningsvis inte här!) och har sommarlov, underbart!♥



Lill-Lördag today!

Kommer få ganska ont i benen imorgon kan jag tro. För jag tränade ida för första gången på 2 veckor, om man bortser från löprundan i förrgår och matchen för nån vecka sen. Efter imorgon är verkligen allt jobbigt i skolan slut och då har jag bestämt mig för att börja träna och äta riktigt ordentligt. Har verkligen slackat med det... inte bra.
Den här helgen så ska jag vara barnvakt åt mitt kusinbarn Albert på lördag för och eftermiddag. Vi ska gå på två barnkalas! Det kan bli roligt, Albert är så gullig. På söndag ska jag på mitt andra kusinbarns dop. Jag hoppas på att få göra någonting roligt på fredag eller lördagkväll iallafall!

Tröööttttt

Satan i gatan vad mätt jag är! Blev sen middag eftersom jag var på body pump pass med Anders, Juden och mamma. Sjukt jobbigt, jag som inte har tränat på två veckor kommer antagligen få en rejäl träningsvärk imorgon.. är helt slut i kroppen, men det är skönt då vet man att man har varit duktig!
Duktig har jag varit på att plugga idag också, gjort en bokrecension, legat och läst natur ute i solen och nästan skrivit klart min uppsats om förintelsen, duktig tjeeej. Nu börjar Grey's om två min så dags att slänga sig i soffan hoho.

En sak i taget. Hinner inte ifatt, när jag går längs med havet

Hemma efter ännu en jätterolig skodag, dock så fick vi inget nytt idag och jag fick reda på att jag kommer få VG i svenska. Skönt. Nu ska jag träna på min spanskaredovising och skriva på samhällsinlämningen. Imorgon är det värsta över, då är det dags att börja träna hårt igen. Ska nog gå på handbollsträningen ikväll. Men jag måste verkligen bli klar med samhället. Så nu ska jag sluta blogga.
CIAO

Ett steg längre in i vassen..

Igår åkte jag med mami till nacka och köpte present till min kusin. Fick en jättesöt pyjamas av mami med små söta katter på hihi, köpte ett übersomrigt nagellack också. Fikade gjorde vi också, delade på någon kladdkaks liknande sak, jag som tänkte skippa sånt nu men får köra från och med nu istället höhö.
Idag har jag haft muntliga nationella i engelska, men min lärare är dum i huvudet så gick säkert inte så bra. Fick iallafall veta att jag kommer få vg i företagsekonomi, så det var skönt! Slutade tidigt så jag är redan hemma, ska sätta igång att plugga en massa nu, superkul.

Snygga tjejer

Fan, vad jobbigt det är att plugga och skriva om saker som man inte förstår någonting om! Behöver hjälp. Hatar att behöva läsa på sjuttioelva olika jäkla sidor för att få reda på information, analysera, reflektera, jämför hit och dit hela tiden! Varför alltid detta analyserande? Känns så värdelöst att analysera något som man inte förstår så mycket om, man får helt enkelt ordbajsa och låtsas förstå.

Ska jämna ut den här skitpluggdagen med att äta ugnspannkaka och kolla på bra tvprogram. Imorgon är det onsdag, vilket betyder att jag slutar 12! Det blir hem och plugga till redovisningen.

This is gonna be awesomeee!

Jag är verkligen en no-life:er den här veckan, måste plugga konstant varje kväll! It's killing me, men jag uthärdar - eftersom att jag vet att på fredag så har jag fått allting jobbigt gjort och det är över. Det är bara ett fåtal skoldagar kvar också så det är inte lika jobbigt med skolan då. Även fast det är mer än någonsin att göra nu.
Blev extra glad igår när det bestämdes att jag ska åka med mina favorittjejer till Utö i 4 dagar i början av Juli. Cant wait! Jag ringde också jobbet som jag har haft lite kontakt med och det kanske fortfarande finns en chans att jag faktiskt får jobb där i Juni. Hoppas!


Äckelregn

Jävlar va skönt det var att vara ledig igår! Var en stund med toobbbeee sen gick jag hem och solade och läste min bok resten av dagen. Josse kom förbi vi blev sugna på glass och gick till konsum. Jag var helt sjukt sugen på twister och bara för därför kände den för att vara slut just precis då.. ledsen tjej. Vi åt god middag och massor av glass hos farmor. Mötte Elin och gick en prommis. Fortsatte läsa tills vi skulle sova.
Usch, imorse vaknar jag och ser att det regnar. Sen håller vi på att fixa om golvet i hallen så var tvugen att springa runt huset i regnet så fort jag skulle gå ner, nice. Regnet gör att mitt hår ser ut som bajs också. Har jättejättejättemycket plugg att göra. Vet inte hur jag ska hinnna med allt. Träna vet jag inte när jag ska hinna heller, ska med mamma och handla idag också så kanske inte hinner träna överhuvudtaget. Blir till att ligga i vassen i sommar?

Duktiga Lollo



Duktiga Lollo är i farten igen!
Idag har jag lyckats göra allt detta.....
- Lämna in 2 inlämningsuppgifter (och fått 2 nya)
- Börjar på en ny inlämning som jag snart är klar med
- Tagit en joggingtur
- Lagat goda köttfärsbiffar
- Inte tvättat håret på hela dagen (ska börja göra det varannan dag nu)
- Inte ätit en enda onyttig grej (förutom en klunk från Saras cola)

Åååååååååååhåååååå

Ledig imorgon ♥♥♥

Sommaren på G

Det kommer bli en grym sommar, för att inte tala om nästa sommar! Vi ska ha så mysigt och så jävla kul. Ni är så galna och roliga, och såklart så sneeela. I like you girls!

I said they both look pretty good and baby thats so do you.

Japp, det har varit en bra helg (även fast en har innehållt ganska mycket trubbel).
Meeen men, nu är det dags för den absolut sista pluggveckan i skolan!
Det enda jag har kvar är läslogg, samhälleinlämning, spanskaredovisning och turism/engslska "redovisning". Nu jäklar!
Och nej, jag röker verkligen inte. Och det är inte min hand på bilden. Jag hade faktiskt rosa nagellack och mina naglar är betydligt längre än så. Haha.

Trött tjej

Lördagen blev inte riktigt som jag tänkt mig, men blev bra ändå. Av en slump cyklade Elin utanför mitt hus så jag följde med henne hem, vi grillade och myste. Sen kom Malle, Emilia, Lollo, Jennie och Josse. Vi hade jättemysigt, skrattade sjuukt mycket, inte så konstigt med tanke på våra knäppa samtalsämnen.
Fick sovsällskap och tillbringat dagen med Tobbe, har bara degat och ätit i stortsätt hela dagen. Pannkakor med hemgjord hallonsylt och mosad banan. Smakade marabou kokos för första gången också, och den var som jag misstänkte sjukt god.
Skulle ta en promenad med Lollo en stund nu på kvällen efter att jag proppat i mig massa mat också, slutade med att vi hamnade vid berga och fors typ.. dumma lollo som lurade med mig så långt. Så världens bästa mami kom och hämtade mig, annars hade jag nog inte varit hemma än.
Känns oerhört onödigt att gå till skolan över huvudtaget imorgon för jag har bara en lektion. Det är engelska så jag borde gå för har antagligen muntliga nationella. Ska träna för första gången på en och en halv vecka också, KUL.

Kolla min gulliga naglar!

Tack Eliiin!

Söndagsparty

Nu blir det promenad med Jennie till Tungelsta, sen ska jag bege mig mot Elub där jag hade tänkt att vänta på Hampan - vilket hon inte vet om eftersom att hon inte svarar på sms. Men hoppas att hon hör av sig snart, medan vi väntar ska jag få coola naglar av Elin! Iiiih.
BYE.

Bilder från fredagkväll!


Sommardag

Hade bara nationella idag i skolan, behövde inte gå på några andra lektioner. Åkte hem och solade en snabbis, superskööönt! Mötte mami och åkte till stan och åt mysig (fruktansvärtsjukjävlagod) lunch ute i värmen och kollade lite. Provade bikinisar också, hittade lite trots allt men eftersom att jag inte är så värst tät just nu kunde jag inte köpa någonting. Sen träffade jag min söta kusin för mysig fika och kollade lite till, slutade med att jag fick med mig ett par jeansshorts hem eftersom mina jag hade förra året har så gott som gjort sitt.
Grillade, köpte godis, promenerade, åt svingod dessert, myst med tjejtidningar och annat tjejigt tjafft har vi hunnit med, jätteskönt!

Två sötsaker

Update från Josefin

Nu är vi och förar lite hos Josefin, denna kväll kommer bli freakin' awesomeeeeeeeeee!

Sexy princess/barbie

Nu är jag gladis. Fick vg på mitt engelskasamtal igår och mvg på idrottsprovet som jag skrev i tisdags. Att plugga lönar sig verkligen, och gud vad skönt det är när allt bara lättar från axlarna! Skrev det sista nationella provet i matte idag också, det gick helt okej tror jag. Mycket, mycket bättre än förra iallafall. Nu gäller det att verkligen ligga i den sista pluggveckan så att jag blir nöjd när jag får mina betyg.
Nu är jag sjukt taggad inför den fortsatta fredagen, kommer bli AWESOME.


20:e maj

Har precis kommit hem från en promenad med Elin som de flesta alla andra torsdagar. Massa framtids och livssnack och cirkusskyltar senare sitter jag här halft deprimerad över att mitt fruktansvärt goda äpple börjar ta slut.. gröna äpplen är fan underskattade, sjukt gott med ett kallt hårt syrligt saftigt äpple att sätta tänderna i, muuums!
Ska väl kanske ta och titta igenom lite matte till imorgon om jag orkar, känns bra iallafall att jag behöver 1 poäng på hela provet som är 2/3 så stort som det vi hade innan för att få g och inte alls mycket för vg men ska försöka få så bra som möjligt på den här delen också.

Yeey

Hittade dom, finally, imorgon blir dom mina! I love them.
Känner mig nervös över hur nationella kommer att gå imorgon, men hoppas på att jag klarar av ett godkänt. Imorgonkväll blir jag barbie/princess och det blir fet maskerad i skogen. Är taggad!
Nu blir det lite spanskaplugg och sen sussa!

Glasstjejen

Ojoj, inte skrivit mycket alls på sista tiden, men det är så skönt väder och har inte känt för det helt enkelt. Igår iallafall var jag med T, gick promenad chillade kollade på Grey's och såå. Hann på hela dagen äta nästan tre glassar, inte tränat på över en vecka - beach 2010 här kommer jaaaaaaaaaaaaag. Såklart har jag smällt i mig en idag också, fan glass är typ det bästa som finns.
Idag har jag faktiskt varit ganska duktig i skolan om jag får säga det själv, hade naturdebattsgrej typ och jag var den i min grupp som representerade blabla, fick dock panik innan för jag var inte alls bra förberädd tänkte typ springa där ifrån eller något, men det gick helt ok ändå.
Hade någon slags muntlig uppgift på spanskan också, som jag (kors i taket) fick vg på! Sjukt konstigt eftersom jag är kass på spanska.
Hann även göra svenska filmanalys redovisningen också.
Slutar egentligen vid fyra på torsdagar men vi fick gå lite tidigare som tur var eftersom vädret är superskönt, idag vad även första skoldagen i år som jag hade shorts på mig, ångrar det inte en sekund för annars hade jag avlidit.
När jag kom hem la jag mig ute på gräset och läste en bok till svenskan, så jävla skönt att man kan ligga ute vid klockan fem i bikini utan att frysa ett skvatt.
Igen som kommer orka läsa det här äckligt långa inlägget. Adjö.

Dont wanna be a young dad


Sommar idag igen

Idag är det fina vädret här, tyvärr så har jag inga shorts som jag faktiskt kan använda. Det blir ett måste att köpa ett par i helgen, men det är faktiskt väldigt svårt att hitta tycker jag. De ska vara ganska ljusa, snygga(såklart), vikta och inte allt för korta. Sen behöver jag en bikini, har varit på jakt som alla andra tjejer är vid den här tiden på året. Har hittat en jättefin modell från H&M som jag gärna skulle vija hitta i någon affär, men den verkar inte finnas. Samma sak som rosettbikinin som alla tjejer i Sverige var på jakt efter förra året... Jobbigt.

Pluggar i solskenet

Vilken hemsk uppdatering av mig, men förstå mig. Jag har pluggat som en häst hela dagen, kämpar för mina betyg! Nu ska jag fortsätta, sen ikväll har jag match i Söderbymalm.
Adios

Skolan♥

Fan va bra jag är, fick ganska bra på matte nationella och 20/22 på ett företagsekonomiprov och nu sitter jag efter skolan och pluggar natur. Duktig flicka. Mindre duktigt är att jag inte har tränat på en vecka, men jag skyller på min hals och förkylning.
Nu blir det glass i solen!


Solig dag

Idag så har vi legat ute i solen efter skolan, pluggat, kickat, stått på händer, ätit marabou och hittat 2st fyrklöver.
Nu duschar Amanda, vilket alltid tar 100 år och jag kollar på Äntligen hemma - när Amanda är klar så ska vi gå till Jonis och hälsa på lite. Kommer nog inte hinna kolla på Desperate Housewiwes idag. Knasigt.

Halleluja!


"Jag tror jag ska ta med mig förintelsen hem"



1. Jag är mycket brunare än Gurris 2. Elin är mycket söt när hon äter glass 3. Bootylicious

Onödigt

◊ Det absolut bästa som finns är när folk killar/kliar mig på ryggen. Skulle seriöst betala någon mycket för att få en massa killande/kliande - typ som att man betalar för massage.

◊ Jag hatar bh:ar, så jävla obekväma. Säger alltid "halleluja" när den är av.

Jag tar 130 kilo i benpress.

◊ Jag älskar Saltkråkan, Emil i Lönneberga, Pippi och Lotta på Bråkmakargatan. Brukar kolla på dem när jag är ensam hemma ibland.

◊ Jag har varit med på tv vid 2 tillfällen, en gång när jag var 12 och tävlade i musikprogrammet "Combo" och förra året i en reklamfilm.

◊ Jag tycker om att ha mina grejer organiserade, hör ibland att jag är lite militärisk när det gäller sånt. "Den ska va där och den ska va där!!"

◊ Jag får gäspattacker varje eftermiddag/kväll.

◊ Jag har aldrig sett en science fiction-film, aldrig sett Star Wars. (aldrig heller sett Sagan om ringen filmerna -vad det nu är för genre)

◊ Jag älskar hästar, har ridit i 8 år och jag tycker dom är underbara djur. Jag vet att det låter som en av alla dessa facebookgrupper men jag kan inte hjälpa det.


Amanda<3Elin


Nu ska jag gå ut och gå med denna otroligt charmiga varelse!

Why not?


Och lite bilder i från idag:


Vilken otroligt härlig dag

Tar en paus från mitt rålpuggande, måste skriva om denna otroligt roliga och fina dag. Jag var och paddlade med klassen i fina Nynäshamn. Brände mig såklart, opsi. Men ska verkligen inte gnälla, finns inget att gnälla på. Hela dagen var bara otroligt rolig!
Här ser ni min sexiga bränna:

Skolan är rolig, läs inte

Wähä, det är inte alls mycket kvar i skolan nu men mycket att göra. Måste strukturera upp allt eftersom jag har en tendens att vara ute i sista sekunden (lär inte bli nått undantag nu heller). Inte en sate bryr sig om vad jag ska göra i skolan men det är min blogg jag skriver vad jag vill hoho.

Tisdag: Skulle ha haft svenskaredovisning. Igen spanska
Onsdag: Svenska redovisning på resursen?
Torsdag: Spanska tjaffs, naturredovisning.
Fredag: Matte nationella.
Måndag: Ingen spanska eller historia♥
Tisdag: Ingen historia.
Onsdag: Igen samhälle.
Torsdag: Historiainlämning om förintelsen. Svenska bokgrej. Natur test. Ingen samhälle.

Ni få själar från Sp09c som läser det här kan ju påminna mig om jag glömt något. Annars tror jag att det här är allt som är kvar om vi inte får något mer, skönt!



Everytime we touch

Hysteriskt roligt i skolan som vanligt.. Fast det var iallfall skönt att ligga ute i solen men det var nästan för varmt, eller nej så ska jag inte säga men iallafall när man är fullt påklädd. Men det är fan sommar på riktigt nu, helt underbart! Bara ca tre veckor kvar i skolan nu och det börjar bli helt grönt ute, wiiie. Skulle egentligen göra en filmanalys till imorgon men har inte sett någon film så det får bli en annan dag.. jag är bra.

Så underbartfanstisktjävlahorskönt att man kan sitta såhär ute på kvällen utan att frysa♥

Promenad nummer två

Gick en mysig promenad med Bästis, blev en lång sådan. Fast vi blev så jävla upprörda när vi såg en typ fyraåring på cykel och en kanske femårig tjej med en barnvagn med en liten unge som inte kan ha varit mer än ett år som gick alldeles själva. Ungen som körde vagnen var själv typ lika hög som vagnen och hade ingen kontroll alls. Vad är det för föräldrar som släpper iväg två småungar som får ansvaret för en bebis när dom inte ens borde få vara ute själva överhuvudtaget. Jag och Josse var tvugna att kolla vart dom skulle, det visade sig att dom skulle handla på konsum, inte nog med det fick bebisen choklad? Fan, vilka vidriga föräldrar som har noll ansvar över sina barn. Usch.

Jeg kalder på dig

Gårdagen vart lyckad, tror att det beror mycket på vädret. Det var helt underbart, fint, vackert, förtjusande, bedårande och alla andra synonymer till det ordet's väder igår. Tyvär så hann jag inte sola ett jäkla skvatt, åkte från landet vid 11-tiden och kom till stan vid 13-14 ungefär. Åkte direkt hem och gjorde mig iordning, mötte sedan Malle och så begav vi oss till Anders.
Kvällen bjöd på maaaaaassor av massage, cykelproblem, 3 olika ställen, ett blått lillfinger, jordnötsringar, dans, ben&jerrys och mycket mer!

Svar!

Anonym om Svar på alla frågor.:
ha en till frågestund !!!! :D
Svar: Nej vi kommer nog inte ha en till frågestund på länge, men om du vill fråga nåt så är det bara fritt fram.

Blä

Idag däremot är jag långt ifrån lika glad som jag varit de senaste dagarna. Är helt seg i hela kroppen, som dels är från alla akrobatiska övningar vi höll på med igår. Jag har verkligen ingen energi till någonting, vill bara lägga mig i en stor hög i sängen med en fet godispåse. Men nej, jag måste plugga, har helt sjukt mycket som ska göras och jag blir frustrerad över att jag inte har tagit tag i det tidigare. Har precis gjort klart en idrottsuppgift som skulle vara klar den här veckan. Har en filmanalys som ska göras och redovisas till på tisdag, jag har inte ens valt en film.. Inte heller har jag det pappret som behövs för att göra uppgiften idag, jag är smart.
Har en massa annat jävla skit som ska göras också, pallar fan inte. Skjut mig.

Inte riktigt såhär glad


Sommar♥

Igår var världens skönaste härligaste dag! Helt sjukt skönt väder, kändes verkligen som sommar. Kunde gå omkring i bikini och svettas typ. Dagen spenderades till stor det med Elin, vi vaknade hos mig och var ute i solen hela dagen. Jonathan och Anders kom hit också. Vilket resulterade i att vi höll på med massa konster, haha.
Ligga ute i solen en hel dag med bra musik, härliga människor, pannkakor och ballerina kladdkaka är inte helt fel.
Kvällen var också jättemysig. Började hemma hos Anders och grillade, det var väldans trevligt. Sen när det började bli kallt började vi röra oss hem till Jonathan, men grannarna klagade för mycket så det slutade med att vi hamnade hos Juden, trots alla platsbyten var det en lyckad kväll!


ÄÄäääää

Kvällen i fredags var trevlig, vi åkte hem ganska tidigt och det helt klart bästa på hela kvällen var när jag och Elin kom hem och åt Ben&Jerry's glass. Mamma och pappa hade köpt hem ett lager med dom där goda, haha.

haha så jävla fula ♥


Fredag hela veckan, typ.

Igår kväll chillade jag med Torben/torbjörn/himmler kärt barn har många namn. Efter jag kom hem kom Elub, vi gick till henne hämtade lite saker och åt svingod kaka. Nu håller vi på att göra oss iordning för vi ska till Emelie Larsson på krök/fest liknande. Ska bli trevligt, blir lugnt för min del iallafall. Snart ska vi proppa i våra hungriga magar med fajitas, mööms. Ska få mina naglar fixade också av proffset själv♥

I'm a killer when the lights go out


Nu åker jag till landet och kommer hem imorgon om det händer nåt kul då. Så se till att fixa det! CYA

För ett år sedan...

♦ Så var Louise überblond och Amanda var svarthårig!
♦ Så hade vi känt varandra i 5 månader!
♦ Så "festade" vi på Årsta Havsbad och var på Mathias Ekstrands fest.
♦ Så var det bara någon månad kvar tills vi skulle ha: Klassresa, Bal, Skolavslutning och ett riktigt nice sommarlov tillsammans!

Bikiniproblem

Herrejösses vad svårt det är att hitta en bra passande bikini, har länge funderat på en trekantsbikini men jag kan inte bestämma mig vad som är snyggast. Skulle vilja köpa en medan dem är så pass billiga som de är nu. Har blivit lite förälskad en beige med leopardfläckar från HM, fast jag har inte sett den i butik än och den är borta från hm.com. Blev lite kär i den helsvarta (båda på bild) från Bik Bok, men den satt inte så himla bra irl så jag vet inte riktigt. Gud vilka problem jag har! Herregud. Fjantigt.

Sail away with me

Nu har jag pluggat lite svenska, usch jag är inte bra på att plugga när det inte gäller i sista sekunden. Det är så svårt att veta vart man ska börja. Det gäller bara att verkligen ge sig in i det, och slopa allt annat. Skita i t.ex facebook! Fan, jag tycker inte om facebook, och alla dumma bloggar som man inte ens vill läsa men man gör det ändå. Dumt.

Imorgon ska jag åka till landet, kommer nog troligen hem på lördag men kände att det var dags att åka dit nu - det var för länge sen och jag saknar det. Skönt att åka iväg och koppla av, kanske kunna plugga lite också...

Idag har jag och Amanda knarkat den här låten, tyckte inte om den i början som vanligt med alla andra låtar också men den är faktiskt himla bra, speciellt om man har högt ljud...
Jag och Amanda satte också upp nya mål, eftersom att jag redan klarat spagat nu så ska jag klara en handvolt. Prövade idag, kunde välta över från att stå på händer men landat bara på ryggen. Kanske måste bli vigare i ryggen? Svårt iallafall, men jag vill verkligen klara det för det vore hur coolt som helst. Amanda skulle klara någon slags volt, som hon hade gjort förut men inte kan längre. Kan inte namnet.
Här är våran nya knarklåt som vi snart kommer tröttna på!



My first kiss went a little like this.... and twist

Idag så tog vi en promenad till Vh och köpte lite godsaker. Nu har vi suttit och funderat på vad tusan vi ska klä ut oss till nästa fredag när Wolfis och hennes bröder har 18års fest... har funderat på att vara nunnor men vi vet inte riktigt. Man behöver inte vara en kändis om man inte vill så... Vi får se!

På Coop Konsum i Vh så fick man 2 st Wichglassar(ben&jerrys!!) för 10 kronor! Rena rama kapet eftersom att en sån glass egentligen kostar 26 kronor! Vi var bara tvungen att köpa en varsin då, hoho.


Party, party and pa pa pa pa party

De absolut bästa partylåtarna just nu är!



You and I - Medina, Svenstrup & Vendelboe remix
Adiago for Strings - Tiesto
My first kiss - Starstrukk & Kesha
Escape me - Tiesto
Horny all night long - Mousse T. The Dandy Warhols
Krazy - Detail. ft. Kesha
I love my people - Eddy Watta
On the dancefloor - David Guetta, will.i.am
Gettin over you - David Guetta, Fergie, LMFAO

Bra dag :)

Matte nationella var svårt och krångligt, har verkligen ingen aning om hur det gick.. kan gå lite hur som helst känns det som. Skönt att det är över iallafall. Efter det fick vi veta att vi inte hade någon företagsekonomi plus att jag inte hade samhälle så slutade vid tio, lagom skönt. Fast eftersom att det var potatisbullar till lunch chillade jag och Gustaf i solen så länge tills vi kunde äta. Gott var det, men är faktiskt stolt över mig själv att jag lyckades med att bara äta fyra, haha. Våran skola har faktiskt bra mat mellan varven, idag t.ex. fanns det sallad med olika meloner i, aaasgott!
Cyklade en timme på gymmet innan jag åkte hem och slängde på mig bikini och la mig i solen med Ipoden, ibland är livet jävligt bra måste jag säga. Har nog fått lite färg tror jag minsann.

Precis vad jag har på mig just nu, sommarkänslor hej.

Blääää fan bajs

Var så inne i matten att jag glömde bort despie! :( Kan inte kolla nu heller för tvn (hur fan säger man tv i plural? tvarna, tvn, tvfanskapen) är upptagna.. Ska dränka mina sorger i kesella.

Fräknis

Hade som sagt idrottsdag idag, var inte alltför hemskt att vara ute i solen hela dagen. Vet inte hur mycket vi har gått idag men måste vara väldans långt efter att ha gått fram och tillbaka mellan massa uppdrag och vunnit skruvar, haha. Gick omkring och var kissnödig jättelänge, så skulle jag sätta mig i skogen så hör jag att det prasslar till i gräset så ligger det en fucking huggorm där! Tur att jag inte satte mig där..
Kim tipsade om ett café som var nyöppnat och bjöd därför på fika, klart vi inte bangade på det. Slutade med att jag, Lollo, Kim och Josse satt och mumsade morotskaka.
Eftersom vi var nästintill döda orkade vi inte köra så mycket på gymmet, blev 30 min kondition. Morotskakan stoppade inte mig och Lollo från att stanna på konsum och köpa varsin glass och lite naturgodis, hähä.
Däckade nästan en timme i solen när vi kom hem också, vilket resulterade i ännu lite fler fräknar.
Nu har jag precis ätit, är nyduschad insmörjd i babyolja i min mjukisdress, nice.

Söt tjej

Ya could never give me cure for the pain I feel inside

Ojojoj, nu är jag trött. Det har faktiskt varit roligt idag på idrottsdagen. Vi skulle göra massa uppdrag och samla ihop så många skruvar som möjligt typ. Jag och Ana-Maria la verkligen ned vår själ i det och gjorde tio uppdrag, våra grupper fick sammanlagt ihop 22 skruvar. Hela klassen fick ungefär 82 tror jag, får hoppas på en vinst!
Efter idrottsdagen tog jag, Amanda, Kim och Josse en fika på ett nyöppnat café i Handen. Sen drog jag och Amanda till gymmet, helt slut var vi så vi körde vara kondition i en halvtimme var. Sen åkte vi direkt till Konsum i Tungelsta och köpte liite naturgodis och en glass. Värt! Sen låg vi i solen på hennes altan i ungefär en timme, vilket resulterade i att jag är ett tomatface just nu. Men det är inte så farligt, Amanda fick ungefär 73743983 nya fräknar och jag fick väl 5 till! Orättvist.
Nu ska jag laga mat och äta ute på balkongen, den är det Despie som gäller.
Imorgon är det "fredag"! Herrejösses vad skönt.

Åh, detta var mysigt. Långgården i somras.

Vinst again

Skönt att få ta ut sina aggritioner på matcher alltså, och vinna! Det gör inte så mycket att man får lite smällar hit och dit då. Det är bara nice att få trycka ned någon i motståndarlaget på golvet! Det blev en vinst mot Hammarby med 28-17. Grym andra halvlek när de mesta bara flöt fram.
Nu har jag packat för en idrottsdag och gymkläder till imorgon, exciting måste jag säga. Men fan, hellre det än vanlig tråkig skoldag.
Nu ska jag äntligen sova, kommer vara kul att vakna imorgon och få se en blå haka när man kollar sig i spegeln. Godnatt. 

Har lagt upp denna förut, men glr det igen. Den är grym



Sol?

Har precis mumsat i mig kesella, blev inget pluggande..
Imorgon ska vi ha idrottsdag på rudan, KUL. Hoppas fan att det inte är lika värdelöst väder som idag, usch nu får det ta och vara slut på det här skitvädret, jag vill ha sol nu! Weei, checkade vädret på internet nu och det verkar som att det ska bli ganska fint imorgon hoppas dom inte har fel som vanligt bara..


Intressant vetande

Har egentligen inget vettigt alls att skriva, har varit en vanlig skoldag sen gymmet. Körde bara kondition idag, ska nog bara köra de hela veckan (om någon undrade) för det är ju faktiskt det som behövs mest. Dock var det väldigt nära att jag skippade gymmet och köpte godis, men icke!
Idag borde jag plugga matte, kanske börja på en idrottsuppgift som ska vara inne i veckan också.

Matglada tjejer

Nu har dessa retards varit i farten igen, haft matdrömmar, fantiserat om Ben&Jerrys och ätit massor med mat. Nu sitter Lollie och Hampus i skolan och chillar, längtar hem till en säng, tv och godispåse(ben&jerry's vore inte fel det heller).

Bilder från lördags!


På den andra bilden ser ni Amanda städtanten, som lyckades ta sönder Jonis och Emils finfina chipsskål! Mongolid.
Kvällen i helhet var helt okej, hände lite knasiga saker men det hindrade inte mig från att ändå ha det trevligt.

Hold your head up high, and this pain will die

Som sagt så gick jag och Amanda en mysig liten promenad igår, när jag kom hem och gick och la mig så somnade jag verkligen direkt när jag la huvudet på kudden. Var tydligen jättetrött, fast jag kände inte av det på dagen.
Nu sitter jag i samsam-hemvisten och ska ha spanska om tio minuter, veckans tråkigaste lektion. Vill bara att den här dagen ska ta slut, känner mig lite halvt nere och har huvudvärk. Skulle vilja ligga hemma och kolla på tv och dricka te. Eller så skulle jag vilja att det var jäääättefint väder, det kanske skulle pigga upp lite. Något mer som skulle pigga upp är en vinst ikväll mot Bajen!


Måndag: Skola, match 20.30 i Liljeholmen mot Bajen
Tisdag: Idrottsdag, gym
Onsdag: Nationella i Matte, träning
Torsdag & Fredag: Ledig

Chill mode

Kvällen igår var trevlig, var sjukt trött så drog ganska tidigt. Var helt ensam hemma för mamma och pappa var borta, men som tur var fick jag sällskap. Idag har varit världens lataste dag, fast mysig ändå. Har lagat pannkakor, tittat (sovit) på film typ. På kvällen kom Jonathan på tacomiddag, första gången han äter hemma sen han flyttade. Nu har jag precis kommit hem från mysig fika hos mormor och en kort prommis med Lollo.

...


Lördag!

Idag så har jag och Amanda varit oxh kollat på Josses match. Sen har vi varit hemma hos Jonis och Emil och hjälpt dom med att möblera lite. Nu sitter jag och Malle och väntar på att Anders ska komma och hämta oss, sen drar vi dit igen! Nu ska vi ha kul!!!!!!!!!!!!


I love the crazy things you do

Är helt ensam för omväxlingens skull, skönt faktiskt. Fast Lolli kommer hit om ett tag så ska vi kolla på Josses match. Skippade gymmet idag också, så får bli en promenad sen. Äckligt jävla väder, jag vill ha sommar och vara typ såhär brun:


Figuren vs livsnjutning

Sitter och chillar med Jossie. Idag har vi varit i stan och shoppat, jag har lyckats bränna allt utom 15 kronor av mitt studiebidrag, smart. Åkte hem med Lollie och åt hos henne, tog vägen förbi konsum och köpte godis innan vi åkte hem till mig. Josse kom hit också, så vi tog en prommis till konsum för hon skulle köpa godsaker. Träffade Jonathan, Elias och Anders där också, så Anders köpte en marabou polka som jag fick. Trodde den skulle vara asäcklig men den var god! Vi fortsatte promenera så hittade vi en boll och fick för oss att spela fotboll. Fick sällskap av Arasch och Rosbelt nånting, jag ägde trots att jag har noll bollkontroll. Har faktiskt blivit sjukt mycket bättre än vad jag var förut, träffar bollen till och med *stolt*. Dock sprack mina favvobyxor när vi kickade :(

Fast den är inte i närheten av passion!

Fredagkväll

Dags att stänga ned maskinen och sussa lite. Var som sagt i stan idag och hittade lite saker, dock så gick det bättre att hitta saker för Amanda än mig. Köpte bara 2 tröjor, 1 bh, 1 klänning och lite småtjafs. Kvällen har spenderats i Tungelsta. Vi spelade fotboll med några turkar och sen drog jag hem. Fick skjuts av snälla Anders!
Imorgon förmiddag så hade jag och Amanda tänkt att träna, sen ska vi nog kolla på Josses match och sen får vi se vad kvällen har att komma med!
Godnatt!

Fan ta vädergudarna


Wiiiie

Sitter i skolan med Gustaf, Jocke och Emelie. Vi har precis haft företagsekonomiprov, gick nog helt okej ändå trots att jag inte hann plugga så mycket igår. Jag är hungrig som ett lejon men matsalen öppnar inte förens om 40 min.. Har natur sen heeeeelg! Då blir det som sagt en tripp till den stora staden med Loolliis.


Raggmunkar=mums


Hampis och Lollis

Som sagt så drog jag och Amanda ut på en promenad igårkväll, som vanligt så hände det massa konstiga saker. Sen drog vi hem till Emil och Jonathan, hjälpte till lite och sen så låg vi bara och kollade på tv till halv elva typ då drog jag hem och slocknade direkt!
Idag ska vi åka och handla i stan, sen ska vi försöka slinga mitt hår!

.

Redan fredag imorgon, herre jösses! Idag var det vanlig skoldag, slutade sent men var kvar i skolan ännu längre och pluggade (jag är bäst) åkte direkt på personalmöte på taco bar. Efter åkte jag hem och lagade middag, pluggade lite till innan jag och Lollo tog en prommis och gick hem till Jonathan och Emil och hjälpte dom lite. Nu sitter jag här nyduschad och ren och ätit kesella, klockan är alldeles för mycket. Måste föna håret och sånt tjaffs så måste jag plugga också och jag börjar sex.. Lär ju vara lagom pigg imorgon!

Fan vad kul det är med skola.


Idag är det bara en vanlig jävla vardag, finns inte så mycket att berätta.

VINST!

Det var en riktig bra match idag, fick in 4 baljor! Bra för att vara mig, så det var väl ganska kul antar jag. Det blev en vinst med 29-18. Nu sitter jag och kollar på fuskbyggarna, ska sova efter det eftersom att jag var så himla trött idag på förmiddagen. Längtar till helgen jättemycket, vet faktiskt inte vad som händer riktigt men jag hoppas på något roligt såklart, annars ska vi bara mysa hade vi tänkt. Jag och Amanda har planerat en suuuupernice marängswisch som vi ska göra, längtar!!!

5:e maj

Kort skoldag idag, slutade halv tolv, skönt. Var äcklig mat i skolan så åkte direkt hem, inget gym heller för jag ska dit ikväll med Anders och köra body pump. Nu har jag precis ätit, ska sätta igång med allt plugg. Har en massa att göra.. Både matte, samhälle, företagsekonomi och spanska egentligen men den glömde jag i skolan, oops!

Powernap

Åh herregud, vaknade precis upp ur värsta tuppluren. Har nog aldrig sovit såhär på dagen efter en vanlig natts sömn, brukar bara hända när jag har sovit kanske 2 timmar på natten... Men jag somnade iallafall i soffan, mitt på dagen! Inte likt mig. Nu känner jag mig lite seg, lite illamående och ganska trött. Man ska väl känna sig pigg efter att ha sovit ett tag? Eller kanske inte, jag har ingen aning om hur länge jag sov. Läste nyss att 30 minuter ska vara det längsta, och jag kanske sov längre. Skulle behöva no-explode eller någonting liknande nu!
Nu måste jag pallra mig iväg till centrum, jobbigt!

We are the insane as we ignore the mirror's truth

Sitter hemma och försöker göra klart några skolareten, en himla massa nu som måste bli klara. Bara en massa jäkla inlämningsuppgifter hela tiden verkligen! Har haft ungefär 2 skriftliga prov under tiden som jag gått på Fredrika, sjukt. Snart ska jag äta lite lunch, sen pallra mig ned till Apoteket.

Idag: Till Apoteket, Match i Söderbymalm 19.00
Torsdag: Skola, Studiebesök på Rättegång, Till mamma
Fredag: Skola, Handla, Kvällen?
Lördag: Don't know
Söndag: Don't know
Måndag: Skola, Match i Liljeholmen 20.30 mot Hammarby

.


Mystisdag

Var i skolan hade nationella på morgonen, sen hade jag spanska uppsatsgrej som var sjukt svår, fattade ingenting och det lär inte läraren göra när han läser heller.. var hos tandläkaren med Jocke istället för idrotten, hann köpa en glass innan också hihi. Fick vänta medans Jockes tänder kollades, låg i en tandläkarstol och jäävlar va sköna dom är! Sov som en gris.
Körde kondition på gymmet med Lollie, vi åkte hem och duschade och åt innan vi gick ut på en prommis med Josse och Jennie. Sköönt, köpte lite godis också :$
Nu är det dags att sova efter våran despiekväll, godnatt!

SOL


Fuck alla, godnatt

Som Lollo har jag också varit småsur hela dagen, nu på kvällen fick båda vi värsta argatackerna, tänker inte gå in mer på det dock. Aja, nu sitter jag här iallafall insmörjd i babyolja i min mjukisderess och äter kesella och ska läsa nya solo så ska inte klaga.

You crossed the line

Fan, har kännt mig på skithumör hela dagen. Rättare sagt fitthorkukjävlaskitanusidiothumör!
Allt började imorse och det är fortfarande nu! Ska fan gå och lägga mig och låta nästa dag börja bättre. Enda stunden på dagen jag var glad var fan när jag träffade Amanda. Imorgon ska vi mysa till vardagen med en Despiekväll, Josse ska vara med också tror jag. I♥min arg-lista på spotify, funkar jättebra om man är arg och irriterad. Blev extrasuper glad också när jag gick upp nyss och såg att min syrra ätit upp hela ananasen.

I despise everything I see, so I don't give a fuck if ya hate me

Humörsvängningar

Det har fan varit en bra helg, och så tillbaka till vardagslivet igen. Men det gör inte så mycket, det börjar närma sig sommaren nu. Helt jävla underbart, man blir helt lycklig så fort det är bra väder. Det är bara fem veckor kvar i skolan nu, herrejösses. Och nästa vecka så går vi bara tre dagar, blir glad bara jag tänker på det. Skönt att man kan uppskatta såna saker så pass mycket!

Nu ska jag äta lite ananas och chilla framför teven, det behöver jag!

Vårnaglar ♥


Flyger iväg som ett pappersflygplan..

Vanlig skoldag, gymmet, fixat högtalarna till datorn, hem ätit middag. Typ så händelserik och rolig har min dag varit. Fast idag på matten blev jag överlycklig för en stund, för då fick jag veta att man är ju ledig nästa torsdag och fredag! Det ska bli sjukt skönt, orkar inte med skolan just nu. Har nationella i engelska både läs och hörförståelse, dessutom börjar vi tidigare än vanligt pga det. Måste plugga matte också, fan jag är irriterad på allt och alla idag.

FINFORM.BLOGG.SE

Kom igen nu grabbar! Bloggen har varit död alldeles för länge, dags att börja skriva igen!! Nu finns det mucho mucho att skriva om så det är bara sätta fart!

..


Hoppla

Dagen började med grötfrukost i solen med Elin, sen rörde vi oss mot henne och gjorde pannkakortill lunch. Jag hamnade på födelsedagsfika där och åt massa godsaker, fick söta naglar fixade också.
Mötte Josse, Lollo och Lunkan på vägen så gick vi hem till mig innan vi begav oss mot Jonathan och Emil. Som sagt hjälpte vi dom med att städa, stod och skrubbade ganska länge där sneeela som vi är. God middag hos Lollie, sjuk promenad tillbaka till grabbarna och Ica Maxi tripp har vi hunnit med också. Jag åkte med dom tillbaka hem och hjälpte lite till och nu sitter jag här nyduschad i mjukisdress trött som attans. Ska fixa lite saker bara sen sova som en gris.

Partyhelg

Gårdagen blev jävligt lyckad ändå, det trodde jag inte eftersom att jag var sjukt trött. Men kvällen resulterade i att jag hängde med Kim & Malin och dansade som galningar. Drog hem vid 12-tiden, var så himla trött så jag dckade så fort jag kom hem. Tusen tack till Carro, Lisa och Annso för en rolig kväll. Och extra grattis Annso till förlovningen, fan vad jag grinade när jag såg det! Jättefint!

Vaknade upp imorse och mådde prima vagina, tog mig till Tungelsta vid 2 tiden och hjälpte Jonis att flytta. Tillslut så stod jag, Josse och Amanda och städade hela köket. Duktiga flickor! Sen drog jag och Amanda hem till mig, åt middag och tog sen en promenad tillbaka till Tungelsta och hem till Jonis och Emil igen. Åkte till Ica Maxi och handlade och nu sitter jag här. Har fått jävligt mycket gjort idag känns det som, känns bajs att det är skola imorgon. Men inte lika bajs att det är 5 veckor till sommarlovet! IIH!

Kärlek vid sista ögonkastet

Igår slutade jag som sagt kvart över tio, fick stjuss till gymmet av Jocke som kom in i klassrummet helt överlycklig och hade precis tagit körkort! Mötte upp mamma, vi gick på body pump, jobbigt men skönt! Hann cykla lite också innan jag och mami åkte till la bella och åt lunch med Jonathan, Elias och hans brorsa. Åt en fruktansvärt god avodadosallad. Åkte hem och duschade, sen kom josse och vi fixade lite grejer för kvällen. Kvällen blev i stort sätt lyckad! Dock fick jag sova på soffan med en filt för min säng var upptagen..
Idag har vi haft en klassisk dagen efter dag hos wigers, dvs. en jävla massa folk som ligger halvt döda på soffan och massbeställning på la bella och inköp av ben&jerry's. Som det ska vara helt enkelt. Middag åt jag hos mormor och morfar med lite andra släktingar, jättemysigt. Satt ute i deras uterum så fick värsta sommarkänslorna. Känner att jag behöver träffa dom oftare, blir ganska sällan nu för tiden.
Nu ligger jag med Elin i min säng, lyssnar på musik och har ätit världens godaste efterrätt.♥

Trött tjej

Sitter hemma astrött och färdigfixat att dra på Annso,Carro & Lisas fest. Hur tusn ska jag orka? Det kommer sluta med att jag sitter i ett hörn och sover, och sen går hem klockan nio typ. Om inte någon där har något extremt upppiggande medel, men jag tvivlar på att det skull funka. Vissa personers snarkningar höll mig vaken nästan hela natten. Slutade med att jag låg och slogs med kudden för att få tyst på fanskapet.
Får se om jag ens kommer orka röra mig på festen ikväll, ska ialalfall gå för att vara trevlig och träffa laget m.fl. även fast en kväll framför soffan/i sängen lockar...

Im not myself tonight

Nu är vi hemma efter en knasig kväll hemma hos Josie, Jennie & Amada ha precis däckat på sängen. Bloggar imorgon, GODNATT!

RSS 2.0