Sverigedemokraterna, för faan...



Blev (negativt?) överaskad när jag gjorde ett politiskt-val-test idag om vad man skulle rösta på, ungefärligt iallafall. Till min förvånan så fick jag Piratpartiet på Aftonbladets hemsida och Sverigedemokraterna på Svd's sida... okej? Sverigedemokraterna är fan sjuka i huvudet, gamla nazister hela bunten. Det har att göra med deras åsiker om äldrepolitik osv. som gjorde att fick dom på den där frågegrejen. De lockar ju med orimliga saker som vi unga tycker är bra... T.ex. gratis nedladdning. Sure, skitbra verkligen. Men musikerna då? Ska de inte få något pröjs för sin musik?

Men kolla på det här! "Partiet har generellt sett en kritisk inställning till aborter och vill förbjuda aborter efter tolfte graviditetsveckan om inte särskilda skäl föreligger. Man vill också förbjuda samkönade par att adoptera barn, slopa det ekonomiska stödet vid utlandsadoption, förbjuda insemination för lesbiska kvinnor och är emot samkönade äktenskap".
Om Sverigedemokraterna kommer upp i riksdagen så är det fan katastrof. (Det är iallafall bra att både högern och "vänstern" har vägrat ett sammarbete med dom!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0