Hehe

Inte igår. Vad har hänt sen sist? I fredags tillbringade jag kvällen hos Josse med Kim, åt mysig middag och spelade buzz och körde singstar! Hämtade upp Elin och åkte och sov här. Vi åkte till stan dagen efter, Josse och Jennifer var med också. Jag fick ett spontanryck och tog hål i den lilla snibben i örat. Åkte hem och var på middag med familjen innan jag drog med Lollo till Maria där vi tillbringade kvällen ett par tjejer med te och chokladpuddig och godis, trevligt. Åkte hem och sov hos Lolliie. Fick något ryck mitt i natten och både jag och Lollo vaknade av att jag skrattade (jag drömde om henne) hon frågade vad det var men jag sa "äh vi tar det sen!" Så somnade jag, skum man är i sömnen alltså.. Vi åkte till skärholmen på söndagen, Jennie kom dit också. Himla krångligt att ta sig dit men det var värt. Hittade massa saker, mycket av lönen rök dock.. Kvällen slutade hemma med god mat och film.
Idag skulle vi haft überlång skoldag, men fick veta när vi skulle gå till sista lektionen att den var inställt. Sjukt skönt!
Åkte hem till min mormor istället, så himla mysigt där. Hon visste att jag skulle komma så hon köpte massa goda frukter och choklad hihi. Vi spelade alfapet som vi alltid brukade göra förut när jag var mindre (varje måndag). Lagade mat och gjorde en asgod sockerkaksliknande grej med kokos på, sjukt god.
Gustaf hade sett att det fanns passion på extrapris så han köpte det till mig, hihih. Så tryckte nästan i mig en hel på lunchrasten.. Gott var det iallafall!
Intressant information, tappade precis ett armband i toan, nice!

I will never say never....

SD hit och SD dit, en jävla massa diskussioner och debatter om dom. Känns som att alla människor försöker få varandra att inse att man verkligen har rätt. Som att en moderat och en sverigedemokrat skulle debattera och så säger moderaten tillslut: "Ja, men du har nog rätt iallafall". Skulle inte tro det.
Alla människor som borde se Parlamentets valspecial, iallafall om man är lite halvinsatt i valet. Känns ju lite fel att sätta mig in i valet eftersom att jag inte får rösta förän om 4 år. Valspecialen är iallafall jävligt rolig! Kom på att min lillasyster också kommer att få rösta om 4 år, knasigt...

Imorgon är det torsdag. Torsdagar är ganska sköna dagar förutom att vi börjar klockan 8. Slutar runt två och sen är det hem och plugga som gäller. Den kommande fredagen är min sista lediga fredag för en lång tid. Bytte min tisdagstid mot fredagar 16-20. Så nu jobbar jag alltså fredagar och lördagar, r-o-l-i-g-t. Speciellt denna helg, lönehelg!! Wiiiie.
Idag hämtade Kim ut sitt körkort som hon tog i måndags! Så jäkla grymt. Längtar tills jag får mitt kort!

!

Snart fredag.......

.

Har inte så mycket att skriva direkt, händer inte så mycket. Iget kul, ingenting. Sen jag skrev sist har jag inte gjort mycket vettigt, varit i skolan och på gymmet igår. Nu är den längsta skoldagen på veckan avklarad också. Idag ska jag sova tidigt, somnade flera gånger i skolan idag.. Skitjobbigt att jag har så lätt för att somna på konstiga ställen även fast jag inte vill. Satt på en stol i cafét så helt plötsligt somnade jag till, retard.


Kalaaz

Jag skulle tippa på att det där var nog sista gången det var fest här, jävla svin alltså. Såg ut som skit imorse och var sjukt vidrigt att städa, tog typ hela dagen. Var okej kul igår, undrar dock vart jag hade min hjärna..
Nu har vi varit på middag hos mormor och morfar, jättemysigt. Dom har varit med sin husbil och åkt runt i europa så har inte träffat dom på ett par veckor. Fick ett jättegulligt armband av dom också, söta som dom är!
Den här helgen har gått stört fort, fan orkar inte med skolan.

Favorit i repris!


Elin sov här i torsdags och fixade mina naglar, snel som hon är! Så nu har jag mina zebra,godis,björknaglar igen. Hade dom i våras också en gång, blir helt nostalgisk.

Helg<3

Åh herre min skapare vad skönt att det är helg! Igår åkte jag som sagt med tjejerna till farsta, käkade glass på donken. Nice, åt lunch där också (y). Mötte Emelie Larsson påväg hem, trevligt att träffa henne! Hemma hade vi släktkalas eftersom mamma fyllde år igår och idag fyller Jonathan. Så en jävlans massa firande och mat och tårtor den här helgen. Nu sitter vi och väntar på papi så vi ska in och fira Jonathan hoho.
Jag hatar att färgen från grekland har försvunnit så fruktansvärt fort, blää.. Så ska faktiskt åka och sola idag, det har jag inte gjort på urminnes tider! Efter det ska jag träffa Elin och sen blir det fest @ Wigers, niceee!

Mitt och Linns konstverk!


Freaking awesome!

Äntligen helg... idag blir det en riktig chillkväll! Ska nog tom krypa till kojs snart! Det behövs efter en lång vecka. Idag efter skolan så begav jag mig med Amanda och Josse till Farsta för att köpa present till Jonis. Efter ett tag så kom Malle också. Vi var lite finurliga och kom på lite knasiga presenter. Men, det var lite typiska Jonisgrejer så vi hoppas att han uppskattar det!
Imorgon så ska jag åka till Elub och hämta en klänning som jag kanske ska låna av henne, efter det till Torvalla för att spela match mot Bollstanäs. Efter det hem och träffa Sara, göra oss iordning och dra till Wiger's. Sen får vi se vad kvällen har att bjuda på.

Sara Lennartsson! Grym tjej

Dumma piercing

Kan inte den här saten bara läka någon gång? Idag slog jag i den skithårt i en bordskant så det nästan började blöda. Alla säger helt olika hur man ska sköta den, hur fan ska man göra? "tvätta så mycket du kan!....tvätta inte så mkt det stör läkningens process!...ta bara handsprit på.... äsch ta inte handsprit det är inte bra, ta alsolsprit, kloshexidin, saltlösning... bla bla bla!"

Jaaahapp

Den här veckan har hittils varit helt värdelös, har varit nere och på dåligt humör nästintill hela tiden.. Men känns som att det är lite bättre nu. Som sagt så närmar sig helgen och tacka gud för det.
Just nu sitter jag hemma faktiskt, var i skolan och gjorde en redovisning, gick väl helt ok. Efter det ett hål på nästan tre timmar. Dör hellre än att sitta i skolan så länge och bara slakta tid. Dock måste jag åka tillbaka till skolan för matte, svenska och engelska.. Döda mig. Efter det blir det gymmet som vanligt, hejdå.


Tööörsdaag

Nu närmar helgen sig med stormsteg, skönt... Nu har jag svenska grammatik. Hur kul som hellst. Ikväll ska jag till pappa, plugga spanska och matte. Tror inte det blir någon träning för min del idag.

Herre Jesus

Mp3e, Sp3, Sp08f, Sp08d, Sp08qidbiqebnpw.... Ja, ja, ja, ja, ja... eller? Fasiken vad sugen man blir att gå på studentskivor nu. Men nu är det bara ungefär 6 månader kvar tills jag blir arton. Kommer bli a-w-e-s-o-m-e.
Denna veckan ser ut som en heeeelt vanlig vecka... här är en superrolig veckoplanering:
Måndag: Skola + Träning
Tisdag: Skola + Byta ind.val + Jobb
Onsdag: Skola + Träning
Torsdag: Skola + Träning
Fredag: Skola + VILA
Lördag: SM-match Torvalla mot Bollstanäs 15.30 + Jonis feeezt
Söndag: SM-match mot Gustavsberg 09.15 och 14.15 mot Opal.

I still wish you the best with a.. fuck you!

Lite verksamhet på den här bloggen! Igår var jag i stan med mamma och köpte presenter till brother. Åt på doken och fikade gjorde vi också, hihi. Hem och sen vidare på släktkalas för min kusin som fyllde 30, satt ute i ett tält med ljus och sånt mysigt, god mat och svingod tårta, mycket trevligt. Mindre trevligt var det att jag åkte hem i förväg utan nycklar.. Ännu mindre trevligt var att jag pratade med Elin i telefon och så la den av för att det var dåliga batterier och det funkar inte att ladda den. Får inte igång den så det blir till att lämna in den på lagning imorgon, kul.
Idag har jag haft en värdelös dag. Hade ingen telefon, en riktig "ful dag", regnade ute vilket inte gjorde mig sötare, blev fruktansvärt irriterad på naturkunskapsläraren, kycklig och curry till lunch (hatar curry) till exempel. Brutalt irriterad har jag varit iallafall på allt och alla. Lugnade ner mig lite på gymmet, haha. Nu på kvällen har jag pluggat för jag är bäst, hej.
Här hade jag tänkt slänga in lite bilder från helgen om telefonfan hade funkat.

Knas

Gårdagen blev inte riktigt som tänkt, haha. Kan inte ens kalla det fest.. Men det var trevligt iallafall. Annorlunda saker hände, som jag inte tänker gå in på. Idag har jag ätit glass hos Lollie och gått en stund i centrum. Ikväll kommer Jennie som jag inte träffat på jättelänge känns det som. Lollo och josse kommer hit också, mys.

Freeeedag

Underbart kort skoldag idag! Mötte upp mami och åkte till nacka forum och handlade present till bror min. Sen var det tänkt att jag skullt möta lollo och in till grönan och kolla på hoffmaestro som halva sverige. Men bangade i sista sekund så det blev lite strul. Men är hemma nu och fick frågan om fest av Elias och nu är jag faktiskt taggad! Vet inte riktigt vilka som ska med men jag och Elin åker iallafall. Nu ropade papi, dags för mumsig middag i form av fondue.


Världens bästa Karlsson

Idag


Sverigedemokraterna, för faan...



Blev (negativt?) överaskad när jag gjorde ett politiskt-val-test idag om vad man skulle rösta på, ungefärligt iallafall. Till min förvånan så fick jag Piratpartiet på Aftonbladets hemsida och Sverigedemokraterna på Svd's sida... okej? Sverigedemokraterna är fan sjuka i huvudet, gamla nazister hela bunten. Det har att göra med deras åsiker om äldrepolitik osv. som gjorde att fick dom på den där frågegrejen. De lockar ju med orimliga saker som vi unga tycker är bra... T.ex. gratis nedladdning. Sure, skitbra verkligen. Men musikerna då? Ska de inte få något pröjs för sin musik?

Men kolla på det här! "Partiet har generellt sett en kritisk inställning till aborter och vill förbjuda aborter efter tolfte graviditetsveckan om inte särskilda skäl föreligger. Man vill också förbjuda samkönade par att adoptera barn, slopa det ekonomiska stödet vid utlandsadoption, förbjuda insemination för lesbiska kvinnor och är emot samkönade äktenskap".
Om Sverigedemokraterna kommer upp i riksdagen så är det fan katastrof. (Det är iallafall bra att både högern och "vänstern" har vägrat ett sammarbete med dom!)

Godis är gott

Fan vad jag bara vill slå den som gjorde vårat schema på torsdagar hårt i huvudet. Har en lektion som börjar klockan åtta, efter den har vi hål i två och en halv timme, himla roligt att veta att utan den kunde man börjat mycket senare eller slutat tidigare, menmen sånt är livet. Känns som man går i skolan hur länge som helst dock, trots att vi slutar innnan tre. Var sjukt trött och hade lite småhuvudvärk när jag skulle till gymmet så var allt annat än taggad. Första gången på jag vet inte när som jag inte gymmade själv, mami vad med. Tänkte nästan skita i det men jag körde fullt ut iallafall, duktig tjej måste jag säga. Åkte förbi Vi på hemvägen och såg till min förtjusning att mina favvogodisar fanns som aldrig finns. Så jag och Elias fastnade i godishyllan hähä, vill bara poängtera att jag inte köpte mycket alls hihi. Pluggade aldrig igår så får ta tag i det idag istället, ciiiaaaaoo
Det är dåligt med nya bilder från min sida, men har ju inte direkt någon monsterkamera som vill fånga mig på bild heller..

Slänger in en übersomrig bild från gotland!

Våran humor hääähää

Ovanligt sms från en Elink92:
"Jag har fått analsprickor:o"
Jag: Hahahah va?
E: :$
Jag: Vad är det för nått? Vad händer då? Hur får man det?
E: Alltså det svider och gör ont. Man behandlar det som analklåda och hemorrojder..
Jag: Oj, vad knasigt :o vad jobbigt..
E: HAhahahahahhaha jag driver

För en stund trodde jag att min man hade analsprickor.. Lättlurad tjej

Onsdagkväll

Sitter och kollar på Idol. De enda avsnitten som är roliga är faktiskt när det audition... Anders Bagge är så jävla rolig, för tusan - han gör Idol jäkligt mycket roligare. Sen att de bara visar de bra människorna i år suger. Man vill ju se flopparna som Ring ring, Dj Gräsklippare eller 'Fittan sticker fram'....

Idag kom jag hem från jobbet och åkte med pappa till Solna, han skulle till sin revisor. KUL. Jag orkade inte gå med upp och låtsas vara social och stå där och höra om hans fakturor, skatter och betalningar så jag stannade och sov i bilen i typ en timme, sov hela dit och hem också. Alltså typ 2 timmar! Vet inte vad som hänt med mig, brukar aldrig vara trött och sova på dagen. Intressant va?
Har inte tagit några bilder på mig själv idag för kände mig så jävla ofräsch. Ni får nöja er med att stirra på en gammal sate.


Workout

Fan vad bra jag är idag, först hade vi jobbig idrott, sprang/gick fem kilometer (ja, det är mycket om man inte har någon kondis). Åkte till gymmet efter skolan och körde en timmes kondition och en massa ben och rumpa. Vi har fått träningsdagböcker i skolan och så skulle vi ha något personligt mål som vi ska uppnå som har med uthållighet att göra. Jag tog att jag skulle träna en timmes kondition på gymmet minst tre gånger i veckan, det ska väl gå. Har gjort det förr så borde inte vara några större problbem direkt. Åt två mackor med ost när jag kom hem, mjukt bröd är fan det godaste som finns i hela världen, typ. Synd att det inte är det bästa man kan käka..
Nu ska jag nog plugga lite natur och sen middag hos farmor och farfar, mys.

Håll i mig och släpp aldrig taget, tänk om jag faktiskt gick av

Trodde att vi skulle vara tvugna att vara i skolan till halv sex plus att det var vidrig rå fisk, till och med jag som alltid äter kunde knappt äta det. Så vi köpte en macka innan sista lektionen för att överleva.Men när vi kom dit fick vi en uppgift och sen gå hem, sweet. Har fotografisk bild, vi ska ta ett självporträtt fast inte på oss själva utan på något annat, vet inte riktigt vad jag ska ta.. Lollo tycker jag ska ta kort på mat, haha.. Åkte förbi cenrtum och köpte ett par byxor, jättekonstigt för jag testade dom igår men så var dom jättesmå men jag ville ha dom så tänkte testa igen idag, då var dom inte alls för små, skumt som fan. Juste, lollo kom och visade den där hemska videon för mig när en jävla idiot kastar i små hundvalpar i sjön, fyfaaan! Grät som ett mongo gjorde jag.


Oh yeah Im a wild one


Jahapp

Idag har varit en helt vanlig måndag. Mina vardagar känns hyffsat sega nuför tiden, vill att det ska hända mer roliga saker, blä. Var på gymmet, åkte hem och åt middag och har kollat på halv åtta hos mig och biggest loser sverige. När man ser det blir man fan glad över att man inte är smällfet och inte har sådana gener, fast samtidigt blir man typ mer sugen på att träna och äta nyttigt för det ser så vidrigt ut när dom äter onyttigheter. Ikväll måste jag gå och lägga mig tidigt, äckligt lång skoldag imorgon, 08.00-18.00 är fan inte mänskligt!

 


I am a fader fader

Gårdagen spenderades med Sara, vi åkte på bio med tanke att vi skulle se Inception eftersom att Sara hade två fribiljetter. Men när vi kom fram var det ganska lång kö och den blev snabbt slutsåld. Så det bev Grown Ups istället. Hade ingen aning om vad det var för film, men det var rolig faktiskt. Jag skrattade många gånger, brukar inte göra det på bio. Det var bra humor, tyckte jag iallafall...
Sen rörde vi oss hemåt och sov hos mig. Imorse åkte vi iväg till klassen till Utö och fick lite gjort inom turismen och naturkunskapen. Blev en riktigt fin solig sommardag, kändes som att man var tillbaka i Juli... ville bara hoppa i vattnet och ligga och sola på klipporna igen.
Nu blir det sussa om ett tag, måste duscha och stääääääda först. Hej svej.


Soendag

Det har varit en ganska seg dag idag, Elin kom hit så chillade vi en stund innan vi åkte till Farsta centrum med Jonathan och Emilia, vi åt god lunch och kollade lite. Skulle köpa present till min mami som fyller år snart, men det var lättare sagt än gjort, hittade ingenting. Åkte hem hit igen och chillade ännu mer, dvs spelade på våra telefoner. Haha, sociala tjejer.. Idag var det bror min som stod för matlagningen inte varje dag det men var gott, faktiskt! Nu är det filmdags med papi och en skål med banan, yoghurt och hallon♥

Otroligt söta


Tjåkkizzarrr

Insåg när jag precis hade tackat nej till skjuts till Vh av far att jag inte har något pluskort. Men nu är det kirrat som tur är. Gick lite i centrum med mig själv innan jag åkte till donkenlollo. Vi fick vänta på bussen i över en halvtimme och när vi väl kom på den var det någon jävel som hade pissat ner sig eller något för det lunktade sjukt mycket kiss så man kunde knappt andas, mys. Åkte hem innan vi åkte till Oden och hämtade pizza som jag precis har slukat i mig, nu är jag fetast i stan men det hindrar mig förmodligen inte för att köpa godis ikväll :$ Vi tänkte spela en massa spel här en massa retards, mysigt värre.

En sån här godsak har jag i magen nu hehehehhehe. Inte denna dock.

Helg

Igår fick jag veta att vi kommer ha sovmorgon på fredagar men istället sluta klockan SEX på tisdagar, det är fan inte mänskligt att gå från 08.00-18.00 i skolan, fucking tio timmar! Igår blev det iallafall ändrade planer, skippade gymmet och åkte till stan med Josse som skulle shoppa för sina födelsedagspengar. Det enda jag köpte var en halsduk, usch, blä och fy nu är det fan höst. Satte på mig den först men klarade inte av att acceptera att det var halsduksväder hähä. Vi åkte hem till mig och åt god mat lagad av papi, sen kom lollie också. Gick till konsum, köpte godis, åt chokladpudding, kollade på film och satt och snackade, en chill fredagskväll med andra ord.
Idag har jag inte gjort något vettigt alls, fixat massa spel till min telefon hoho. Ska snart hoppa in i duschen och sen bege mig iväg donken och hälsa på Lollo för första gången och köpa glass. Nice att det blir tredje dagen i rad jag äter donkenglass.

Jag vill festa med mina flickor snart, längesen.


För ett år sedan...

Så hade André Hillgren fest! Slutade med att jag hittade Lollo, Fredde och Amanda vid en busshållsplats där de satt och smockade i sig chips och dipp som de hade tagit ur Andrés skafferi.
Jag gick på Östra och började otrivas, dock inte just denna dag som faktiskt var gansak rolig. Slutade 2 månader senare. Till höger om mig står Snorkie, gullisen!
Moberg hade 20-årsfest som blev jävligt lyckad tycker jag!
Var och badade med Patte, Josse och Lunkan. Man kunde fortfarande bada....(!!!)
Jag var jäääätteblond!
Vi drog igång "finform". En blogg som genast fick massor med läsare, en riktig succe! Dock så tröttnade killarna på att blogga. Men det dom skrev var faktiskt roligt att läsa.
Min reklamfilm släpptes... fick många olika roliga reaktioner!

HAHA, fan vad retarded jag kände mig när jag gjorde det här inlägget

Åååååååååhååååå, tråkig kväll! Vad gör man när man har tråkigt? Jo, man äter! Nej, har varit duktig inte ätit så dåligt. Precis ätit upp en skål med hallon bananskivor och lite vaniljyoghurt till, asgott :)
++
= GOTT

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Josses födelsedag hurra, hurra hurraaaa!

Snyggt födelsedagsbarn!♥


Segtorsdag

Började åtta idag så var sjukt trött hela dagen. Inte blir det bättre av att vi har ett hål på 2 timmar och 20 min efter första lektionen, asirriterande. Men för att överleva sista lektionen tog vi bilen till centrum och köpte glass på donken, hihih. Blev inget gym idag pga min brutala träningsvärk, men tur var nog det för har ont i huvudet. Jag vet inte riktigt vad det är med mig, två sista eftermiddagarna har jag blivit sjukt irriterad och på dåligt humör helt plötslig, vet inte varför. Nu har jag precis ätit maten jag lagat till la familia, mamma är i barcelona så jag fick stå för middagen idag, kycklingwok för aalla som undrade.
Nu vet jag inte alls vad jag ska göra, fan vad vardagskvällar suger.

Hyffsat skönt

Sjykis

Fan jag hatar att vara sjuk. Är grymt förkyld och har ont i halsen. Idag fick jag dumma märken som kliar på höfterna och låren också, har ingen aning om vad det är. Om det inte försvinner till ikväll så blir det väl vårdcentralen, mitt favoritställe. Alltid massa snoriga, hostiga människor överallt. Usch! Fattar inte heller hur jag kan ha blivit sjuk, jag desinfekterar fan händerna hela tiden och är ganska noga med sånt. Men jag antar att det vandrar runt nåt litet elakt virus nu, eftersom att halva Sverige är lite sjuka.
Nu vill jag ha godis och en bra film. Men här hemma finns bara hårdmackor och gamla sedda filmer. Kanske laddar ned Salt med Angelina Jolie...


Jag är bäst

Har precis sovit en stund, är trött och frusen och på konstigt humör.. Slutade vid ett idag men lyckades vara på gymmet aslänge så var inte hemma förens närmare fyra. Har jättemycket träningsvärk från igår och körde ben och massa kondition idag så lär vara ännu värre imorgon, fast det är ganska skönt för då vet man att man varit duktig hezt.
Har insett att vårat schema är fan ganska ok, slutar före tre varje dag utom tisdagar, ganska nice!
Klassisarnaa

Krasslig


Vaknade imorse med halsont och huvudvärk. Drog mig iväg till skolan ändå. Inte nog med det så har jag gått och blivit jätteförkyld också, fyfan! hatar att vara lite halvkrasslig. Man kan vara i skolan men man kan inte träna ordentligt. Spelade iallafall match igår, gick jävligt bra - även fast vi förlorade. Spelade mot Gurras juniorlag, ledde och låg lika hela matchen. De drog iväg med 5 bollar på slutet dom de vann med, ganska så mycket beroende på att vi hade 15 minuter där vi var 1-2 pers mindre än de på plan. Vi var fula och domaren var petig. Är iallafall nöjd med lagets insats!
Ciaosi

RSS 2.0